ne ibo su bea kanky noldu sana 'pac dan baska dinlemek haram bize Yok ole sİBOb fln ...
quote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
quote:
Orjinalden alıntı: La_l3reA
ibo
ne ibo su bea kanky noldu sana 'pac dan baska dinlemek haram bize Yok ole sİBOb fln ...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: aLLyC
quote:
ibo
caktirma su altindan saman olayi
quote:
Orijinalden alıntı: La_l3reA
quote:
Orjinalden alıntı: aLLyC
quote:
ibo
caktirma su altindan saman olayi
Alıntıları Göster
mahsun ibo izzet özcan alişan
quote:
Orijinalden alıntı: krushmut
mahsun ibo izzet özcan alişan
Alıntıları Göster
Müzik kültürü açısından Orhan daha çok yaptığı şeyin farkında ama bence en büyük arabeskçi Ferdi dir
quote:
Orijinalden alıntı: sakirdilek
Müzik kültürü açısından Orhan daha çok yaptığı şeyin farkında ama bence en büyük arabeskçi Ferdi dir
Alıntıları Göster
Ferdi Tayfur
quote:
Orijinalden alıntı: AntiMicrop
Ferdi Tayfur
Alıntıları Göster
yok yok bence yıldız tilbe ayrıca kıro da
quote:
Orijinalden alıntı: KarraKarrtal
yok yok bence yıldız tilbe ayrıca kıro da
Alıntıları Göster
Kesinlikle MÜSLÜM GÜRSES'dir.
Müslüm Babadır,Orhan Abidir,Ferdi sadece Ferdidir,İbrahime gelince saygı kalmaz ibo olur.(alıntıdır)
quote:
Orijinalden alıntı: Bestcooll
Kesinlikle MÜSLÜM GÜRSES'dir.
Müslüm Babadır,Orhan Abidir,Ferdi sadece Ferdidir,İbrahime gelince saygı kalmaz ibo olur.(alıntıdır)
Alıntıları Göster
orhan gencabay
quote:
Orijinalden alıntı: april_22
orhan gencabay
Alıntıları Göster
FERDİ BABA GERÇEK KRAL.Onu görmeden ölürsem gözüm arkada kalır.
Gönül sanki yorulmuş.Sevecek hâl kalmamış...
quote:
Orijinalden alıntı: delikatil
FERDİ BABA GERÇEK KRAL.Onu görmeden ölürsem gözüm arkada kalır.
Gönül sanki yorulmuş.Sevecek hâl kalmamış...
Alıntıları Göster
Baba Ferdi ye de baba diyorlar sen hiç duymadın herhalde.Ferdi sadece ferdi olsaydı diğer Ferdi'lerden farkı ne olurdu. Tayfur ekle çok büyük bir şahsiyet oluşuyor birader. Gerçi hepsi iyi ya ben hepsini severim ibo hariç tabi.Ama Ferdi BABA başka...
quote:
Baba Ferdi ye de baba diyorlar sen hiç duymadın herhalde.Ferdi sadece ferdi olsaydı diğer Ferdi'lerden farkı ne olurdu. Tayfur ekle çok büyük bir şahsiyet oluşuyor birader. Gerçi hepsi iyi ya ben hepsini severim ibo hariç tabi.Ama Ferdi BABA başka...
Alıntıları Göster
hiç biriniz bilememişsiniz
doğru cevap : BEN
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: delikatil
Delikatil BENCE yanılıyosun.Ben ferdi tayfura ferdi baba diyenini görmedim.Benim şahsi fikrim arabeskin gerçek kralı Müslüm Gürsesdir.
quote:
Orijinalden alıntı: Bestcooll
quote:
Orjinalden alıntı: delikatil
Delikatil BENCE yanılıyosun.Ben ferdi tayfura ferdi baba diyenini görmedim.Benim şahsi fikrim arabeskin gerçek kralı Müslüm Gürsesdir.
Alıntıları Göster
Orhan iyi yazar, Ferdi güzel söyler, Müslüm ikisini de yapamaz!
quote:
Orijinalden alıntı: Bir_Bilen
Orhan iyi yazar, Ferdi güzel söyler, Müslüm ikisini de yapamaz!
Alıntıları Göster
hani cengiz kurtoglu o olmazsa bari ferdi tayfur olsun
quote:
Orijinalden alıntı: kktn1925
hani cengiz kurtoglu o olmazsa bari ferdi tayfur olsun
Alıntıları Göster
ibrahim tatlıses
quote:
Orijinalden alıntı: winning11
ibrahim tatlıses
Alıntıları Göster
orhan genç abay
quote:
Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler
orhan genç abay
Alıntıları Göster
HEm beyefendi kişiliğiyle hem yıllardır çizgisinden ödün vermeden milyonların gönlünde taht kurmAsıyla bence tek büyük...-----> o arabeskin babası kralı padişahı piri ORHAN GENCEBAY....
quote:
Orijinalden alıntı: habader
HEm beyefendi kişiliğiyle hem yıllardır çizgisinden ödün vermeden milyonların gönlünde taht kurmAsıyla bence tek büyük...-----> o arabeskin babası kralı padişahı piri ORHAN GENCEBAY....