Şimdi Ara

Araç çekilmesi ve sonraki prosedür (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ceza yedikten 1 yil sonra arabayi sattim. O anda bile gozukmedi. Sattiktan 6 ay sonra ceza geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osert34

quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Benim araç saçma biryerden çekildi, 60 lira çekici 10 lira park parası ödedim.. Eve ceza gelecekmi dedim, mobese yoksa gelmez dedi.. Olay yerinde kesinlikle mobese yoktu, 5-6 gün sonra 72 lira ceza geldi.. mobese falan hikaye, ceza makbuzunu cekici'deki polis dolduruyor.. Yani büyük ihtimal gelir, gelmediyse adresle alakalı problem vardır muhtara bakın..

Anlamadım ki ben de şimdi kafam karıştı inanın :) ee çekici madem alıyor götürüyor cezalı yere koyduk ise otopark ücreti de ödüyoruz ceza nedir 72 TL ? madem öyle ki almasın arabayı bıraksın ben otopark çekici parası vermeyim 72 TL ceza göndersin 20 TL taksi parası verdik bir de araba nerede diye :(

Eve gelen ceza hatali park icindir. Cekicinin araci cekmesi, trafige vs. engel oldugu icindir. Cekisi parasi dernege yardim olarak gider. Trafik cezasi baska yere gider. Cekici icerisinde bulunan polis %95 ihtimal park cezasini yazar. Zaten detaylar yok 3-5 kelime yazmis yollamis. Bana hemen geldi sansliyim demek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya o zaman ne olursa olsun gelirse gelir gelmezse gelmez cezanın yolunu bekliyorum resmen gelsinde ödeyim diye çok takıntılı insanım işte bu tür şeylerde :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

2 defa çekildi aracım ceza gelmedi.

ne zaman çekildi hocam peki gib.gov.tr kredi kartı ile borç sorgulama yapar mısınız?

Bir çekilme yaklaşık 4 sene evel diğeri de yaklaşık 2 sene eveldi. İkisini de sorguladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 2 Haziran 2013; 10:45:35 >
  • quote:

quote:

quote:

2 defa çekildi aracım ceza gelmedi.

ne zaman çekildi hocam peki gib.gov.tr kredi kartı ile borç sorgulama yapar mısınız?

Bir çekilme yaklaşık 4 sene evel diğeri de yaklaşık 2 sene eveldi. İkisini de sorguladım.

demek ki gelen de oluyor gelmeyen de bekleriz gelirse öderiz artık yapac
  • 2 DEFA cekıldi aracım ceza kağıdı gelmedi ama 6 ay sonra netten aracın vergisini ödeceğim zaman ceza bilgilerine baktım
    2 tane cezası gorunuyordu ibraz edilmiş bana ama ne gelen ne giden birsey vardı fazile birlıkte 190 tl odedım

yani ceza gelmedi diğe sevınmeyin mutlaka sorgulama yapın sonradan basınız cok ağrıyor
    ayrıyetten odediğiniz makbuzu saklayın mutlaka sonradan odenmedi diğe yazıda gelebilir basıma geldi buda
  • cezayı bekleme emniyete git çunku cezalar yıllar sonra gelebiliyor burası TURKIYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

cezayı bekleme emniyete git çunku cezalar yıllar sonra gelebiliyor burası TURKIYE

Emniyet ile gib.gov.tr aynı değil mi sistemleri ben kontrol edebiliyorum.
  • quote:

quote:

cezayı bekleme emniyete git çunku cezalar yıllar sonra gelebiliyor burası TURKIYE

aynı ama orda da gorulmeyebiliyor bazen. Örnegin benım babama ait 90 model bir araç var o sistemde bile gozukmuyor. Bi ara basvurdum yine de olmadı. Garip garip memurlar var fındık kadar beyin yok ama oraya oturtup sorumluluk vermişler malesef
  • quote:

quote:

quote:

aynı ama orda da gorulmeyebiliyor bazen. Örnegin benım babama ait 90 model bir araç var o sistemde bile gozukmuyor. Bi ara basvurdum yine de olmadı. Garip garip memurlar var fındık kadar beyin yok ama oraya oturtup sorumluluk vermişler malesef

Hangi birime gitmem gerekiyor bu cezayı ödemek için hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Trafik birimi var. Emniyetten ayrı bir yerde ankarada. Ama sizin sehirde belki yan yana da olabilir. Bir trafik polisine sorun onlar yardımcı olur. Ben gittigimde tum trafik polisleri oradaydı zaten heryer trafik polisi kaynıyo o birimde. İçerde cezaların kayıt edildiği bir yer var ordan yardımcı oluyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Trafik birimi var. Emniyetten ayrı bir yerde ankarada. Ama sizin sehirde belki yan yana da olabilir. Bir trafik polisine sorun onlar yardımcı olur. Ben gittigimde tum trafik polisleri oradaydı zaten heryer trafik polisi kaynıyo o birimde. İçerde cezaların kayıt edildiği bir yer var ordan yardımcı oluyorlar.

A Bölgesi Trafik Şube Müdürlüğü ile irtibata geçtik. Cezalar kesildi dedi ama PTT 10 gün içinde size ibraz eder dedi. O yüzden şu an için beklemek zorundayım eğer 10 gün içinde gelmezse zaten ceza kesilmemiştir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.