Biz bu toprakların isyan ve gerilimini binlerce yıldır sözlere dökmüşüz sizin gibi endüstriyel müzik düşkünü insanlara şaşırıyorum ya
sanki gezerim ızdırabı gözlerinde bebeğim bir de sen vur tokadı onurumuz varsa da yerimmm
Yaa bence sende bir arabesk kaset çıkar yaaa! O potansiyeli görüyorum sende
Hatta sen dünya dışında da tanıtmak için arabeski NASA'yla falan konuş... Bu sözleri nerden buluyon anlamadım...
Ayrıca hani Arabeski de Türkiye tarihi ile Osmanlı ile bağladın ya bravo yaaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
quote:
Orjinalden alıntı: omerari
Biz bu toprakların isyan ve gerilimini binlerce yıldır sözlere dökmüşüz sizin gibi endüstriyel müzik düşkünü insanlara şaşırıyorum ya
sanki gezerim ızdırabı gözlerinde bebeğim bir de sen vur tokadı onurumuz varsa da yerimmm
arabeskin bu topraklarla alakası yok.türkü,halk müzigi,türk sanat müzigi dinle bi.
Arabeski biz kabul edeli yıllar oldu. Arabesk Orhan la iboyla Müslüm le doğdu. Biz bunlra boşuna mı Orhan baba , Müslüm baba diyoz
quote:
Orjinalden alıntı: eserburak
inner circle: Norveç'te Black Metalcilerin kurduğu satanist bu örgütdür arkadaşım...
Aslında daha birçok şey söyleyebilirim haklarında ama şimdi adımız burda yağmacıya, sataniste çıkar Arabeskçiler tarafından....
Ok?
aslında tam olarak satanist bi örgüt degildir.yukardaki msjımdaki linke bak bi istersen.ama yine de bildigin dogru
İBO HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ KONUSUNDA ESERBURAK ARKADAŞIMIZA SONUNA KADAR KATILIYORUM SANKİ TÜRKİYE'NİN BAŞKA DERSİ YOK İBO NUN HAYATINI GÖRÜYORUZ TV LERDE HEM İSTEYENLER HEAVY METALIN BİŞ KARDEŞLİK OLDUĞUNU ÇOK GÜZEL Bİ ÖRNEKLER AÇIKLAYABİLİRİM
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus
ARKADAŞLAR LAF ARASINDA SÖYLEYEYİM ROTTING CHRIST DİNLEMEYENLER MUTLAKA DİNLESİN ÖZELLİKLE DE A DEAD POEM İLE SANCTUS DIAVOLOS ALBÜMLERİNİ BULUN Bİ YERLERDEN
YAA SENDE VARSA SÜPER OLUR YAAAA, BEN SANA PM ATARIM OK!
quote:
quote:
ARKADAŞLAR LAF ARASINDA SÖYLEYEYİM ROTTING CHRIST DİNLEMEYENLER MUTLAKA DİNLESİN ÖZELLİKLE DE A DEAD POEM İLE SANCTUS DIAVOLOS ALBÜMLERİNİ BULUN Bİ YERLERDEN
abi bunları diger topige atın ya.eserburak ayrıca seni de diger topige bekliyorum
YAAA TRİSTRAM MADEM ORHAN BABA, FERDİ BABA DİYORDUNUZ ....
ŞİMDİ ADAMLARIN KASETİ SATMIYOR NE OLDU?
SİZDE ANLIYORSUNUZ TABİİ HATA OLDUĞUNU YENİ YENİ UYANIYORSUNUZ...
quote:
Netten beleş çekmek varken ;)
Ayrıca her çiçek dalında güzeldir onlar kendilerini pop tarzına doğru yönlendirdiler kaybettiler artık Bayhan ımız var
quote:
quote:
quote:
abi bunları diger topige atın ya.eserburak ayrıca seni de diger topige bekliyorum
Geliriz lafı mı olur... Ama burdaki arkadaşlar anlamalı önce bu arabesk davasının ne kadar yanlış ve insanı karamsarlığa sürükleyici olduğunu...
