Şimdi Ara

petlas lastik alinir mi elegant pt311

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
20.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/petlas-175-70-r13-82t-elegant-pt311-yaz-lastigi-uretim-tarihi-2016-p-OTOZSU20490
    Lastik degistirme zamani geldi petlas tavsiye eder misiniz yol tutuşu yagmurlu havalarda nasil kızaklama yapar mi
    13 r. Elegant 82T pt311
    4 adet 371 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 30 Mayıs 2016; 10:34:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Petlas Elegant PT311 Lastik: Bilmeniz Gerekenler

Petlas Elegant PT311, Türkiye'de üretilen bir binek araç lastiğidir. Islak ve kuru zeminlerde üstün performans sağlamasıyla bilinir.

Özellikler ve Faydalar:

• Yüksek yol tutuşu ve frenleme performansı
    • Islak zeminlerde mükemmel drenaj
    • Düşük yuvarlanma direnci sayesinde yakıt tasarrufu
    • Sessiz ve konforlu sürüş
    • Uzun ömürlü

Petlas Elegant ve Imperium Arasındaki Fark:

Petlas Elegant ve Imperium, Petlas'ın sunduğu iki farklı lastik serisidir. Elegant serisi daha uygun fiyatlıdır ve günlük kullanım için tasarlanmıştır. Imperium serisi ise yüksek performanslı araçlar için tasarlanmıştır ve daha iyi yol tutuşu ve daha kısa fren mesafesi sunar.

Elegant Lastik Yorumları:

Kullanıcı yorumları, Petlas Elegant PT311 lastiğinin iyi yol tutuşu, sessiz sürüşü ve yakıt tasarrufu sağladığını göstermektedir. Ancak, bazı kullanıcılar lastiğin yağmurlu havalarda biraz kaygan olabileceğini belirtmiştir.

PT311 Ne Demektir?

PT311, lastiğin model numarasıdır. Lastiğin özelliklerini ve performansını tanımlamak için kullanılır.

Petlas Elegant PT311 lastiğini satın almayı düşünüyorsanız, öncelikle aracınızın ihtiyaçlarını ve sürüş alışkanlıklarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Günlük kullanım için uygun fiyatlı ve güvenilir bir lastik arıyorsanız, Elegant PT311 iyi bir seçim olabilir. Ancak, daha yüksek performanslı bir lastik arıyorsanız, Imperium serisini tercih etmeniz daha uygun olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 195/55R15 ebat Velox Sport Pt741 kullanıyorum. Lastik karakteristiği tipik sert hamurlu lastik. Ancak kıyaslama için şunu söyleyebilirim, aynı ömürdeki Kumho Solus KH21'lerden çok daha iyi. Ha şu anda sert frende ABS devreye giriyor ama Kumho'lardan kesinlikle daha iyi. 2 yıl 25 bin kilometredir kullanıyorum daha dişleri gayet derin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

195/55R15 ebat Velox Sport Pt741 kullanıyorum. Lastik karakteristiği tipik sert hamurlu lastik. Ancak kıyaslama için şunu söyleyebilirim, aynı ömürdeki Kumho Solus KH21'lerden çok daha iyi. Ha şu anda sert frende ABS devreye giriyor ama Kumho'lardan kesinlikle daha iyi. 2 yıl 25 bin kilometredir kullanıyorum daha dişleri gayet derin.
    bende yeni adlım pt 741 eski kumholarından çok daha iyi hissettiriyor eğer çok çok üst limitlerde gezmiyorsan petlas kesinlikle alınır küçümsenicek bir lastik değil
  • Yazlıklarım ve Kışlıklarım petlas.yazlığını tavsiye etmem kumho bakın derim
  • yanlış hatırlamıyorsam pt625 kullanıyorum, lassa pirelli conti kumho da kullandım hepsinden daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağla Sevgili Yurdum Ağla

