Şimdi Ara

arabistan N96 ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar suudi arabistanda Nokia N96 16GB ne kadar fiyatını bilen varmı?yardımcı olursanız sevinirim...

• cidden bende merak ettim şimdi:D
  • 950tl diye duydum ama emin degilim
  • 400$ N95

500$ N96
  • suriyede de mi bu fiyata...
  • Suriyedeki fiyatını bilmiyorum hocam.
    Bu fiyatlara yakındır sanırım..
  • beyler 900TL civarında evdekiler suanda umrede bitane almıs kardesime ordan biliyom :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: iibrahiim

beyler 900TL civarında evdekiler suanda umrede bitane almıs kardesime ordan biliyom :)

Kardeş akrabalarına sorarmısın umrede itouch'lar ne kadarmış?Ögrenirsen çok dua ederim vallaha
  • sipariş verdiğiniz kişi orjinali ile çakmasını ayırdedebiliyorsa sipariş verin bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caster

quote:

beyler 900TL civarında evdekiler suanda umrede bitane almıs kardesime ordan biliyom :)

Kardeş akrabalarına sorarmısın umrede itouch'lar ne kadarmış?Ögrenirsen çok dua ederim vallaha

Ya cidden umre'de ne kadar itouch'lar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan-hakan

sipariş verdiğiniz kişi orjinali ile çakmasını ayırdedebiliyorsa sipariş verin bence...

Kesinlikle haklısınız, orada bu tür olaylar çok oluyor, tanıdık güvenilir birinden almazsanız ayak üstü kilitlerler çakmasını. Astarı yüzünü geçer sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

quote:

Orjinalden alıntı: furkan-hakan

sipariş verdiğiniz kişi orjinali ile çakmasını ayırdedebiliyorsa sipariş verin bence...

Kesinlikle haklısınız, orada bu tür olaylar çok oluyor, tanıdık güvenilir birinden almazsanız ayak üstü kilitlerler çakmasını. Astarı yüzünü geçer sonra.

Sadece orası için değil, dediğim şey heryerde geçerli, bilen birisi almalı...
  • yok ya cakma deil bi sorunda yok aslinda bizimkiler her sene gidio umreye gelirkende getiriolar bi sorunla karsilasmadim ben hic bugune kadar ama genede kesin bise sölemiyim tabi itouch sordururdum ama donduler:(
  • quote:

yok ya cakma deil bi sorunda yok aslinda bizimkiler her sene gidio umreye gelirkende getiriolar bi sorunla karsilasmadim ben hic bugune kadar ama genede kesin bise sölemiyim tabi itouch sordururdum ama donduler:(

yinede sağol kardeş o zaman umrede bu elektronik cihazları telefon mp3 player gibi şeyleri nerelerden alındığını öğrene bilirimsin?
  • arkadaşlar N96 ırakta 900tl ırakta tek pahalı gelen telefon iphone 3G 16GB oda 750 dolar a geliyor eyer yurtdişi (ırak) gelen telefon fiyatlarını merak ediyorsanız %25 öteve yi birde %18 kadaveyi düşün fiyat ortaya çıkar artık getiren kişiyede 50-100 tl arası komişyon vermelisiniz artı ben bunları nerden biliyorum çümkü sınırda yüksekovada yaşıyorum burda sabah tlf şiparişi verir millet akşama teslim edilir ıraktan getirilir pasaporta kayıt yapılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.