Şimdi Ara

Araç alacağım yaptığım sorgulamadan birşey anlamadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

Gayet anlaşılır. Araç 2015 1 ocak tarihinde trafiğe çıkmış.
    İlk sahibi diyarbakırlı biri. 3 ay öncede 2.sahibi satın almış. Siz alırsanız 3. Sahibi olacaksınız. 3 ay önce alındığına göre şuanki sahi bit al satçı. Uygun fiyata aldı. Sazan avına çıktı. 2.el durduğu için ancak 3 ay sonra satabilecek eğer siz alırsanız. Bence ucuza kapatmıştır. İndirebildiğiniz kadar indirin. Piyasa durgun. Bütün kozlar sizin elinizde.

1 Ocak resmi tatil o tarihte trafiğe çıkmış olamaz. Bir yanlışlık vardır.

İlk sahibi Diyarbakırlı biri değilde Diyarbakırda yaşayan başka bir yerli de olabilir. 3. sahibi olup olmayacağını sigortacılar ve trafik polisi belki noterler hariç kimse bilemez. Çünkü 5664 te son sahiplik hakkında bilgi alınabiliyor. Araç Diyarbakır ve İstanbulda defalarca el değiştirmiş olabilir. 3 ay önce alıp satmaya çalışmışsa al-satçı olabilir fakat uygun fiyata almış olma ihtimali %1 çünkü %80 ÖTV ağustosa sonunda geldi. Eylül ekim ayları satışların ve fiyatların tavan yaptığı aylardı. Kasım-Aralıkta piyasa durdu satışlar azaldı fiyatlar düştü. Yani pahalı fiyattan almış ve şu an uygun fiyattan satıyor olma ihtimali daha yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

1 Ocak resmi tatil o tarihte trafiğe çıkmış olamaz. Bir yanlışlık vardır.

İlk sahibi Diyarbakırlı biri değilde Diyarbakırda yaşayan başka bir yerli de olabilir. 3. sahibi olup olmayacağını sigortacılar ve trafik polisi belki noterler hariç kimse bilemez. Çünkü 5664 te son sahiplik hakkında bilgi alınabiliyor. Araç Diyarbakır ve İstanbulda defalarca el değiştirmiş olabilir. 3 ay önce alıp satmaya çalışmışsa al-satçı olabilir fakat uygun fiyata almış olma ihtimali %1 çünkü %80 ÖTV ağustosa sonunda geldi. Eylül ekim ayları satışların ve fiyatların tavan yaptığı aylardı. Kasım-Aralıkta piyasa durdu satışlar azaldı fiyatlar düştü. Yani pahalı fiyattan almış ve şu an uygun fiyattan satıyor olma ihtimali daha yüksek.

Alıntıları Göster

Al satçı değilse ya aracından memnun değil aracın gizlenen bir kusuru var, adam hemen elinden çıkarmak istiyor. Ya da bunu iyi fiyata okutup sıfır bir araç alacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahiplik konusu insanın kafasını karıştırabiliyor. Ben aracımı 6.600km'de aldım ve 5. sahibiyim. Çek gibi crio edilmiş araba :)

Sigortacımla görüştüm detaylarını öğrendim

1. sahip Renault bayisi Bika Otomotiv İstanbul
    2. sahip Bursa'da bir galeri
    3. sahip ilk binicisi
    4. sahip al-satçı
    5. sahip benim.

Zaten aracın üzerinde gelen lastiklerin üretim tarihi yıpranması vs araçla örtüşüyordu.

Servisten cihaza bağlanıp km doğrulaması da yapıldı servisin bir hatası yüzünden. Servis 15.300km'de onarım yaparken km'yi 153.000 diye girince renault servis sistemine düzeltmek için cihazla ölçüm yapılıp düzeltildi bakım kaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 6 Ocak 2021; 15:53:13 >
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt

HGS den km sorgulama yaptığımda KM bilgisi bulmamaktadır dedi sebebi ne olabilir ?

• canmania C kullanıcısına yanıt

Hocam araç 3 yaşından küçük mü?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.