Şimdi Ara

Araç alıcam..Yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    c2 2004 dizel 14000 tl
    piconto 2007 benzin 14000

hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alii_1907

14.000 TL'ye ilk sana bilgi veriyim sonrada. alacağın araçları sıralayım. Bak ben yazdan beri iki araç aldım sattım. Baya tecrube edindim binmek için aldım sevmedim sattım araçları biri modifiye tarzıydı. Asla Modifiye Araç alma. ve araç almadan muhakak baktır km orjınal mi diye. detaylı espertiz al.. 3 kuruştan kacarsan 50 kurus zarar edersin Ve 150.000nin üzerinde araç alma. satamazsın 2000 model altından araç alma. Boyalı araç alma. almadan önce aracın En son triger seti yag ne zaman değişti sor ve baktır netten alıcaksan yanında motor ustası götür. neyse istersen daha detaylı yardımcı olurum sırf benim yaptığım hataları sen yapma diye. 14.000 lira az para değil boşa gitmesin sonuçta. neyse alacağın araçlar bunların içinden seç Bence.. ve lpg olsun az yaksın dizel pek tavsiye etmem.
    1) Fiat Brava. elx sıralı lpgli : Araç hız konfor olarak mükemmel seri Satmak istersen çabuk satılır. Triger seti : 120 lira yağ : 60 lira yağ filtresi 15 tl ortalama Km de. 25 -30 Kuruş yakar. Tek kurusu Parçası biraz pahalı bence.
    2) Fiat Albea 2005 Sonrası Yeni kasa. : Güzel sessiz bakımlarını düzenli yaparsan sorun çıkarmaz. Triger seti : 60 lira yag 35 lira Km başı 20-25 Kuruş yakar parçası ucuzdur.
    3) Hyundai Getz 1.3 gls : Araç yakıt konusunda mükemmel 15-20 Kuruş yakar Triger seti 50 lira. parça konusundan parçaları çok ucuz.

SANA TAVSİYEM BUNLARDAN BİRİNİ AL ÜZMEZ TEMİZ İSE ARAÇ ÖDEKİLERİN YÜZÜNE BİLE BAKMA PARCASI PAHALI BENİM 15.000 TL NET PARAM SUAN BUNLARIN BİRİNDEN ALICAM UMARIM SANA YARDIMCI OLMUŞUMDUR

Özetin için teşekkür etme geregi duydum
    benıde bılgılendırdın

• quote:

Orijinalden alıntı: emresagir

2006 fakat rent a car bile gormus !
    c2 2004 dizel 14000 tl
    piconto 2007 benzin 14000

hangisi ?

c2 ve picanto hakkinda bilgim yok kullanmadim ama motorlari küçük sanirim.tutulan araçlar olduklarini da sanmiyorum.acele etmeyin.temiz yaris 1.3 motorlu bulabilirseniz ona bakin derim.veya nissan micra olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

14.000 TL'ye ilk sana bilgi veriyim sonrada. alacağın araçları sıralayım. Bak ben yazdan beri iki araç aldım sattım. Baya tecrube edindim binmek için aldım sevmedim sattım araçları biri modifiye tarzıydı. Asla Modifiye Araç alma. ve araç almadan muhakak baktır km orjınal mi diye. detaylı espertiz al.. 3 kuruştan kacarsan 50 kurus zarar edersin Ve 150.000nin üzerinde araç alma. satamazsın 2000 model altından araç alma. Boyalı araç alma. almadan önce aracın En son triger seti yag ne zaman değişti sor ve baktır netten alıcaksan yanında motor ustası götür. neyse istersen daha detaylı yardımcı olurum sırf benim yaptığım hataları sen yapma diye. 14.000 lira az para değil boşa gitmesin sonuçta. neyse alacağın araçlar bunların içinden seç Bence.. ve lpg olsun az yaksın dizel pek tavsiye etmem.
    1) Fiat Brava. elx sıralı lpgli : Araç hız konfor olarak mükemmel seri Satmak istersen çabuk satılır. Triger seti : 120 lira yağ : 60 lira yağ filtresi 15 tl ortalama Km de. 25 -30 Kuruş yakar. Tek kurusu Parçası biraz pahalı bence.
    2) Fiat Albea 2005 Sonrası Yeni kasa. : Güzel sessiz bakımlarını düzenli yaparsan sorun çıkarmaz. Triger seti : 60 lira yag 35 lira Km başı 20-25 Kuruş yakar parçası ucuzdur.
    3) Hyundai Getz 1.3 gls : Araç yakıt konusunda mükemmel 15-20 Kuruş yakar Triger seti 50 lira. parça konusundan parçaları çok ucuz.

