Bildirim
Arabistan PS4 acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bedava olacaksa aldır. Parasını ben burdan verecem diyorsan git spot makina al. Gecen gittigidiyorda 990 TL ye satılıyordu, her iki durumdada garanti tr sony de gecerli olmayacak. En azından burdan aldığın yerin garantisinde olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: cryptdlg
Bedava olacaksa aldır. Parasını ben burdan verecem diyorsan git spot makina al. Gecen gittigidiyorda 990 TL ye satılıyordu, her iki durumdada garanti tr sony de gecerli olmayacak. En azından burdan aldığın yerin garantisinde olur.
Para sıkıntı değilde tr dekinden farkı var mı oyun kol vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışında hele ki arap ülkelerinde elektronik ürün ucuzdur mantığı zamanında nerde oluştu bilmem ama size hiç bir avantaj sağlamayacaktır , bozulduğunda elinizde kalacak arasında 100-150 tl oynayacak bir cihaz için maceraya hiç gerek yok spot garantili ürünler hiç değilse 1100 liraya bile bulunabiliyor.
Para sıkıntı değilse ne uğraşıyon al Türkiyeden.
Hocam fark yok yeni nesillerde nereden istiyorsanız oradan alın. -
Hocam spot garantili ne oluyor açıklayabilir misin ?
Bu arada cevaplar için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: furkanaktaass
Hocam spot garantili ne oluyor açıklayabilir misin ?
Bu arada cevaplar için teşekkürler
Spot garantisi urunu satin aldigin esnaf dukkanin garantisi diyebiliriz. Sonuc olarak yukarida yazilanlar gibi hic gerek yok arabistandan falan almaya 150-200 icin garantisiz urune degmez..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta yani örneğin kadıköydeki yazıcıoğlu gibi ?
Cevabın için teşekkürler
quote:
Cevabın için teşekkürler
Aynen oyle ama yazicioglundaki dukkanlarda hem spot garantili hemde sony Turkiye garantili cihazlar satilir. Spotlar 1150 lira sony garantililer 1350 lira civari. Sony garantili almanizi oneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: dragonbornx
quote:
Cevabın için teşekkürler
Aynen oyle ama yazicioglundaki dukkanlarda hem spot garantili hemde sony Turkiye garantili cihazlar satilir. Spotlar 1150 lira sony garantililer 1350 lira civari. Sony garantili almanizi oneririm.
Ben jailbreak çıktığı an korsana dönmeyi planlıyorum garantisiz daha mantıklı değil mi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dragonbornx
quote:
Cevabın için teşekkürler
Ben jailbreak çıktığı an korsana dönmeyi planlıyorum garantisiz daha mantıklı değil mi ?
Jb bu gidisle kolay kolay gelmez.
Jb yaptırıp arapça şarkı yükletme fantezisi geldi şimdi aklıma. Ama ps4 altın renkli olmalı.
Hocam sen bence arabistandan oyunları getirtmeye bak -
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
Jb yaptırıp arapça şarkı yükletme fantezisi geldi şimdi aklıma. Ama ps4 altın renkli olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X