Şimdi Ara

YARIN ARAÇ SATIŞI ALACAĞIM YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın araç alıcam nasipse ilk aracım olucak.
    Herşey hazır para bankada. Ama noterde izleyeceğim yol hakkında yanlışım varsa düzeltin lütfen.
    Öğlen noter e gideceğiz. Evrakları verip işlemi başlatıcam. Ardından noter e sorucam bir sıkıntı yoksa parayı verebilir miyim diye. Bi sıkıntı yoksa eft ile göndereceğim. İmzalar önümüze gelince eft ile parayı gönderip imzaları atacağız. Eft açıklama kısmına 35 xxx 1234 plakalı x marka aracın satış bedeli diye açıklama ekliycem. İşlem biticek.
    Burada atladığım veya dikkat edeceğim bir nokta var mı acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle hayırlı olsun. sadece ve sadece aracı alacağınız kişiye eft yapın. yanında gelen kişiye, arkadaşına, abisine, dayısına yapmayın.
  • noter sistemi değişti diye ortalıkta bir şeyler dolanıyor, para önce notere geçiyor falan. İsterseniz bi araştırın ayrıca noterde aracın kmsini yazdırın her ihtimale karşı
  • 35 xxx 1234 Plakali Marka Model Şasi NO Yazip eFT Yapin.

Hayirli olsun hocam buldunu demek sonunda ne alicaksiniz sormasi ayip fiyat nedir
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Sonunda o bulunmaz hint kumaşını buldum hocam. Ne cruzeler lancerler geçti gitti ama sonunda megane 3 e takıldık. Araçta yok yok ve her şekilde cruzeden lancerden daha konforlu daha iyi daha az maliyet ve bakım masrafı ve yakıt ücreti var. 2. Eli çok hızlı parçalarıda ucuz.
    180 binde 1600 tl tramer ile 2012 model 110 bg 6 ileri megane 3 fiyat 56 bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ikaos -- 6 Ocak 2020; 23:54:57 >
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey yokmuşta sadece kredi kartı ile ödeme gelmiş. Birde eskiden devir için 250 tl ödeniyorda plaka değiştirmek istersek bi 250 daha ödüyorduk şimdi plaka değişikliği için para ödenmiyormuş 😊

• 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun güzel tercih.Eger Motor bakimliysa 500 bin Km Kadar binersiniz Dci Motor saglamdir.

Lancer cruzlara falan haketmeyecek paralar isteniyor artik eskiden daha uygun diye tercih edilirdi fakat suan o paralara daha iyi alternatifler var.

Arac hangi paket bu arada ? Dinamik mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Şubat ayında başlayacak sanırım o uygulama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Expression paket araç. Araç içinde direksiyon ve radio tuşlarında soyulmalar var. Bide dışında bikaç çizik var boya isteyen. Onları sıkıntı yapmıyorum. Çünkü experde en ufak bir yağ kaçağı. Süspansiyon rot başları ve frenlerde en ufak bir sıkıntı çıkmadı. Ayrıca araç 110 bg lik gücü tamamen tekerlere aktarabildi motoru gayet iyi durumda yani. Kaporta sıkıntıları önemsiz geldi bana yaptırırım 😄

• MonkeyDLuffy06 M kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyledir hocam 56 bin tlyi bankadan çekip bide yanımda taşımak istemiyorum bende. Karşı tarafta önce bankadan çekelim dedi de sonra cep şuben varsa eft yap bende taşımak istemem yanımda para dedi öyle anlaştık.

• Hocam hayırlı olsun öncelikle. Noterde muhakkak kuruşu kuruşuna verdiğiniz paranın bilgisini geçin. Sonrasında çok mağduriyetler yaşanıyor. Bir de satıcı ile anlaşma yapın. Belli bir süre araçta oluşabilecek sizinle ilgisi olmayan arızalar ile ilgili. Bunu noter huzurunda yapmanız daha iyi olacaktır.

• Aracı kaça alıyorsanız o fiyatı söyleyin notere. Dediğiniz gibi şu şu plakalı aracın ödemesi diye belirtin eft ye. Birde parayı kesinlikle ruhsat sahibi kimse ona gönderin. Yok bu dayım şu amcaoğlu dayıoğlu sıkıntı çıkmaz deyip gönder diyebilir kesinlikle kabul etme.

• Hocam adam evine kadar çağırdı araca baktık bi 15 km kadar kullandım. Çok zorlamadım lastikler çok kötüydü çünkü 140 150 felan yaptım. Herhangibi bir sıkıntısı yoktu aracın. Olan sorunları tespit ettim zaten onları fiyattan düştük ve anlaştık. Çokta üzerine gidersem adam aracı vermez haklıda olur sonuçta 0 araç almıyorum ama genede sağolun dikkat edicem yarın özellikle 😊👍

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yarın en dikkat edeceğim nokta o olacak.
    Sağolun

• Xxx plakalı xxx sase nolu aracın x kısısınden y ye satıs bedelı dıye eft yap ve mutlaka ruhsat sahıbıne eft yap. Plaka degıstırceksen satıs ıslemlerınden once belırt ve noter masrafları ıcın yanında nakıt bulundur. Arabayı satın alır almaz maddı ımkan el verıyorsa kasko yaptır ve trafık sıgortasını da gecıktırme. Tek basına gıtme mutlaka bır arkadasın yanında olsun. Sase no okunuyorsa ruhsattakıyle kontrol etmeyıde unutma. Hayırlı olsun. Kazasız belasız.

• 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Hatchback 6 ileri edc dediginiz arac herhalde ?
    Paketi nedir ?
    Hızlıca sahibindene bakdim da düşük tramerli sıkıntısız o fiyata imkansız. O kilometrede o modelde motorun %100 çıkması da cok zor zaten.
    Ben suphelendim ama siz bilirsiniz Experlere de güven olmuyor

Dediginiz araci buldum manuelmis ve izmirde.
    Manuelse normal fiyat ama izmirle hiç iyi anılarımız olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 7 Ocak 2020; 0:56:1 >
  • Aracı bugün aldım arkadaşlar bir sıkıntı çıkmadı. Sizin dediklerinize uydum. Çok sağolun.
    Sadece satışta araç trafikten men görünüyordu. Oda 2018 de bir ampülden ceza yemiş oda sistemden düşmemiş. Trafik tescile gittik 30 sn de hallettiler ordan da devrini yaptık. Araç 185 binde 1 defa değişmiş sanırım triger. Cumartesi onu değiştiricem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suggestions

öncelikle hayırlı olsun. sadece ve sadece aracı alacağınız kişiye eft yapın. yanında gelen kişiye, arkadaşına, abisine, dayısına yapmayın.
    Benim bildiğim ruhsat sahibine.. Bir de yanınızda en az 1 kişi bulunsun, nolur nolmaz bir ihtiyaç olur vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werrol -- 7 Ocak 2020; 19:42:54 >
  • ruhsatta ismi yazan kişinin hesabına ödeme yapın , satıs sozleşmesine aracın km sini de yazdırın . son andaki sıradısı olaylara karsı dıkkatlı olun - sen parayı gonder satısı yapacak arkadas sımdı gelır -- falan filan

hayırlısı olsun

bankalarında parayı bloke eden ve satıs gerçeklestıgınde parayı serbest bırakan sıstemlerı var sanırım onları bır arastırın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 7 Ocak 2020; 19:59:0 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.