Şimdi Ara

arac alırken deri koltuk mu tercih ediyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• mesela ilandaki deri koltuklu daha uygun ama diğeri opsiyonlanmıs acaba derı koltuk yuzunden mı

• deri önemli ama onun da rengi kötü

krem rengi deri olması lazım. arabanın iç kısmını çok güzel ve pahalı gösteiryor deri
  • 2. ilan 2018 model, daha dusuk km ve lpg'li. muhtemelen bu yuzdendir. sahsen isitmaliysa deri veya deri/alcantara koltuk tercih ederim.
  • Ben kumaş koltuk tercih ediyorum. Özellikle kaliteli bir kumaşa sahip terletmeyen kumaş koltukları. Renk olarak siyah dışında ya arabanın rengiyle aynı olacak yada krem olacak. İçi daha ferah oluyor.

Heleki koltuk ısıtma + kumaş koltuk olursa çok daha şahane
  • Deri her ne kadar guzel olsada kumas her acidan daha iyi.

Deri ya cok soguk olur (bu alttan isitmayla cozuluyor) yada cok sicak olur yakar (bu cozulemiyor)
  • Sıfırdan araç oluşturuyorsam Siyah Araç- Açık Kahve Döşeme kombinasyonu benim için zirveye oynuyor. Ama hiç öyle bir aracım olmadı. O yüzden 2. eldede çok aradığım bir özellik değil. Ancak alacak deri koltuklu 3 arabam oldu. 3 ündede minder koydum popo yazın ıslanıyor kışın donuyor.
  • Deriyi hiç sevmiyorum gerçekten yazın acayip terletiyor rahatsız edici şekilde kışın koltuk ısıtma ile sogukluk algısı yok tek avantajı üzerine ne dökülse akıp gidiyor içine emmiyor odur heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taba rengi deri
  • Deri pahalı ve güzel görünüyor olabilir fakat kışın buz gibi yazın alev gibi olur.Pahali markalarda Ne kadar soğutmalı veya ısıtmalı olsada pek kullanışlı değil.
  • Ben deri tercih etmiyorum. En son aldığım araç yanal destekleri deri, oturduğun ve sırtımı yasladığım yer kumaştı. En verimlisi böyle bence.
  • Deri kışın güzelde yazın korkunç oluyor kaliteli kumaşımsı sıkı stitch'lenmiş koltuklar daha iyi hem kış hem yaz için
  • Deri kaliteli olsa da ekstra yakıta mal oluyor
    Şahsen tercih etmem
  • Cok samimi olarak söylüyorum totom terliyor hele krem keten giydiysen vay haline...

300k+ araçlarda koltuk soğutma filan belki olur da b sinifi c sınıfı aracta kullanılınca direk Toto yas..
  • ısıtmalıysa evet. şu an kullandığım aracın koltukları deri ve ısıtmalı. büyük rahatlık sağlıyor kışın. aracın kaloriferini bile açmıyorum koltuk ısıtıcısı sayesinde rahatlıkla ısınıyorum.
  • Bir aracımda ısıtmalı deri diğerinde ise ısıtmalı kumaş koltuk var. Kışın neyse ısıtma işe yarıyor da yazın uzun yolda deri koltuk sıkıntılı, sırtım-popom yamyaş oluyor klima sürekli açık olsa bile. O nedenle koltuk soğutma yoksa deri koltuk sıkıntılı o da üst sınıf premium araçlarda oluyor ancak. En güzeli kadife kumaş koltuk ve sıtmalı da olursa muhteşem olur.
  • Son iki aracımda deri koltuk vardı. Gerçek deriydi, kışın koltuk ısıtma ile sorunu aşıyordum ama yazın çok kötü yakıyordu koltuk soğutma olmadığı için. Kumaş-deri karışımı olan koltuk en iyisi gibi.
  • Deri pişmanlıktır net. Soğutma şart. Oturma yerine minder tarzı bireyler bulunabiliyor, ancak sırt kısmı sürekli terliyor. Geçirmeli kılıflar da güzel durmuyor. Yine söylüyorum deri almayın aldırmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.