Şimdi Ara

Araç alma hikayemiz,sonuç: Opel İnsignia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Çok karar düşünce değiştirmişsiniz fakat en doğrusu gibi geldi banada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

kardeşim ne insignamış be herkesin dilinde aklında

en sonunda bende kendimi opel bayinde bulucam valla

arkaya kocaban TURBO yazarım valla

Güzel araba İnsignia
    60.000 TL'yi Boşline bir Tiguan'a vermektense donanım olarak ve görünüm olarak daha üstün olan Opel'e
    veririm o parayı.

yeni tiguana lafa yok

Cruise control varmiydi?.....:))))

Debriyaja basınca devreden çıkmayandan hemde :).

Eminim yoktur.

Buyrun donanım listeleri;
    http://binekarac.vw.com.tr/yeni-tiguan-donanim.aspx

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/insignia-4-door/modeller-ve-aksesuarlar/dosemeler-modeller.html

Edition Elegance Paketi

• hayırlı olsun.kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

bu opele gıcığım c sınıfı astranın her modeline motoruna otomatik koyuyor insignianın ne 1.6 sında ne 1.4 ünde otomatik yok .d sınıf araçta konfor için öncelik otomatikte olmalı benmi yanlış biliyorum.

sırf bu yüzden insignia almıyorum.piyasadaki en şık araçlardan oysaki 1.6 ya koymadın bari 1.4 e koy bekledim fos çıktı.

sırf bu yüzden 508e kaydım oda şık araç ama hem daha tuzluya geliyor yakın donanımla hemde insignia kadar hoşuma gitmiyor.şeytan git 5 60 al diyor oda anasının nikahı.90 bin.

bakalım ben ne kadar bekleyeceğim .hem otomatik hem d hem de güzel fiyatlı bişe bulamıycam sanırım.
  • Ne insigniaymış arkadaş bedavamı dağıtıyorlar herkes alır oldu hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Ne insigniaymış arkadaş bedavamı dağıtıyorlar herkes alır oldu hayırlı olsun

Kızılayın 3. bedava araç dağıtım şenliği başladı

diye lafı söyleyip tartışma ve atışma programını açıyorum

1. Mercedes Benz C 180
    2. BMW 520 d
    3. Opel Insignia 1.4 T

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

hayırlı olsun.kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

bu opele gıcığım c sınıfı astranın her modeline motoruna otomatik koyuyor insignianın ne 1.6 sında ne 1.4 ünde otomatik yok .d sınıf araçta konfor için öncelik otomatikte olmalı benmi yanlış biliyorum.

sırf bu yüzden insignia almıyorum.piyasadaki en şık araçlardan oysaki 1.6 ya koymadın bari 1.4 e koy bekledim fos çıktı.

sırf bu yüzden 508e kaydım oda şık araç ama hem daha tuzluya geliyor yakın donanımla hemde insignia kadar hoşuma gitmiyor.şeytan git 5 60 al diyor oda anasının nikahı.90 bin.

bakalım ben ne kadar bekleyeceğim .hem otomatik hem d hem de güzel fiyatlı bişe bulamıycam sanırım.

Şimdiki şartlarda fiyat zor düşer.

508 iyi hoş ama bende alacak olsam almam .

Insignia da fena tuttu Opel ayağa kalkmaya başladı o sınıf da tekrar .

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

hayırlı olsun.kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Babam içinde tek eksik yanı otomatik vites olmaması. Gerçekten hadi 1.6'sına koymadın
    bari 1.4'ne koy otomatik vitesi
    Otomatik vites olsa bu araç Türkiye'de peynir-ekmek gibi satar.
    Fiyatta tabi çok fazla uçmamak kaydıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

1. Mercedes Benz C 180
    2. BMW 520 d
    3. Opel Insignia 1.4 T

Hiç bir başlıkta önermeme kararı aldım kendisini.

Çoğalmasın.