yanlış hatırlamıyorsam pt625 kullanıyorum, lassa pirelli conti kumho da kullandım hepsinden daha iyi.
    bütçe düşükse alınabililir. Ancak biraz daha para verebilecek güç varsa kesinlikle alınacak lastik değil, güvenli değil, yol tutuş ve frenleme çok kötü
  • Arkadaslar araci annem kullandigi icin az suruluyor degistirecegim lastik hankook centum 702 yaz lastiği 10 Yiloöncettaklidi 50-60 bin km civarinda sürüldü. İnternetten baktim hankkook benzin F,yağmurda E segmentinde gözüküyor. Petlas ise yakut tasarrufunda E,yagmurlu yolda C segmentinde bu durumda hankooktan daha kaliteli olmaz mi
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    ben yaz lastiğini petlas aldım premium 515t olanından, en çok tutulanıdır.
    yaklaşık 2500 km yol yaptım, 800 km tek sefer uzun yol yaptım,
    en az 1500 km si yağmurlu havada yapıldı.
    ben kesinlikle tavsiye ederim. bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım. yol tutuşu çok iyi. tam bir f/p lastiği
  • On yargilari kirip
    Neden petlas alinmasinki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

On yargilari kirip
    Neden petlas alinmasinki?
    çankırı malı dunlopların fena olmadığı söyleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

çankırı malı dunlopların fena olmadığı söyleniyor

Alıntıları Göster
    2 senedir yaklaşık 40 bin km'dir imperium pt515 modelini kullanıyorum fiyatına göre gayet iyi bir lastik. Eğer çok fazla performanslı bir kullanımınız yoksa yol tutuşu yeterli gelecektir. Yağmurlu havalarda yol tutuşu fena sayılmaz,çok hız yapmadığınız sürece yolda tutuyor ama su birikintilerinde çok kötü. 80 km ve üstü hızlarda Lastiğin biri derin bir su birikintisine girince çok yalpalıyor fakat daha bugüne kadar yoldan çıkarmadı hiç,sağa sola gidip geri geliyor.

• İnternetten sipariş edeceğim içinmontaj ne kadar tutar lastik ddeğişimi,bir de balans ayari başkabir sşey yaptırma nagerek var mi sizce rot ayari
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

İnternetten sipariş edeceğim içinmontaj ne kadar tutar lastik ddeğişimi,bir de balans ayari başkabir sşey yaptırma nagerek var mi sizce rot ayari
    Önyargılarımı kırıp Petlas almıştım bu kış. 4 ay zor sabrettim. Seneye takmayı da düşünmüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Önyargılarımı kırıp Petlas almıştım bu kış. 4 ay zor sabrettim. Seneye takmayı da düşünmüyorum .

Bende mi kiriyim onysrgi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

Bende mi kiriyim onysrgi mi

adam pisman oldum diyor
  • quote:

Sondaki smiley "benim arabam bile yok sadece yerli malını kötüleme derdindeyim" diye bağırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

quote:

Sondaki smiley "benim arabam bile yok sadece yerli malını kötüleme derdindeyim" diye bağırıyor.

O smileyle ilgili kötü bir anınız var galiba. Bakın bu da güzel .

• Petlas elegant pt311 kullanan yok heralde
  • Petlastan 20 TL fazlaya sava hankook v.b var onların yol tutuşu freni daha mi iyi ki
  • Dayımın 2008 symbolde elegant vardı fena değildi. yazın türk filmlerindeki lastik sesinden çıkartırdı.
    Bizde focusa petlas imperium taktırdık bi çevre yolu yapıp tartışıp iade etmiştik.
    Ya usta başka bi arabayla uğraşıyordu kalfa beceremedi yada lastiklede hata vardı.
    6 yılık michelinlerle huzur içinde gittiğimiz lastikçiye sinirle karnımız titreyerek geri dönmüştük.
    Hemen karşı dükkandan hankook aldık
    Hem gaziantep polisi ve çoğu firma fabrika çıkışı hankook kullanıyor. Memnunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.