|
Araç alacağım yaptığım sorgulamadan birşey anlamadım
-
-
Gayet anlaşılır. Araç 2015 1 ocak tarihinde trafiğe çıkmış.
İlk sahibi diyarbakırlı biri. 3 ay öncede 2.sahibi satın almış. Siz alırsanız 3. Sahibi olacaksınız. 3 ay önce alındığına göre şuanki sahi bit al satçı. Uygun fiyata aldı. Sazan avına çıktı. 2.el durduğu için ancak 3 ay sonra satabilecek eğer siz alırsanız. Bence ucuza kapatmıştır. İndirebildiğiniz kadar indirin. Piyasa durgun. Bütün kozlar sizin elinizde. -
Bu dediğinizi olmuyor işte çünkü araç 2 muayenedede 34 plaka yani ilk sahibi diyarbakırsa suan 2.sahibi olması imkansız beynimi yaktılar adam gibi yazmıyorlar -
Zaten baya güzel fiyata denk geliyor ve galeri alacagım yer -
O zaman şuanki sahibi aracın 3. Sahibi, siz ise 4. Sahibi olacaksınız. Burada galerideymiş araç ve fiyatı uygun demişsiniz aman dikkat fazla gücenmeyin galerilere. -
Teşekkürler... Tarcanlara götürücez bi aksilik çıkmazsa kendimiz bakarken -
Hayırlı olsun. Araç tuscon galiba bir mahsuru yoksa söyleyebilir misiniz ne kadar alıyorsunuz aracın durumu ne acaba? -
Yarın nasipse bitirebilirsek işi özelden atarım hocam .. son pazarlıgımızıda yapalım dediği harici bişey çıkmasın ona göre bilgilendiririm -
Bu sorgulamadan aracın kaçıncı sahibi olduğunu anlayamazsınız. -
Peki 10 tl verdim buna bundan neyi anlamamız gerekiyor acaba -
Kaç sahibi olduğunu sigortacı vasıtası ike anlayabilirsiniz. Geçmiş kesilmiş trafik poliçe adetlerine ve isimlerine baksın.quote:
Orijinalden alıntı: veycelldmr45
Bu dediğinizi olmuyor işte çünkü araç 2 muayenedede 34 plaka yani ilk sahibi diyarbakırsa suan 2.sahibi olması imkansız beynimi yaktılar adam gibi yazmıyorlar -
Hep sigortam neti kullandım şimdiye kadar bir sigortacım yok malesef ... Sigortam.net i aradım bakmak yasak beyefendi dediler bende 4 yıldır sizin müşterinizim bir dahada işim olmaz sizle dedim kapadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veycelldmr45 -- 3 Ocak 2021; 12:45:1 > -
Kaçıncı sahibi olduğuna yasal olarak bakılamıyor, sigortacı ve polisler kayıtdışı bakabiliyor. Plaka değişikliği de sahip değişimi anlamına gelmez, ikamet değişiminde de yeni plaka istenebiliyor.
-
Araç hem Diyarbakırda hem İstanbulda defalarca el değiştirmiş olabilir.
Benim aracımda tek il yazıyor. Ama aynı il içinde beşinci sahibiyim. Bu bilgiyi sigortacı söyler size.
Eğer araç dizel ise kalitesiz mazot kullanılma ihtimalini göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b01 -- 4 Ocak 2021; 1:1:8 > -
bu sorgulama ile hgs uygulamasındaki sorgulama arasında sonuç olarak fark var mı?
-
Bu sorgulamayı nereden yaptınız?
-
Hgs üzerinden km sorgulanıyor.
Arkadaşın yaptığı sorgulama pek anlam içermiyor.
Araçla daha iyi bilgi sahibi olmak istiyorsanız sigortacı tanıdık olması gerekiyor.
Daha önce egea alacaktım. Araç sahibi bireysel kullanıcıdan aldığını otomatik araç almak istediği için sattığını söyledi.
Sigortacıma sordum, adam direk ilk sahibinin kişi değil firma olduğunu ve daha 2 senelik araç için km çok olduğundan dolayı almaktan vaz geçtim.
Araç firma aracı ama ne firması belli olmuyor.
-
Bir sorun olduğunda ilgilenecek, fiziki bir sigortacı her daim şart.quote:
Orijinalden alıntı: veycelldmr45
Hep sigortam neti kullandım şimdiye kadar bir sigortacım yok malesef ... Sigortam.net i aradım bakmak yasak beyefendi dediler bende 4 yıldır sizin müşterinizim bir dahada işim olmaz sizle dedim kapadım
İnternetten yada banka üzerinden yaptırılan poliçelerde daha sonra muhatap bulmak tam bir eziyet. -
al-sat aracı bu araç. daha 3 ay önce almış ve satan birisi al-satçıdır. söylediği sözlerin %90 ı yalandır. ekspertiz araçtaki her şeyi göremez. böyle al-sata düşmüş araçtan uzak dur derim. bırak elinde patlasın.
-
Şimdi herkese teşekkürler... Aracı aldım alsatçı değil alan kişi direk galeri vergi ödiyen cinsten bildiğimiz galeri kdvsini vs. Ödüyor... Kurumsal bir ekspertize soktuk aracı galerinin dediği harici bişey çıkmadı aracın kullanıcı olarak 3. Sahibiyim galeriyi sayınca 4. Saygılar :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gayet anlaşılır. Araç 2015 1 ocak tarihinde trafiğe çıkmış.
İlk sahibi diyarbakırlı biri. 3 ay öncede 2.sahibi satın almış. Siz alırsanız 3. Sahibi olacaksınız. 3 ay önce alındığına göre şuanki sahi bit al satçı. Uygun fiyata aldı. Sazan avına çıktı. 2.el durduğu için ancak 3 ay sonra satabilecek eğer siz alırsanız. Bence ucuza kapatmıştır. İndirebildiğiniz kadar indirin. Piyasa durgun. Bütün kozlar sizin elinizde. |
Benzer içerikler
- clio 5 1.0 tce enjeksiyonu kontrol ettirin
- ankara en iyi fiat ustası
- mercedes e serisi paket sıralaması
- zayıf akünün zararları
- motor freni zararlı mı
- zes şarj istasyonu fiyat
- elektrikli minibüs fiyatları
- honda freed
- chery sedan
- byd denza d9 gt
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X