SANA TAVSİYEM BUNLARDAN BİRİNİ AL ÜZMEZ TEMİZ İSE ARAÇ ÖDEKİLERİN YÜZÜNE BİLE BAKMA PARCASI PAHALI BENİM 15.000 TL NET PARAM SUAN BUNLARIN BİRİNDEN ALICAM UMARIM SANA YARDIMCI OLMUŞUMDUR

ya brava nın nesi tuutluyo adamlar kaç aydır satamıyo tutulmadı o araçlar albea dersen servislerden çıkamıyo hatta bi tabiri va alBELA DİYE
    getz tavsiye ederim ama kııç kadar araba.. trafikte arada kalırsın taciz ederler..demedi deme

Ben bravam vardı 1 günde sattım kardeş. satamayanlar kmsi 150.000 üzerinde ise zor satılır benim daha 110.000 de falan 2014 vize. triger ıvır zıfıırını ben değiştirdim. benden önceki sahibi fiat yetkili servis calısanıydı arabaya bakmamış ben düzelttim arabayı 1 günde sattım. getz'e gelince Benim oldum yerde trafik sıkıntısı yok ben şehir merkezinde değil ilcedeyim trafik sıkıntım yok albeanın da dizel alma yazdım sıralı lpg al yazdım onlar pek masraf cıkartmıyor ve parcası hesaplı diye yazdım adını sanın bilmediğim değil elinden gerekirse. cabuk sata bileceğin araçları örnek verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Özetin için teşekkür etme geregi duydum
    benıde bılgılendırdın

ö.d hocam

• Arkadaslar bu sitenin bu kadar fayadalı olabileceğini hic tahmın etmezdim.Herkese cok tesekkurler.....
    Ayrıtılı olarak ilanları tek tek secıp gonderen arkadasın ellerine saglık...
  • Mitsubishim colt a bakmanı tavsiye ederim.2005 - 2006 model güzel bir araba bulabilirsin o fiyatlara. Forumda alan arkadaşlar vardı ve memnundurlar.
  • Mazda, Honda ve Toyota marka araçlara bakmalısın. Avrupa arabalardan uzak dur. Ayrıca korelilerinde 2003 yılı öncesi çıkan araçları kötu oldugundan onlardan da uzak durmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

ya brava nın nesi tuutluyo adamlar kaç aydır satamıyo tutulmadı o araçlar albea dersen servislerden çıkamıyo hatta bi tabiri va alBELA DİYE
    getz tavsiye ederim ama kııç kadar araba.. trafikte arada kalırsın taciz ederler..demedi deme

Fiat yorumlarına katılıyorum çok kalitesiz araçlar. Getz güzel bencede. Ama küçük değil görünüşe aldanma. Sürmesi de çok zevkli.
  • C2 aldım arkadaslar.Su ana kadar cok memnunum.Herkese cok tesekkurler
  • hayırlısı olsun kaça aldınız
  • Kazasız belasız sürüşler dilerim. Kaça alnınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresagir

C2 aldım arkadaslar.Su ana kadar cok memnunum.Herkese cok tesekkurler

hayirli olsun.kaca aldiniz kac model kac km de?
  • 15,250 liraya aldım km de 125000 cok az yakıyor..herkese tavsiye ederim
  • emresagir E kullanıcısına yanıt
    mazda lantis öneririm nedenlerine gelecek olursak arabayı bilen bilir bilmeyen için söylüyorum lantis Porsche motoru ortak yapımıdır hem spor hem aile arabası olarak kullanılır aracın 1.6 ve 1.8 motor seçenekleri mevcuttur tutulan modeli 1.8 doch motor olanıdır ama şunuda belirteyim 96 ve 97 modelle 98 arasında hem iç dizayn hem konfor farkı vardır çünkü şase aralıgı 98 de uzundur şase aralıgı ne kadar uzun olursa araç okadar konfor verir dediğin fiyatta alabileceğin en iyi araç bu olabilir kardeş bir not: parça sıkıntısı eskiden vardı ama şuan artık bütün araçların parçaları bulunabiliyor sıkıntı yok KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM
  • Daihatsu sirion 2. Nesil oneririm az yakar sorun cikarmaz hemde genis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.