Haklısın ibo da ses bi kere kalbten geliyo adam yanık sesli onlarınki ise sadece kulak doldurmaca
ben aslında geyigine konusuyom.sevmem arabesk fln ama popcu olcaana arabeskci olsun derim.ama ibonun bir death metal grubunda solist olmasını isterdim tabi
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
quote:
Orjinalden alıntı: eserburak
Yaaa haydaaa, popcular da bence müzikten anlamıyor, bi kere piyasada kimin popcu olduğu bile belli değil...
Kaç isim sayabilirsiniz ki popcu olarak, bir Tarkan var birde Mustafa Sandal onun haricindekileri silme çöpe at gitsin bence....
Yaaa geç bu ayakları arkadaşım, kim demiş İbrahim Tatlıses in sesi kimsede yok diye?
Öyle olsa kaseti dünya çapında satılırdı dimi...Ama Tarkan ın satış rakamlarının yanından bile geçmiyo albüm satış rakamları falan... Abartmayalım...
Biz anlamayız öle popstar megastar topstar felan bize arabesk gralı lazım
quote:
Abi yuh İbrahim Tatlıses den de ne DeathMetal solisti olur yaaaa
Düşünsene saçlar böyle çıkarmışşş
Ben gülmekten dinleyemem yaw
Çok gülüyonuz boş konuşuyonuz. İbonun kendini tek rezil ettiği zaman Asenanın arkasından koşmasıdır o da aşkından.
[Bu arada isteyen varsa ibonun eski şarkılarını herkese yollayabilirim ]
quote:
Abi yuh İbrahim Tatlıses den de ne DeathMetal solisti olur yaaaa
Düşünsene saçlar böyle çıkarmışşş
Ben gülmekten dinleyemem yaw
YAA GEÇ BUNLARI TRİSTRAM...
SEN HANGİ METAL KONSERİNDE JİLET ÇEKEN İZLEYİCİ GÖRDÜN? YA DA HANGİMİZ SOKAKTA KIZLARA SARKINTILIK EDİYORUZ?
SEN BANA BUNU SÖYLESENE Bİ KERE...
yaw ortasında bulundugum tartısmaya bak yaw ben gidiyom anaaaaa valla kafayı yedim ben.neyse eglence oldu.hepiniz kalın saglıcakla
quote:
SEN HANGİ METAL KONSERİNDE JİLET ÇEKEN İZLEYİCİ GÖRDÜN? YA DA HANGİMİZ SOKAKTA KIZLARA SARKINTILIK EDİYORUZ?
Sen hangi arabesk konserinde bira içen içki içen arabeskçi gördün. Metallicanın üyelerine felan baksana adamlar sadece kaset yaptıkları için beraber normalde birbirleriyle kavgalılarmış. Metalciler aslında daha saldırgan tipler
arabesk hakkında hep basma kalıp laflarla soğuttular sizi, ben hem klasik hem de arabesk dinlerim ama heavy asla,
yaw ortasında bulundugum tartısmaya bak yaw ben gidiyom anaaaaa valla kafayı yedim ben.neyse eglence oldu.hepiniz kalın saglıcakla
YAA GİDERSİN TABİİ, SAVUNAMAZSINIZ ABİ BANA ARABESKİ DE ARABESKÇİLERİDE...
quote:
Orjinalden alıntı: Tristram
quote:
Sen hangi arabesk konserinde bira içen içki içen arabeskçi gördün. Metallicanın üyelerine felan baksana adamlar sadece kaset yaptıkları için beraber normalde birbirleriyle kavgalılarmış. Metalciler aslında daha saldırgan tipler
abi sen ilk msjında hem metal hem arabesk dinlerim demisin.simdi metal karsı cephe gibi konusuon ilginc
ABİ SEN METALLICA YA NE BAKIOYRSUN ONLAR ZAMANINDA KRALDI AMA ARTIK DEĞİLLER ARTIK PARA İÇİN YAPIYORLAR ONLAR ARTIK METAL BİLE YAPMIYORLAR DAHA SAĞLAM Bİ ÖRNEK VER METALCİLERİN SALDIRGANLIĞINI BEN SENDEN DAHA İYİ BİLİRİM İSTERSEN SAYFALAR DOLUSU ANLATABİLİRİM İSTERSEN INNER CIRCLE DIYE BI ÖRGÜT VARDI BI ARAŞTIR O ZAMAN ÖYLE KLİŞE LAFLAR ETMEZ GAZETE KÖŞELERİNDEN SEYLER YAZMAZSIN BURAYA
quote:
Orjinalden alıntı: omerari
arabesk hakkında hep basma kalıp laflarla soğuttular sizi, ben hem klasik hem de arabesk dinlerim ama heavy asla,
Asıl sizi uyutuyolar be abi... Bence kasetleri cdleri çıkar bi bak hepsi birbirinin aynı yaaa!
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus
ABİ SEN METALLICA YA NE BAKIOYRSUN ONLAR ZAMANINDA KRALDI AMA ARTIK DEĞİLLER ARTIK PARA İÇİN YAPIYORLAR ONLAR ARTIK METAL BİLE YAPMIYORLAR DAHA SAĞLAM Bİ ÖRNEK VER METALCİLERİN SALDIRGANLIĞINI BEN SENDEN DAHA İYİ BİLİRİM İSTERSEN SAYFALAR DOLUSU ANLATABİLİRİM İSTERSEN INNER CIRCLE DIYE BI ÖRGÜT VARDI BI ARAŞTIR O ZAMAN ÖYLE KLİŞE LAFLAR ETMEZ GAZETE KÖŞELERİNDEN SEYLER YAZMAZSIN BURAYA
ooooo abi inner circle dedin beni derinden vurdun.şöyle 4-5 sayfa geri git ve black metal baslıgındaki yazımı bi okuyuver
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
quote:
Orjinalden alıntı: Tristram
quote:
abi sen ilk msjında hem metal hem arabesk dinlerim demisin.simdi metal karsı cephe gibi konusuon ilginc
Hala da dinliyorum. Ama ben sadece adamların arabesk dinleyenleri küçümsemesine karşıyım. Bi gun okulda üzerimde Metallica T-Shirtlerinden var kızın biri geldi Metallica mı dınlıyosun dedi hyr arabesk dinliyorum dedim kızz ıyyyy deyip gitti
bakmakla görmek bir değil hele o içindeki acıyla kavrulmuş melodiler
derbeder olmuş ciğerime dolar nağmeler nerdesim yarim hani nerde o eski sevmeler
quote:
Bravo Sanctus, burada gerçek METALCİLERİ GÖRMEK SÜPER YAAA... ADAMLAR SAÇMALIYOR SONANA KADAR, NEYİ İSPATLAMAYA ÇALIŞIYORLAR ANLAMADIM...
quote:
quote:
Bravo Sanctus, burada gerçek METALCİLERİ GÖRMEK SÜPER YAAA... ADAMLAR SAÇMALIYOR SONANA KADAR, NEYİ İSPATLAMAYA ÇALIŞIYORLAR ANLAMADIM...