Eksperiz yaptırmasanız bile ilanda hasar kaydı ve km sorgu bilgilerini paylaşın derim. Zaten 50-100 lira birşeydir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç alıp satarken expertiz olayı nasıl oluyor ?? (2. sayfa)
-
-
Hasar mesajlarına ek olarak, varsa koltuk airbaglarının dikiş yerleri, konsol airbagı, kaput/çamurluk bağlantı vidalarını ilana ekleyebilirsiniz ekspertiz yaptırmayacaksanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah saol teşekkür ederim...
-
Bende aracımı 7.5 sene önce alırken ekspertiz yaptırmadan aldım. Geçen ay sattım. Doğal olarak arayacak adama nesi var dediğinde ne olup olmadığını bilmediğimden satmadan önce gidip ekspertizini yaptırdım. Herkes enayimisin gelen adam yaptırsın dedi ama benim içime sinmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TAMAM da usta 7,5 senede aracı tanımışssınızdır herhalde ?? neyi var neyi yok azçok bilirsiniz neticede at sahibine göre kişner demişler..
bana şimdi sorsalar aracn herşeyini sayarım ama tabiki expertiz ayrı bir olay birde fiyatlar öyle eskisi gibi değil haliyle insan çekiniyor biraz...
-
Aracı tanımakla ekspertizin ne ilgisi var hocam. sonuçta ben aracı 7.5 sene kullansam da neresi değişik neresi boyalı bilemem ki.
-
2016'da ben de expere sokmadan bi leon almıştım. 2019'da satarken expere sokmadan aldığımı ve tek parça boya olduğunu belirttim. Bir süre satılmadı hatta arayan bile olmadı. Daha sonra fiyatı düşürmek zorunda kaldım, araba ustası bir arkadaş geldi, elinde boya cihazıyla boyasına baktı motoruna yolda gidişine vs baktı aldı gitti.
Dediğim gibi tek parça boya çıktı araçta. Ama işte emin olamadığım için hep bi tedirginlik vardı içimde. Şimdiki aklım olsa exper yaptırıp arabanın durumunu garantiye alır, fiyatı da ona göre tutardım.
Bu arada arabanın değişen olmasa da boya durumu tam kapalı kutu maalesef. En basitinden autoking'in mini onarım diye lokal boya yapılacak yere renk tutmaz diye tüm parçayı boyadığı vakalar var. Siz aracınız 2 parça lokal boyalı sanırsınız, işlemi siz yaptırmışsınızdır ama araçta 2 tam boya çıkar. Bu durumda hem sizin hem alıcının canı sıkılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok alakası var abi valla ismi lazım değil başka bir forumda öyle adamlar var ki adam 2. el araç alıyor arabanın sahibine kaç el değiştirdiğine kadar herşeyini buluyor araştırıyor haa bende alsam araç bende sorup soruştururum...
-
abi o boya takıntısı olanlar ayrı bir konu zaten ona hiç girmiyorum ama başka bir forumda okudum ben 90 lı yıllarda böyle 2. el araç alıp satarken adamlar araçta boya sıkıntısı vara komple boyatıp satıyormuş aracı fiyatı daha da artıyormuş bu boy değişen bilmem ne muhabbeti sonradan çıkmış birşey forumda belki 40 yaşın üzerinde birileri varsa belki bilir . galericiler veya al satcılar aracı boyattıkları zaman fiyat daha da yükseliyormuş...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X