Şimdi Ara

ARAÇ ALACAĞIM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2.el araba almayı planlıyorum istediğim koşulları kısaca şöyle sıralayabilirim;

-En fazla 40.000 Kmde olmalı
    -2012 modelden düşük olmamalı
    -Otomatik dizel olmalı
    -Kazasız olmalı
    -Hatchback olmalı
    -Max 45.000 TL bütçe var

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

• Auris, c4 veya polo alabilirsiniz. Biraz daha büyük bir şey isterseniz megane.
  • Size Toyota Auris tavsiye edilebilir... Bütçenizi fazla zorlamaz ve konforundan memnun kalırsınız.
  • Auris`i düşündük fakat kasası tutmamış zaten bu yıl değiştirdiler kasasını bir de yokuşta kaydırır diyorlar kendi şubesiyle görüştüm "yokuşlarda araba kayar yani yalan söyleyemem" dediler o yüzden biraz soğuk kaldım Auris`e açıkçası..

C4 de hakkında çok olumsuz yorum gördüm bazıları yazmış çok arıza çıkarıyor bazıları yazmış şukadar kilometreden sonra sorunlar başlıyor falan açıkçası c4 hakkında pek fikrim yok

Polo yu bende istiyorum ama kardeşimle birlikte alacağımız için onun istediği birşey de istiyorum poloyu sevdiremedim bi türlü keşke golfler biraz daha uygun olsaydı :)

Yorumlarınız için teşekkürler..
  • leon 1.6 tdi dsg
  • 2012 seat leon 1.6 tdi+dsg sizin kriterlerinizin karsiligi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus 3 veya C4 bulabilirsiniz tip olarak çok hoşlar c4 epey konforlu bir araç
  • Farklı ve karizmatik bir araca sahip olmak isterseniz Lancia Delta'yi incelemenizi tavsiye ederim. Olmaz ise Seat Leon olabilir. Ancak DSG'nin arizalari konusunda cok fazla konuşuldu forumda. O konulara bir göz atın. Hakkınızda hayırlısı olsun..

• çok teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi inceleyeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sradan-kirec-onleyici

çok teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi inceleyeceğim :)

Nick iyiymis :)) ne düşündünüz bu nick'i seçerken?

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Orijinalden alıntı: sradan-kirec-onleyici

çok teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi inceleyeceğim :)

Nick iyiymis :)) ne düşündünüz bu nick'i seçerken?

Çoğu yerde nickim aynıdır calgon reklamlarında fazla ezilmesiyle biraz da gurur yapıp sıradan kireç önleyicileri sahiplendim diyebilirim :)
  • Citröen C4,Peugeot 308,Ford Focus.
  • valla kız arkadaşım( sevgili değil arkadaş ) için hemen hemen ben de aynı kriterlerle araç arıyorum hocam. 2012 ve km kısmı şart değil benim için tabi. c4 ve meganelara bakıyorum ben, bir de 308'lere. size de öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Frisch -- 26 Nisan 2013; 21:06:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.