Şimdi Ara

Araç alırken lastik boyutuna dikkat! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

Sik olmasa da ona yakin olculer en sik lastikler. 2055516 taksin.
    195/55R16'nın muadili 205/50R16 olacaktır. Benim yazlıklar o şekilde. Aracın orijinal ebadı 195/55R15.

195/55R16 da kullandım, aracı bariz yükseltiyor ve çamurluk içini gereğinden fazla dolduruyor.
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajımda belirttiğim gibi izin verilen jant ölçülerinde jant takmanız sorun yaratmaz. Peki aracınızda izin verilen jant ölçüsünü nasıl öğreniriz? Bunun için aracın üretim yılı aralığında farklı versiyonlarda veya opsiyonel sunulan jant ölçülerini araştırmak gerekir.
    Aracınızın modelinde kullanılan ve üreticiden opsiyonel olarak satılan tüm jant ölçüleri muayenede vize alır. Yani örnek olarak BMW 320i araçta 16 inch ve 21inch arası herhangi bir jant ile muayeneye girilirse bu araç muayeneden geçer. Çünkü bu boydaki jantlar opsiyonel olarak bu araç için sonradan veya fabrika çıkışı alınabiliyor. Ancak aynı araca 14 inch veya 22 inch jant takın muayeneden geçmez çünkü üreticinin izin verdiği ölçülerden sapmış oluyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok teşekkür ederim hocam, hepsini dikkate alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Aksaray'da yaşıyorum hocam, yolların kepazeligini tahmin bile edemezsiniz.

• DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Fakirliğin gözü kör olsun üst paket dediler de bende ondan öyle yazdım 😁🤣 aslında tek amacım +2 mi 4 mu hatırlamıyorum havayasitigi ve bir kaç ek güvenlik ekipmaniydi. Bunlara para alıyorlar şaka gibi...

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevabınız için, aynen benim gördüğüm de uygun fiyatli orta kalite lastiklerde daha az fiyat farkı oluyor ölçüler arasında.

• sonofisiris2 kullanıcısına yanıt
    Hocam aracınız nedir?

Uygun fiyata lastik verebilirim.

5434406410 teklif alabilirsiniz.

otolastikal.com kampanyalı ürünleri yakında yüklüyoruz. Takip edebilirsiniz.
  • 205 55 r16 al ben öyle yapmıştım.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    araç i20 mi hocam?
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Ben 1955515 le karistirmisim. 16ysa surtedigi surecr 2055516 takilabilir en cok kullanilan lastik bu olcu.

• 245-45-17 ile en pahalı lastiklerden kullanıyorum. Gelin görün ki aracımın 16 jantlı modelleri de var, görüyorum arada ve çok çirkin görünüyor. Gülü seven dikenine katlanır. Yazlık lastiklerim sıkıntılı olduğundan yeni lastik alayım dedim. Michelin ve contilerin tanesi 1000-1200 tl civarında. 4 lastik neredeyse 5 bin yapıyor. Ben de 1 sezon kullanılmış michelin primacy4 buldum tertemiz. Dördünü 1200 e aldım taktım. Fakiriz ama enayi değiliz
  • stubbornpride S kullanıcısına yanıt
    Linea ama lastik ölçüleri bahsettiğinle aynı.
    Boş paket-full paket lastik ölçüsü yani.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.