Şimdi Ara

Araç alacağım, Tavsiye ve Fikirleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Limitim 27-28bin TL. 2005-2006 ve üzerinde, en fazla 120bin km dolaylarında,

Aradığım araçlar:

Dizel olarak: 1.6TDCI Cmax, 1.5dCi Scenic 1.6TDCI Focus, 1.5dCi Megane, 1,6 Multijet Linea, 1.5CRDI Era... veya bu tarzda diğer marka araçlar...

Benzin+LPG'li olarak: Honda Civic, VW Jetta, VW Golf... veya bu tarzda diğer marka araçlar...

Yardımcı olursanız memnun olurum...

• quote:

Orijinalden alıntı: PRESSIX

Arkadaşlar, Araba arıyorum....

Limitim 27-28bin TL. 2005-2006 ve üzerinde, en fazla 120bin km dolaylarında,

Aradığım araçlar:

Dizel olarak: 1.6TDCI Cmax, 1.5dCi Scenic 1.6TDCI Focus, 1.5dCi Megane, 1,6 Multijet Linea, 1.5CRDI Era... veya bu tarzda diğer marka araçlar...

Benzin+LPG'li olarak: Honda Civic, VW Jetta, VW Golf... veya bu tarzda diğer marka araçlar...

Yardımcı olursanız memnun olurum...

Geçen hafta 2007 model manuel full Scenic-II aldım. Tavsiye ederim. LPG ile kullanıyorum ve görünüşüne göre çok ekonomik. Şehir içinde 24 kuruş yakıyor. Cip kullanır gibi yüksek oturuşlu olması süper, özellikle cam tavanlı ve sunrooflu olanını tercih etmelisin, süper keyifli bir olay.

Otomatik el freni gibi yokuşta kaydırma yapmanı engelleyen müthiş özellikleri var, burda saymam uzun sürer. Alacaksan full donanım olanlarını tercih et, fiyatta en fazla 500-800 oynama yapar ama rahat satarsın. Aslında aracın ikinci eli deli gibi hareketli değil ve o yüzden donanımına göre uygun fiyattan alabilirsin. Binici için çok avantajlı birşey. Bu özelliklere ve konfora sahip WV filan alsan 55-60'tan aşağı bulamazsın.

Aracın şimdiden hayırlı olsun.

• ne kadara aldınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk defa araç alacağım öneri
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.