Şimdi Ara

Araç alıcam..Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 14 civari bir param var ve az yakan masrafsız, sırun cıkartmaya bir arac alıcam.Tavsiyeleriniz nedri acaba,,
    Secenekler içinde

C2, C3, Kalos var. bunlar benim baktıklarım.
    Yorum yapacak olan arkadaşların kullandıkları yada onerecekleri aracları kullanmıs olmalırını rica ediyorum

Tesekkurler

• Ben bütün araç tavsiyesi isteyenlere yazdığım gibi size de Hyundai elantra öneriyorum çok rahat 1998-2004 arası model bulunur o fiyata

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-masrafsiz-4-4-luk-arac-75626341/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerlinDuvarındakiÇatlak

Ben bütün araç tavsiyesi isteyenlere yazdığım gibi size de Hyundai elantra öneriyorum çok rahat 1998-2004 arası model bulunur o fiyata

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-masrafsiz-4-4-luk-arac-75626341/detay
    http://galerikadir.araba.com/4617028/Opel-Astra-16-16V-GLS tavsiye edreim sağlam konfor desen 2010 model arabayı aratmaz çok ii yol tutuşu vardır bırak hHyundai a o para verilmez opel güvenli renoya hundaya fıat 10 çeker bu araba...

• quote:

Orijinalden alıntı: veilben

http://galerikadir.araba.com/4617028/Opel-Astra-16-16V-GLS tavsiye edreim sağlam konfor desen 2010 model arabayı aratmaz çok ii yol tutuşu vardır bırak hHyundai a o para verilmez opel güvenli renoya hundaya fıat 10 çeker bu araba...

Alıntıları Göster
    buyur hemşerim bunlarda var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-98-opel-astra-gls-otomatik-orjinal-41-000-km-de-75807468/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1-6-astra-en-dolusu-inanilmaz-temzilikte-75746603/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-boyasiz-degisensiz-arayanlara-75695866/detay

bunların hacpacklerine 10 yıl bindim mükemmel bi araç şuan mercedes e200 var bunun konforunu arıyorum..

• quote:

Alıntıları Göster
    97 Model Honda'ya o kadar para vermenizi tavsiye etmiyorum.
    Arkadaş zaten kriterlerini belirlemiş o araçlar üzerine yoğunlaşsak daha iyi olucak.

C2 tek kapı C3 4 kapılı.
    2'sinden birini seçebilirsiniz. Onun dışında az yakan bir araç demişsiniz o fiyata C2'lerin 1.4 dizelini bulabilirsiniz. C3'lerin piyasası hakkında bilgim yok dizeli ne fiyattır vs. Fakat akrabalarımın birisinde halen C2 diğerinde ise C3 var (C3 satıldı.)Memnundular şikayetleri yoktu.
    Sadece C3'ün yol tutuşunun berbat olduğundan bassediyorlar.
    Onun dışında kronik arızası veya problemleri olmayan model ikiside.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

97 Model Honda'ya o kadar para vermenizi tavsiye etmiyorum.
    Arkadaş zaten kriterlerini belirlemiş o araçlar üzerine yoğunlaşsak daha iyi olucak.

C2 tek kapı C3 4 kapılı.
    2'sinden birini seçebilirsiniz. Onun dışında az yakan bir araç demişsiniz o fiyata C2'lerin 1.4 dizelini bulabilirsiniz. C3'lerin piyasası hakkında bilgim yok dizeli ne fiyattır vs. Fakat akrabalarımın birisinde halen C2 diğerinde ise C3 var (C3 satıldı.)Memnundular şikayetleri yoktu.
    Sadece C3'ün yol tutuşunun berbat olduğundan bassediyorlar.
    Onun dışında kronik arızası veya problemleri olmayan model ikiside.

c2 ve c3 ler kazık gibi arabA neyine aldanıyonuz bilmemki

• 14 civari bir paraya 97 - 98 model birsey olmak istemiyorum acıkcası.En asağı 2001 - 2002 olsun isterim
    Zaten 25 yasında oldugum için eski kasaları pek uygun gormuyorum

C2 lerin ve c3 lerin sıkıntı yaratmadığını cok duydum ve yakıt konusunda inanılmaz cimri olduklarını zaten herkes bilir.;

Ben antalyada ikamet ettiğim için bu cevrede birsey bulmam lazım cunku işimi bırakıp gitme gibi bir luksum yok arkadaslar.

