Şimdi Ara

Araç alınacak yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

25-27 Bin Tl bütcem mevcuttur 2004 üstü dizel yada az yakan araç bakmaktayım.

şuanki seçimlerim Megane 2 1.5 dizel ve 2004 üstü Golf 5 1.6 FSI bakıyorum
    bunlar dışında tavsiyesi olan arkadaşlar varsa önerilere açığım. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Az yakan demişsiniz ama golf 10 lt yakar ve tüple uyumsuz bir motor.O yaşta dizel megane 2 alacağıma biraz genç lpg'liyi tercih ederim.7-8 yaşında bir dizel.Daha öncesini bilmiyorsun.Bakımları zamanında yapıldı mı? Temiz yakıt kullanıldı mı? Arabayı nasıl sürdü?
    Bence dizel kumar olur.Ha illa dizel diyorsan C sınıfı yerine B sınıfı bakmalısın. Corsa,Polo güzel seçenekler.
    Yok benzinli alacak olsam da Civic (yeni kasa zor ama ES filan bulursun) Focus Ghia ya da Astra Elegance bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Az yakan demişsiniz ama golf 10 lt yakar ve tüple uyumsuz bir motor.O yaşta dizel megane 2 alacağıma biraz genç lpg'liyi tercih ederim.7-8 yaşında bir dizel.Daha öncesini bilmiyorsun.Bakımları zamanında yapıldı mı? Temiz yakıt kullanıldı mı? Arabayı nasıl sürdü?
    Bence dizel kumar olur.Ha illa dizel diyorsan C sınıfı yerine B sınıfı bakmalısın. Corsa,Polo güzel seçenekler.
    Yok benzinli alacak olsam da Civic (yeni kasa zor ama ES filan bulursun) Focus Ghia ya da Astra Elegance bakarım

Golf1.6 fsi'a baktımda 25-28krş arası yakıyor iyi geldi 220 tl ye 600km gidiyormş o yüzden cazip geldi. Honda civic düşünümyorum hocam ama astra ve focus iyi fikir. Aracı DOD İzmir (VOSMER ve MBU)'dan alıcam 101nokta expertizi vs.. araçlarına güveniyorum DOD'un o yüzden dizelede bakıyorum ayrıca tüplü araç kesinlikle düşünmüyorum bana göre risk :)

• golf
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFast

quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Az yakan demişsiniz ama golf 10 lt yakar ve tüple uyumsuz bir motor.O yaşta dizel megane 2 alacağıma biraz genç lpg'liyi tercih ederim.7-8 yaşında bir dizel.Daha öncesini bilmiyorsun.Bakımları zamanında yapıldı mı? Temiz yakıt kullanıldı mı? Arabayı nasıl sürdü?

Golf1.6 fsi'a baktımda 25-28krş arası yakıyor iyi geldi 220 tl ye 600km gidiyormş o yüzden cazip geldi. Honda civic düşünümyorum hocam ama astra ve focus iyi fikir. Aracı DOD İzmir (VOSMER ve MBU)'dan alıcam 101nokta expertizi vs.. araçlarına güveniyorum DOD'un o yüzden dizelede bakıyorum ayrıca tüplü araç kesinlikle düşünmüyorum bana göre risk :)

Şehir içi 25-28 kuruş imkansız.Şehir içi 35-40 kuruştan aşağı yaksın ben direksiyona geçmem bidaha.Bilindik ve expertizi yapılmış bakımlı dizel kolay kolay sorun çıkarmaz tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLUENCE ALINIR MI YARDIM?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.