Arabesk mezopotamya dan beri var. Kerpiç evlerde ciğeri yanık insanların ağıtları türküleri kaydolmadı ama orhan baba ile tasplakla basladi bu isler. Halk muzigi konumuz deil o da bizim bir parcamiz ama metal muzik tamamen anadolu insanın karşı olduğu siyonik bir tarz.
gönül yarası tutuşmuş kollarıma aşkın baharı feryat figan yarin hasreti yaktı bağrımı ne tutan var elimi ne silen göz yaşlarımı can ile canan meselem yar uğruna vermişim canımı
Netten beleş çekmek varken ;)
AL İŞTE SİZ BU KADAR SAHİP ÇIKIYORSUNUZ DİNLEDİĞİNİZ MÜZİK GURUBUNA...
İŞİNİZE GELMİYOR TABİİ O ALBÜMLERE PARA VERMEK
çÜNKÜ DEĞMEZ.... SİZDE BİLİYORSUNUZ AMA TUTTURMUŞSUNUZ BİR GİDİYORSUNUZ... SIYRILIN ARTIK ŞU ASARIM KESERİM BEN SEVDİMMİ ADAM GİBİ SEVERİM TRİPLERİNDEN ARTIK...
SİCİLYA MAFYASI GİBİ NE O ÖYLE?
quote:
quote:
quote:
quote:
Geliriz lafı mı olur... Ama burdaki arkadaşlar anlamalı önce bu arabesk davasının ne kadar yanlış ve insanı karamsarlığa sürükleyici olduğunu...
aslında bu karamsarlıga sürükleme olayı biraz acayip oldu.yani doom-gothic de böyle bisey.tabi müzk de kalite olunca ayrı oluyo.örnegin empyriumu bilirsen adamların her konserinden sonra 5-6 kisi intaar edince grubun konser vermesi yasaklandı.onlar da dagıldı haliylen
quote:
Arabesk mezopotamya dan beri var. Kerpiç evlerde ciğeri yanık insanların ağıtları türküleri kaydolmadı ama orhan baba ile tasplakla basladi bu isler. Halk muzigi konumuz deil o da bizim bir parcamiz ama metal muzik tamamen anadolu insanın karşı olduğu siyonik bir tarz.
gönül yarası tutuşmuş kollarıma aşkın baharı feryat figan yarin hasreti yaktı bağrımı ne tutan var elimi ne silen göz yaşlarımı can ile canan meselem yar uğruna vermişim canımı
arabesk metal kadar türk kültürüne uzaktır.hatta türkü türüyle aynı cümlede kullanılmmalıdır bile.
Yalnız PANDACUUM dikkatini çekerim! O intihar vakalarının hepsi onların kişisel seçimi veya kişisel sorunları...
Ama arabeskte bu akım haline geldi yani! Üstelik bunu gören çocuklar mahalle aralarında biz Aabeskçiyiz falan diyerek kendilerinde güç bulacaklarını zannediyorlar... Bu toplumsal bi sorun artık...
Düşünsene; sokağa çıkıyorsun tinercilerin hepsi arabesk dinliyor...Neden? Çünkü o arabesk parçalar onların sefilliğini onların yitirdikleri insani duyguları destekler nitelikte....
quote:
quote:
arabesk metal kadar türk kültürüne uzaktır.hatta türkü türüyle aynı cümlede kullanılmmalıdır bile.
+1
Yaw yeter valla laf yetiştirmicem size ben Trt 1 de Tomb Raider ı seyretmeye gidiyom hadi eyw.
Gitmeden SÖyliyeyim
Arabesk Rule 4ever
quote:
Yalnız PANDACUUM dikkatini çekerim! O intihar vakalarının hepsi onların kişisel seçimi veya kişisel sorunları...
Ama arabeskte bu akım haline geldi yani! Üstelik bunu gören çocuklar mahalle aralarında biz Aabeskçiyiz falan diyerek kendilerinde güç bulacaklarını zannediyorlar... Bu toplumsal bi sorun artık...
Düşünsene; sokağa çıkıyorsun tinercilerin hepsi arabesk dinliyor...Neden? Çünkü o arabesk parçalar onların sefilliğini onların yitirdikleri insani duyguları destekler nitelikte....
tabiki cnm biri duygu sömürüsü biri tamamen bunalım atmosferiyle ilgili.zaten uzun süre doom dinlemek zararlı valla
metal o ne öyle arabesk ikisi arasında kesinlikle metal
quote:
Orjinalden alıntı: Unkown Star
metal o ne öyle arabesk ikisi arasında kesinlikle metal