15,000 il 18,000 TL aralıgında benzinli ya da dizel(Çok dizel seçeneğim yok ama) otomatik şanjumanlı mumkunse ufak (Eşim için) bir araç almayı planlıyorum ancak araçlar konusunda çok kararsız kaldım.
Benım için önemli olanı otomatik şanzumanlı ve sorunsuz bir araç olması. Triptronic şanjumanlar için sorunlu olduklarına dair söylenen sözler açıkcası opel corsa-fiat panda gibi araçlardan beni soğuttu. Önerilerinizle bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.Özellikle 4 kapı-otomatik şanzuman-abs-hava yastıgı istediğim özellikler arasında. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Getz olabilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğberk01
Getz olabilirmi?
daihatsu sirion 2. nesil tam size göre bir otomabil ayrıca toyota destekli üretilmiş tam otomatik şanzımana sahiptir.
Arkadaslar gunaydin bende bir araba almak istiyorum bayram gelmesen durumum su 15 bin nakit var kredi isine girmeyi pek istemiyorum ama kredi kartim var yaklasik 10 . 15 bin arasi boşluğu var kartima vade farksiZ taksit yaparsa firma 20 24 ay arasi onuda koyup 25 30 bin arasi bir arac alabilirim ama taksitli yada vadesiz alamazsam 15 bin tl lik bir arac ( bazi galeriler kartlara boluyor sahibinden gordugum kadariyla ) oncelikle dizel alacagim araba yasina gore yuksek km olmamali ve ilk arab olacak mumkunse sikintisiZ binecegim temiz bir araba olmali kazasi belasi olmamali dizel olmazsa yeni takilmis tuplu yada benzinli olabilir baktigim araclar focus sedan Hatchback fark etmez leon astra vs gibi taksitli bulamazsak skoda veya clio gibi
quote:
Orijinalden alıntı: NewLiFe61
Arkadaslar gunaydin bende bir araba almak istiyorum bayram gelmesen durumum su 15 bin nakit var kredi isine girmeyi pek istemiyorum ama kredi kartim var yaklasik 10 . 15 bin arasi boşluğu var kartima vade farksiZ taksit yaparsa firma 20 24 ay arasi onuda koyup 25 30 bin arasi bir arac alabilirim ama taksitli yada vadesiz alamazsam 15 bin tl lik bir arac ( bazi galeriler kartlara boluyor sahibinden gordugum kadariyla ) oncelikle dizel alacagim araba yasina gore yuksek km olmamali ve ilk arab olacak mumkunse sikintisiZ binecegim temiz bir araba olmali kazasi belasi olmamali dizel olmazsa yeni takilmis tuplu yada benzinli olabilir baktigim araclar focus sedan Hatchback fark etmez leon astra vs gibi taksitli bulamazsak skoda veya clio gibi
13,500 e bırakıyorlar tanıdık vasıtasıyla tramer den 2100 küsürlük park halinde çarpma hasarı çıkıyor, tramer a ne kadar itimat edilemli, bu hasar kaydı büyük bir hasar mı? daha sağlıklı nasıl hasar sorgulatırız?
quote:
Orijinalden alıntı: Oxidane
Ford Focus ya da Opel Astra
Alıntıları Göster
accent veya getz bakın derim sorun maliyet yönünden tabi ama sanırım istediğiniz fiyatlarda bulunabilir mi? benzinlisi olabilir gibi görünüyor.
Mitsubishi colt.
quote:
Orijinalden alıntı: SevketXR
Mitsubishi colt.
Konu sahibi opel corsa-fiat panda gibi araçlar beni soğuttu demiş ama inatla bu araçlar tavsiye edilmiş :)
quote:
Orijinalden alıntı: nıghtman
Konu sahibi opel corsa-fiat panda gibi araçlar beni soğuttu demiş ama inatla bu araçlar tavsiye edilmiş :)
Alıntıları Göster
Toyota yaris 1.3 tam otomatik.
quote:
Orijinalden alıntı: msansertekin
Toyota yaris 1.3 tam otomatik.
Alıntıları Göster
Arkadaslar konudan bıraz uzak kaldım. 2005 model tam otomatik(Aynı zamanda direksıyondan vites değiştirme) 66.000 km'de 1.nesil daihatsu sirion aldım 15.000TL'ye. Daha öncede daihatsu araç kullanmış biri olarak(Applause) gercekten bu paraya alınabilecek en güzel araba diyebilirim.Eşim için almıştım ancak bu kadar küçük bir arabayı kullanması bu kadar keyifli oalcağını hiç düşünmezdim. Bu fiyatlara araba alacak arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir.
quote:
Orijinalden alıntı: kemaluzdil
Arkadaslar konudan bıraz uzak kaldım. 2005 model tam otomatik(Aynı zamanda direksıyondan vites değiştirme) 66.000 km'de 1.nesil daihatsu sirion aldım 15.000TL'ye. Daha öncede daihatsu araç kullanmış biri olarak(Applause) gercekten bu paraya alınabilecek en güzel araba diyebilirim.Eşim için almıştım ancak bu kadar küçük bir arabayı kullanması bu kadar keyifli oalcağını hiç düşünmezdim. Bu fiyatlara araba alacak arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir.
2.0 selespeed otomatikleri var. pek fazla olmasa da piyasada bu bütçeye iyi bir seçim. bir arkadaşımda var 308 bin km oldu. hala biniyor :) bir kaç aydıtlatma (far-iç ışık) arızası haricinde bir agrıza da cıkartmadı.