Şimdi Ara

Hiç arkadaşın olmaması nasıl bişey anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -kimseyle uzaktan selamlaşma(o da zorunluluktan) dışında etkileşiminiz olmaz.
    -kimse size çıkarcı yaklaşamaz.günümüzde arkadaşlıkların çoğu öyle.
    -birine bişey ısmarlamazsınız kimsede size ısmarlamaz.
    -birey olarak kendinizden başkasına önem vermezsiniz.
    -millet birbiri arkasından türlü entrika,oyun çevirir siz sadece seyredip belleğe atar ve gülersiniz.

• PEKİ TŞK !
  • Bunlar hep avutma.Millet yazın arkadaşları ile eğlenecek ben gene arkadaşsız,yalnız kalıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomisi iyi olmayanların asosyal olması gayet olağan.

• Ben mesela aynı şeyi yaşıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

ekonomisi iyi olmayanların asosyal olması gayet olağan.

ekonomim evet iyi değil ama kötü de değil.yani dışarı çıkabilecek param var.ama gidip mekanda filan oturmak aptalca geliyor.
  • Bardağın dolu tarafı diyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Bardağın dolu tarafı diyorsun

ya aslında tabi çok iyi bişey değil yalnızlık ama çevremde kafama göre,zeki biri yok.benim de tahammül sınırım baya düşük o yüzden kimseyle arkadaş olamıyorum.
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: swenscol35

PEKİ TŞK !

sen kimsin dikkat çekmeye mi çalışıyon saçma sapan mesajlar atıp kaldırıyon filan ne ayaksın?
  • Hocam kısmen doğru söylüyorsun ama insanın illa 1-2 tane samimi, kafa dengi arkadaşı olması her zaman iyidir. Ben de avmleri gezip, mekanlarda takılmayı sevmiyorum. Ama günlük hayatta vakit geçirebileceğin 1 tane arkadaşın olmalı. Ben şahsen fazlasını gerek bulmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Hocam kısmen doğru söylüyorsun ama insanın illa 1-2 tane samimi, kafa dengi arkadaşı olması her zaman iyidir. Ben de avmleri gezip, mekanlarda takılmayı sevmiyorum. Ama günlük hayatta vakit geçirebileceğin 1 tane arkadaşın olmalı. Ben şahsen fazlasını gerek bulmuyorum.

işte bir bulabilsem sorun da o zaten.adam akıllı biri yokki çevremde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

quote:

ya aslında tabi çok iyi bişey değil yalnızlık ama çevremde kafama göre,zeki biri yok.benim de tahammül sınırım baya düşük o yüzden kimseyle arkadaş olamıyorum.

Hobilerine göre biri hiç yok mu yani etrafında?
    Satranç tır, pc oyunudur vs oynar mısın?

• çevrende derken

çalışıyormusun , okuyormusun

yoksa sürekli ev demisin
  • quote:

quote:

quote:

arada dota 2 filan oynarım.pc kaldırsa çok oynarım da pc eski oyun oynayamıyorum o yüzden.hobi olarakta öyle yaptığım bişey yok bol bol okur,araştırırım sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: swenscol35

çevrende derken

çalışıyormusun , okuyormusun

yoksa sürekli ev demisin

liseyi bitirdim şimdi evdeyim.çalışcam ama yazın komple.salı günü bi işe başlıyorum.ama biliyorum ordakiler de istediğim tipte insanlar değil.
  • Ben de çevre açısından pek şanslı değilim. Çoğu kişi her konuda uzman olan bilmiş, kibirli, egoist, çıkarcı ve özellikle iki yüzlü insanlarla dolu. Biri birinin arkasından konuşur, sürekli atıp tutar ertesi gün ise kardeş gibi takılırlar. Neyse ki 2-3 tane sağlam arkadaşım varda, en azından muhatap olmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Ben de çevre açısından pek şanslı değilim. Çoğu kişi her konuda uzman olan bilmiş, kibirli, egoist, çıkarcı ve özellikle iki yüzlü insanlarla dolu. Biri birinin arkasından konuşur, sürekli atıp tutar ertesi gün ise kardeş gibi takılırlar. Neyse ki 2-3 tane sağlam arkadaşım varda, en azından muhatap olmuyorum.

aynı benimkiler.adamların tek ilgilendiği şey karı kız,futbol,araba.kızların desen onu hiç demiyorum bile.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arada dota 2 filan oynarım.pc kaldırsa çok oynarım da pc eski oyun oynayamıyorum o yüzden.hobi olarakta öyle yaptığım bişey yok bol bol okur,araştırırım sadece.

Araştırdığın konularda konuşacak biri de yok sanırım

O zaman şu anda araştırdığın-okuduğun konuların yanında farklı alanlarda da araştırmalar yap.
    Bir gün mitoloji bir gün comic book alemi gibi
    Fazla bilginin zararı olmaz nasıl olsa
    Hem bilgin dahilinde olan farklı alanlara göre konuşacak-arkadaş olacak birini/birilerini de bulursun elbet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.