Şimdi Ara

Araç bakım KM leri hakkında .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
86.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim arabanın bakımı 15 binde bir oluyor şuan dolmasına 1 ay 4 bin km kaldı,motor yağı hala biraz sarımtrak olmasına rağmen hava filtresi hayvanat bahçesine dönmüştü,çıkarabildiklerimi çıkardım ama eve dönünce komple bakıma sokacağım ve artık 10k da bir bakıma gireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmalar arası rekabet sebep oluyor, başka birşey değil. Garanti sürecinde ki genelde 100 bin veya 150 bin km'dir araca birşey olmadıktan sonra üretici için sorun yok.

Aracını seven kişi klasik 10 bin km de bir aracını bakıma sokması gerekir.Teknoloji ilerliyor fakat yağın,filtrelerin görevini yerine getirmesi km ilerledikçe düşüyor. Örneğin 10 bin km'ye gelmiş bir yağ,yağlayıcılık özelliğinin yaklaşık yarısından fazlasını kaybetmiş durumdadır. Daha fazla gider ama bir miktar da motorun ömründen yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jademugla

1.2 TSI için Vosmer standart 20k bakımlarında 1250 istiyor. Ben özel indirimle 1000e düşürüyorum. Teklif edilen rakam 562. Fakat sadece kullanılacak yağın markası belli. Peki ya filtreler?
    Periyodik bakımda motor yağı önemli bir unsur olması sebebiyle onda seçenek sunuluyor ki kullanıcı özel olarak talep etmediği sürece birçok firma bu konuda seçenek sunmuyor, onun dışında filtrelerle ilgili araca uygun standart filtreler tercih ediliyor. Ancak talep edilen bir filtre seçeneği varsa buna göre fiyat teklifi sunabiliyor firma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.