Yardımlarınız için cok tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresagir

14 civari bir paraya 97 - 98 model birsey olmak istemiyorum acıkcası.En asağı 2001 - 2002 olsun isterim

C2 lerin ve c3 lerin sıkıntı yaratmadığını cok duydum ve yakıt konusunda inanılmaz cimri olduklarını zaten herkes bilir.;

Ben antalyada ikamet ettiğim için bu cevrede birsey bulmam lazım cunku işimi bırakıp gitme gibi bir luksum yok arkadaslar.

ama onun 98 si c2 c3 2003 nden kat kat daha iidir birde genç işi kesik felan atarsın ....
  • quote:

quote:

14 civari bir paraya 97 - 98 model birsey olmak istemiyorum acıkcası.En asağı 2001 - 2002 olsun isterim

ama onun 98 si c2 c3 2003 nden kat kat daha iidir birde genç işi kesik felan atarsın ....

Orası öyle kesik atmak içinse tabi ki civic.
    Fakat C2'ye kazık gibi araba demek biraz değil fazlasıyla hakkını yemek oluyor.
    Kullanan bilir neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

quote:

quote:

Orası öyle kesik atmak içinse tabi ki civic.
    Fakat C2'ye kazık gibi araba demek biraz değil fazlasıyla hakkını yemek oluyor.
    Kullanan bilir neyse.

ya top gibi araba depsen devrilir.c2 ve c3

• Ben depmek için değil sürmek için binicem, virajlara keskin girmiycem, efendi efendi aracımı surecek.
    Ne kıc attıracam, nede lastik yakıcam arabamla.
    gunde yaklasık 14 saat calısıyorum, tutupta bu parayla aldıgım arabamıda kesınlıkle hor kullanmayacagım.
    Kucuk 5 veya 3 kapı hatchbackleri seviyorum, tercihimi onlardan yana kullanmak istiyorum ama azda yaksın diyorum.Zaten birazda kredi cekicez malum.
    Yarın için toyata yarıs var dedi arkadaslar, o nasıldır? va mı binen ?yakıt konusunda gayet iyiymıs, sonucta toyota...
    Tesekkurler arkadaslar
  • quote:

Ben depmek için değil sürmek için binicem, virajlara keskin girmiycem, efendi efendi aracımı surecek.
    gunde yaklasık 14 saat calısıyorum, tutupta bu parayla aldıgım arabamıda kesınlıkle hor kullanmayacagım.
    Kucuk 5 veya 3 kapı hatchbackleri seviyorum, tercihimi onlardan yana kullanmak istiyorum ama azda yaksın diyorum.Zaten birazda kredi cekicez malum.
    Yarın için toyata yarıs var dedi arkadaslar, o nasıldır? va mı binen ?yakıt konusunda gayet iyiymıs, sonucta toyota...
    Tesekkurler arkadaslar

gecen yaz bir akrabamiza 2005 yaris 1.3sol aldik.arka koltuk diz mesafesi cok dar.yakit konusunda pek cimri degildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Ben depmek için değil sürmek için binicem, virajlara keskin girmiycem, efendi efendi aracımı surecek.
    Tesekkurler arkadaslar

gecen yaz bir akrabamiza 2005 yaris 1.3sol aldik.arka koltuk diz mesafesi cok dar.yakit konusunda pek cimri degildi.

Alıntıları Göster
    boyum zaten 1,66 pek sıkıntı olmaz..ne yakıyordu biliyormusunuz ?

• 30kuruştan asagi yakmiyordu şehiriçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

30kuruştan asagi yakmiyordu şehiriçi.
    14.000 TL'ye ilk sana bilgi veriyim sonrada. alacağın araçları sıralayım. Bak ben yazdan beri iki araç aldım sattım. Baya tecrube edindim binmek için aldım sevmedim sattım araçları biri modifiye tarzıydı. Asla Modifiye Araç alma. ve araç almadan muhakak baktır km orjınal mi diye. detaylı espertiz al.. 3 kuruştan kacarsan 50 kurus zarar edersin Ve 150.000nin üzerinde araç alma. satamazsın 2000 model altından araç alma. Boyalı araç alma. almadan önce aracın En son triger seti yag ne zaman değişti sor ve baktır netten alıcaksan yanında motor ustası götür. neyse istersen daha detaylı yardımcı olurum sırf benim yaptığım hataları sen yapma diye. 14.000 lira az para değil boşa gitmesin sonuçta. neyse alacağın araçlar bunların içinden seç Bence.. ve lpg olsun az yaksın dizel pek tavsiye etmem.
    1) Fiat Brava. elx sıralı lpgli : Araç hız konfor olarak mükemmel seri Satmak istersen çabuk satılır. Triger seti : 120 lira yağ : 60 lira yağ filtresi 15 tl ortalama Km de. 25 -30 Kuruş yakar. Tek kurusu Parçası biraz pahalı bence.
    2) Fiat Albea 2005 Sonrası Yeni kasa. : Güzel sessiz bakımlarını düzenli yaparsan sorun çıkarmaz. Triger seti : 60 lira yag 35 lira Km başı 20-25 Kuruş yakar parçası ucuzdur.
    3) Hyundai Getz 1.3 gls : Araç yakıt konusunda mükemmel 15-20 Kuruş yakar Triger seti 50 lira. parça konusundan parçaları çok ucuz.

