Şimdi Ara

Araç Aldım Satamıyorum (Ağır Hasarlı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

umarım çözersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

2. el =sıkıntı

umarım çözersiniz.

2. el den güzeli yok, tek mesele ucuza iyi araba yok, almak içinde çaba sarfetmeyin biraz pahalı olsun herhalukarda sıfırından kat be kat ucuz olucak

artık sıfırları ucuz olmadıkça arabaların ucuzlamayacağını gördük, bu şartlar altında ekonomiyi yönetenin pek şansı da yok
  • Geçmiş olsun,ufak bedeller büyük hataları peşinde getirir.Bende ilk aracımı alırken plakayı tramer e yanlış mesaj atmıştım.Atıyorum 01 xyz 02 olacağına 01 xzy 02 şeklinde sonuç olarak kazasız aldığım araç 3-4 ufak çapta kazası çıkmıştı.Satarken alıcıya söyledim,1.500 tl masraf ettim ve aldığım fiyata sattım.Arabanın halada masrafları bitmemişti,sanırsam önceki sahibi bayan kullanmış çarpışan otoya dönmüştü.

Tavsiyem galeri,alıcı bulursanız en yüksek fiyatı verene satın.2-3 bin lira zararınız olur ama araç sizde durduğu müddetçe zarardasınız.Masraf çıkarmaya meyilli ve vergisi,sigortası...işliyor.
  • 4 tl verirsiniz yada sigortaci bir tanidiga sorgulatirsiniz ustune 130 tl verir expertize sokarsiniz.sokmadan once adama ekstradan bisi cikarsa masraf size ait dersiniz.adam aracina guveniyorsa zaten tamam der.konusunu isledigimiz arkadasimiz gozlerini kapatip zar atmis.sizde ooo 2.el tu kaka diyip isin icinden cikarsiniz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence arabayı kullanmaya devam edin. satmayın aracınızı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.