120bin km 2000 model opel astra 1,6 cd otomatik vites kullandım ve şaşma derim eşiniz kullanacakmış ki çok sağlam arabadır ve oturaklıdır şehir dışı inanılmaz az yakar bütceniz yetiyosa başka arabaya bakmayın derim...
burningashesB
kullanıcısına yanıt
selespeedler çok sıkıntılı araçlardır arkadaşınız çok şanslıymış alfa harika bir araç gidişi efsanedir konfor desen o biçim ama selespeed alacaksan biraz şanslı olacaksın...
Şanzıman
2.nesil sirionları tasarım itibari ile fazla beğenmiyorum açıkcası manuel vites için iyi bir fiyat.
Alfa romeo konusunda kesinlikle sana katılıyorum son derece güzel son derece kaliteli araçlar ancak arkadasımızın dediği gibi selespeed teknolojisi manuelden bozma otomatik şanzuman sizin yerinize debriyaja basan bir robotcuk var ve genel olarak sürekli ağrızalanan bir parça33-156-159 kullanan biri olarak alfanın motor sesi ve seriliği konusunda manuel olduğu sürece tek gecerim otomatikler ancak 166 ve 159 alınabilir malum bütçe ile de onlara erişmek imkansız gibi.eski bir 166 alınabilir ancak yaşı itibari ile servis ile ortak olursunuz bir süre sonra :)
quote:
Orijinalden alıntı: ACCKR
selespeedler çok sıkıntılı araçlardır arkadaşınız çok şanslıymış alfa harika bir araç gidişi efsanedir konfor desen o biçim ama selespeed alacaksan biraz şanslı olacaksın...
sıkıntı çıkarsa da götürürsün fiat servise nasılsa parça ucuz, bir kaç seneye araç komple albea ya döner ama dışı romeo kalır daha ne olsun
quote:
Orijinalden alıntı: kemaluzdil
Arkadaslar konudan bıraz uzak kaldım. 2005 model tam otomatik(Aynı zamanda direksıyondan vites değiştirme) 66.000 km'de 1.nesil daihatsu sirion aldım 15.000TL'ye. Daha öncede daihatsu araç kullanmış biri olarak(Applause) gercekten bu paraya alınabilecek en güzel araba diyebilirim.Eşim için almıştım ancak bu kadar küçük bir arabayı kullanması bu kadar keyifli oalcağını hiç düşünmezdim. Bu fiyatlara araba alacak arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir.
Kardes hayirli olsun sirion cok guzel arabadir zaten yarisla parcalari hrmrn hemen aynidir. Yalniz 102 hp oldugu icin bayana bence pek gelme. Araba benzinlimi? Yakit tuketimi nasil?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Konuya gene baya bı uzak kaldım kusura bakmayın. Aldıgım aractan son derce memnunum 102 HP olması acıkcası esım ıcın sorun olusturacak bır sey olarak gormuordumkı tecrubelerımıze gore eşim giden bir araba kullanmaktan oldukca memnun :) Hatta konusmalarımızda soyle bır söz bile duydum ; "Valla hayatım arabamdan cok memnunum kalkışta kimse peşimden gelemıor" :)
Yakıt tuketımıne gelecek olursak Ekonomik olsun az gaza basıyım yavaş hızlanıyım dersenız km'de 0.35TL (Ocak Ayı), yok ben basayım yakıtı dusunmıyım dersenız km'de 0.49TL(Ocak Ayı) yakıt harcıyor. Bu arada araç BENZİNLİ LPG yoktur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme