Şimdi Ara

Araç alicam lutfen yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba arkadaslar Yeni araç almak uzereyim Baktigim araç golf 6 ve çok aradim son 3 gunde belkide 20 tane golfe baktim,Simdi benim sorum sudur tam olarak Motor sagligina bakmak için motor yag kapagini gevsetip cikarmadan ustune koyarak motor kapagini atip dusurup dusurmemesidir ve ayrica icine çekmesidir kapagi ben boyle biliyorum,simdi sorum sudur 2 tane golf 6 var ikisindede yag kapagini dusurmuyor birisinde kapagi içine çekiyor ve digerinde çekmiyor sizce dusurmemesi yeterlimidir illaki de içine cekmesi mi lazimdir? Umarim derdimi anlatabilmisimdir Tesekurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozzi -- 22 Temmuz 2020; 23:52:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bahsettiğiniz yöntem sanayi dilinde motor üflemesi diye bilinen durumun kontrolüdür fakat tek başına bu test motor sağlığı için bir anlam ifade etmez. Çünkü bu kapağın altında valflerin iticileri yağın içinde belli bir ritimde çalıştıkları için mutlaka kapakta içe veya dışa doğru bir hava akımı oluşur, markaya göre karakteristik olarak kiminde fazla kiminde az görülür. Bence sadece kullanıcı olarak şunlar kontrol edilebilir:
    -Aracın ekranında motor arıza ışığı yanıyor mu?
    -Motor tek marşta ve kısa sürede çalışıyor mu?
    -Gaz verirken egzozdan su, mavi veya kara duman çıkıyor mu?
    -Rolantide motorun sesi nasıl, vuruntu şıkırtı tekleme bozuk ritim ya da sarsıntı var mı?

Bunun ilerisi usta veya cihaz ile kontrol olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.