SANA TAVSİYEM BUNLARDAN BİRİNİ AL ÜZMEZ TEMİZ İSE ARAÇ ÖDEKİLERİN YÜZÜNE BİLE BAKMA PARCASI PAHALI BENİM 15.000 TL NET PARAM SUAN BUNLARIN BİRİNDEN ALICAM UMARIM SANA YARDIMCI OLMUŞUMDUR

• quote:

Tesekkurler arkadaslar

ya kardeş sana kıç attır demedik biraz gençsin tipi olsun arabanın bayan arabası gibi ne o öle o zamn pejo al 206 hiç değilse karizma araba..

• quote:

Orijinalden alıntı: alii_1907

14.000 TL'ye ilk sana bilgi veriyim sonrada. alacağın araçları sıralayım. Bak ben yazdan beri iki araç aldım sattım. Baya tecrube edindim binmek için aldım sevmedim sattım araçları biri modifiye tarzıydı. Asla Modifiye Araç alma. ve araç almadan muhakak baktır km orjınal mi diye. detaylı espertiz al.. 3 kuruştan kacarsan 50 kurus zarar edersin Ve 150.000nin üzerinde araç alma. satamazsın 2000 model altından araç alma. Boyalı araç alma. almadan önce aracın En son triger seti yag ne zaman değişti sor ve baktır netten alıcaksan yanında motor ustası götür. neyse istersen daha detaylı yardımcı olurum sırf benim yaptığım hataları sen yapma diye. 14.000 lira az para değil boşa gitmesin sonuçta. neyse alacağın araçlar bunların içinden seç Bence.. ve lpg olsun az yaksın dizel pek tavsiye etmem.
    1) Fiat Brava. elx sıralı lpgli : Araç hız konfor olarak mükemmel seri Satmak istersen çabuk satılır. Triger seti : 120 lira yağ : 60 lira yağ filtresi 15 tl ortalama Km de. 25 -30 Kuruş yakar. Tek kurusu Parçası biraz pahalı bence.
    2) Fiat Albea 2005 Sonrası Yeni kasa. : Güzel sessiz bakımlarını düzenli yaparsan sorun çıkarmaz. Triger seti : 60 lira yag 35 lira Km başı 20-25 Kuruş yakar parçası ucuzdur.
    3) Hyundai Getz 1.3 gls : Araç yakıt konusunda mükemmel 15-20 Kuruş yakar Triger seti 50 lira. parça konusundan parçaları çok ucuz.

SANA TAVSİYEM BUNLARDAN BİRİNİ AL ÜZMEZ TEMİZ İSE ARAÇ ÖDEKİLERİN YÜZÜNE BİLE BAKMA PARCASI PAHALI BENİM 15.000 TL NET PARAM SUAN BUNLARIN BİRİNDEN ALICAM UMARIM SANA YARDIMCI OLMUŞUMDUR

ya brava nın nesi tuutluyo adamlar kaç aydır satamıyo tutulmadı o araçlar albea dersen servislerden çıkamıyo hatta bi tabiri va alBELA DİYE
    getz tavsiye ederim ama kııç kadar araba.. trafikte arada kalırsın taciz ederler..demedi deme

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar sonucta herkesin zevki baska, neyse,

yaris kazalı cıktı...

yarın Kia picanto gelicek birtane.2007 model , 97000 ve hasarı belası yok.
    Ne diyorsunuz arkadaslar? ben daha once hic binmedim ama kia nın adı var.
    bu arada 1,1 motoru var ve 1,90 yakıyormus. Gayet basarılı yakıt konusunda, tam istediğim gibi
  • quote:

Arkadaslar sonucta herkesin zevki baska, neyse,

yaris kazalı cıktı...

yarın Kia picanto gelicek birtane.2007 model , 97000 ve hasarı belası yok.
    Ne diyorsunuz arkadaslar? ben daha once hic binmedim ama kia nın adı var.
    bu arada 1,1 motoru var ve 1,90 yakıyormus. Gayet basarılı yakıt konusunda, tam istediğim gibi

97000 cok fazla bence 2007 model araç için.motoru da küçük.yaris kac modeldi ne kadar istiyorlardi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.