• 1.4 T gerçekten şehir içi sakin kullanımda 8 litre de kalıyorsa(benim 1.6 tdci bile şehir içi sakin kullanımda 6,5- 7 litre arası yakıyor) çok iyi.Ama hiç inanasım gelmiyor.Sanırım ben de en kısa sürede bu araçla test sürüşü yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

1. Mercedes Benz C 180
    2. BMW 520 d
    3. Opel Insignia 1.4 T

Hiç bir başlıkta önermeme kararı aldım kendisini.

Çoğalmasın.

Hocam önermediklerin farkına varırsa
    Farketmesinler. Çoğalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Power -- 16 Kasım 2011; 0:58:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ciftlik37

1.4 T gerçekten şehir içi sakin kullanımda 8 litre de kalıyorsa(benim 1.6 tdci bile şehir içi sakin kullanımda 6,5- 7 litre arası yakıyor) çok iyi.Ama hiç inanasım gelmiyor.Sanırım ben de en kısa sürede bu araçla test sürüşü yapacağım.

Eğer dayanıp sakin kullanırsanız düşüyor ilk zamanlar ortalamam 9.8 idi şimdi sakin kullanmaya başladım 8.9 düştü ve km yaptıkça daha da düşecek eğer dayanabilirsem 8 altına düşürmeyi planlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

1.4 T gerçekten şehir içi sakin kullanımda 8 litre de kalıyorsa(benim 1.6 tdci bile şehir içi sakin kullanımda 6,5- 7 litre arası yakıyor) çok iyi.Ama hiç inanasım gelmiyor.Sanırım ben de en kısa sürede bu araçla test sürüşü yapacağım.

Eğer dayanıp sakin kullanırsanız düşüyor ilk zamanlar ortalamam 9.8 idi şimdi sakin kullanmaya başladım 8.9 düştü ve km yaptıkça daha da düşecek eğer dayanabilirsem 8 altına düşürmeyi planlıyorum

yol bilgisayarı doğru gösteriyormu ? ölçtünüzmü

• quote:

Orijinalden alıntı: lexus

quote:

quote:

Hayır hiç ölçme gibi birşey yapmadım ne gibi ölçüm mesela?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yol bilgisayarı doğrumu ölçüyor diye teyit etmek için.

genelde yol bilgisayarları yanlış gösteriyor çoğunlukla eksik gösteriyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yol bilgisayarı doğrumu ölçüyor diye teyit etmek için.

genelde yol bilgisayarları yanlış gösteriyor çoğunlukla eksik gösteriyor

Iphone için bir program buldum litre fiyatı tüketilen litreyi ve katettiğiniz yolu giriyorsunuz size ortalamanızı ve 1 km'de tüketiminizi gösteriyor gelecek hafta uzun yola çıkıcam o zaman test eder sizlerle paylaşırım

• Ben hep forumda (üye olmadan öncede takipteydim) yeni alınan araçlar rodaj zamanında çok yakar diye okumuştum.
    Herkesin temenisi de rodajdan sonra hedefledikleri yakıt tüketimine düşmektir. Bende rodajdan sonra sakin kullanıımda
    8-8.5 olacağını düşünüyorum umarım öyle olur.
  • uzun yazilari okumuyorum özet gecseydin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Ben hep forumda (üye olmadan öncede takipteydim) yeni alınan araçlar rodaj zamanında çok yakar diye okumuştum.
    Herkesin temenisi de rodajdan sonra hedefledikleri yakıt tüketimine düşmektir. Bende rodajdan sonra sakin kullanıımda
    8-8.5 olacağını düşünüyorum umarım öyle olur.

Sakin kullanırsanız düşer ben rodaj aşamasını atlattım sayılır araç 1200km oldu
  • Bence siz babanızı da üye yapın foruma
  • Güzel araç ve güzel bir seçim.allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.donanım ve fiyat bilgisi verirseniz bende d sınıfı sıfır düşünüyorum da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.