Şimdi Ara

Araç Alınacak ama karar veremiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu listede tercih kesinlikle civic olmali .
  • civic.hem yeni hem japon.
  • kesinlikle civic.
  • Bence tercihiniz civic olmali donanımına gore fiyati en uygun olan arac suan bizde civic almayi dusunuyoruz.Civicin ortalamanin uzerindeki yakit degeri haricinde kotu yani yok gibi bunuda zaten fiyatiyla affettiriyor.Eger yakit cok sorun olmassa bence civic almalisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

bence highline golf bakın 1.4 tsi bütçe 50 bin ise en mantıklı seçenek ve tam bir f\p canavarı

Katılıyorum. Yıllık 10-12binden fazla yapmıyorsanız kesinlikle en alınabilir model budur.

Hem bir çok benzinliye göre çok daha makul yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 4 Mart 2012; 9:00:30 >
  • jetta veya cıvıc
  • civic veya astra j
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Bende Civic diyorum.Ama madem bütçe 50bin lira neden Corolla 1.33?
    1.6 Comfort Extraya bakabilirsiniz

O da olur tabi ama civic daha yeni bir tasarım olaya o açıdan bakmak lazım eğer beğenmezse toyota bayisine gitsin.
  • toyota'yada bakacağım ama vw araba satmak istemiyomuş gibi davranıyo. Hemen bahaneler sıralıyolar, yok araba şimdi yok, sipariş listesi dolu, 4ay sonrasına gelecek.
    Şuan da

1. Honda civic premium
    2. Toyota Corolla 1.33 veya 1.6
    3. Golf 1.6 Trendline,

gibi liste sadeleşti.

Yorum yapan herkese teşekkürler
  • Yalnız civic alacaksan bütçeni zorlayıp elegance almanı öneririm.Sunroof,koltuk ısıtma,xenon farlar...Ben çok memnunum 2. zam gelmeden alın derim.
  • sunroof, xenon, far yıkama, ısıtmalı koltuk bizim için çok elzem değil premium yeterli bence, genede teşekkürler
  • Sunroof elzem bunu ancak kullandığında anlayabilirsin.
  • Civic Elegance akar

2 numaraya Golf'ü koyarım.

Toyota'dansa uzak durun.
  • civic
  • Fiyat/performans oranı iyi olan bi araç istiyosan listende yok ama auriside öneririm.İç mekanı baktığın diğer hatchback arabalar astra ve corsaya göre daha geniştir.Diğer hatchback seçeneğin golfe göre de daha ekonomiktir..Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra 47.900 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sunroof elzem bunu ancak kullandığında anlayabilirsin.

olsa iyi olur.ama arkadaş yılda 7000-8000 km. anca kullanılır demiş.bir çok tanıdığım arabasını ayda 300-500 km. anca kullanıyor,oda parça parça 5-10 km lik yollar,yani donanımların çoğunu ( güvenlik hariç ) kullanmaya fırsatı bile olmuyor.
  • cıvıkı kullanın kullanın önce..
    arkasından golf ün en boş modelini kullanın.....

cevabı hemen ortaya çıkar
  • golf'ün en boşu çok boş walla. Galiba Civic premium otomatik alacağız
  • Bence yakıtı fazla dert etmeyin zaten az km yapıyorsunuz. Bence; sedansa civic hatcbackse yeni astra 1.4 140hp yi tavsiye ederim.
  • sedan astra 1.6 cosmo benim tercihim olurdu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.