Şimdi Ara

Araç Alınacak ama karar veremiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni civic alacağınıza bence city alın. Dış görünüşte pek fark yok. Civicin tüm kasalarına hayran olan ben bu yeni kasayı hiç tutmadım
  • civic alın gitsin.
  • Civic üstün gibi ama auris bakın fiyatları iyi gibi
  • Ben olsam cok dusunmezdim 6. Secenegi alir cikardim cunku yillik km. Az dizelleri ele direkt geriye benzinli atmosferiklerle tsi kaliyor bunlarin arasinda jetta motoruyla ve tipiyle one cikiyor bence her ne kadar malzeme kalitesiz densede C segmentinin ortalamasinin altinda degildir, civicide dusunurdum guncelligi sebebiyle ama hem distan hem de icten cok cirkin ozellikle kokpit tasarimi felaket BANA GORE...
    Jetta 1.2 tsi comfortline tam f/p bana gore...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biturbo -- 10 Mart 2012; 13:47:25 >
  • listenizdeki en güzel tasarıma sahip araç astra enjoy dizel.diğerleri yanına bile yaklaşamaz.astradan şaşmayın!
  • Civic mantıklı ancak 50.000 TL'ye çok daha iyi araçlar alınabilir, 2-3 yaşında...yıldızlısından.
  • Listedeki araçlardan Civici seçerdim ama elegance olurdu.

Uzun süreli kullanım için 50 bine ikinci el 132 bg 1.6 Avensis de çok güzel bir seçim olurdu.
  • Listeye göre civic

Bana göre Kia ceed 1.6 CRDİ A/T consept (0).Nedeni Tam otomatik dizel olması.1.6 CRDİ motorun verimliliği.Yakıt tüketimi şehir içi 7 litre şehir dışı 4.7 litre.Şehir içi için tam otomatik şanzuman oldugu için biraz yüksek bir değer.Ama dediğim gibi tam otomatiğe gore normal.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.