Paycell 1tl lazım karşılığında 5 tl ödenecek
Arkadaşlar merhaba, paycellde bir işlemi denemek için 10tl yükledim, ücret yok yazıyordu 10 kuruş işlem ücreti ve 1 tl aylık ödeme kesti otomatik. İşlemde de kullanamadım zıkkımı, sonra trendyol cüzdan gibi parayı geri alayım diye düşündüm, öyle bir seçenek de bırakmamışlar. Parayı aktarma ücreti de 5 tl. İyice sinir oldum, parayı bunalra bırakmamak için istanbulda yaşamadığım halde istanbul karta 5tl yükledim (para türkcelle gideceğine yakarım daha iyi), ona da 5 ve katları atılıyor. Birisi bana 1 tl atabilirse paycell kullanan, 5 tl geri yollarım veya istanbul kartına yüklerim. Şimdiden teşekkür ederim.
Palit RTX 3070 6400tl
kupon şu an alabilirsiniz 600lük, internetten baktım bir sıkıntı göremedim kartta.
Arkadaşlar merhaba, elimde TTnet'in verdiği Tplink Archer vr1200 var, bu modemden baya memnunum ben. Şu an millenicomdayım ama hattı kapattırmayı düşünüyorum (modem kiralama zorunluluğu ve fiyatının keyfi artırılması), modem bende kalırsa 250tl cezası var ben bunu ödemeye razıyım, ama modemde üzerinde oynama yapamaycağım bir ROM falan yoktur değil mi? Başka hatlarda da sıkıntısız çalışır?
Bir de babamın TTnet hattını benim eve nakledeceğiz, önceden vdsl paket 50mbit hızdalardı, benim evimde fiber altyapı var, TTnet ücretsiz modem veriyor mu fibere özel biliyor musunuz?
Soruları buraya soruyorum çünkü ne Millenicom ne TTnet müşteri temsilcileri net düzgün bir cevap vermiyor. Teşekkürler cevaplar için şimdiden
Arkadaşlar merhaba, hepinize iyi akşamlar.
Malûmunuz virüs sebebi ile çoğumuz evde çalışmak zorundayız bir süre daha, spor salonlarına da gidemiyoruz. Hareketsizlik sebebiyle bel ağrısı şikayetlerim başlamıştı, o yüzden bel ile ilgili temel egzersizleri de içeren, evde bir dumbbell ve var ise bir bar ile yapabileceğiniz, temel vücut geliştirme ve bel egzersizlerini içeren bir program hazırladım.
Profesyonel spor hocası değilim. Yalnızca bir kaç farklı programdan kas gruplarını derleyip eldeki imkanlarla sıra ile o kasları çalıştırmaya dikkat ettim.
PDF dosya isimleri günlerin numaralarıdır, 1-2-3 günleri birer gün ara ile çalışın, 4 ü istediğinizde çalışın(mümkünse gün aşırı)
https://drive.google.com/drive/folders/1tUE5LJOLuK2keotE-ZCzltu-xugnCmQ1?usp=sharing
GM Etab 5 Sarj Cihazı Önerisi
|
|
|
|
Yataş mı Serabed mi? Yatak tercihinde yardım
|
Meslek: PC
İlgi Alanları: bilgisayar
yeni üye |
yok |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.032
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 17.558 (Bu ay: 154)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 994 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar