Bildirim
Araç çekilmesi ve sonraki prosedür
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güncel yardımcı olabilir misiniz? -
Evet adresine o civarda bir ceza gelecek. Erken ödemede indirim alacaksın.quote:
Orijinalden alıntı: osert34
Güncel yardımcı olabilir misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: cologne
Evet adresine o civarda bir ceza gelecek. Erken ödemede indirim alacaksın.
Hocam hala gelmedi ceza ve sorgulama yaptığım zaman göremiyorum. -
ceza kagidi sana teblig ediltikten 15 gun icinde odersen indirimli odersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan Sarı
7-8 gün oldu ceza gelmedi, benim amacım o cezayı benim alıp ödemem :) kaç gün oldu gelmedi. -
quote:
quote:
7-8 gün oldu ceza gelmedi, benim amacım o cezayı benim alıp ödemem :) kaç gün oldu gelmedi.
bu biraz zaman alabilir. sorgulama yapinca da erken odeyip indirimli odeyebilirsiniz zannediyorum. amma eve ceza kagidi gelme konussunda yapacak bisey yok :-)
quote:
quote:
quote:
7-8 gün oldu ceza gelmedi, benim amacım o cezayı benim alıp ödemem :) kaç gün oldu gelmedi.
bu biraz zaman alabilir. sorgulama yapinca da erken odeyip indirimli odeyebilirsiniz zannediyorum. amma eve ceza kagidi gelme konussunda yapacak bisey yok :-)
ah ah :) -
Bana ceza 2-3 ay sonra gelmişti. İndirimli ödemek için 2 hafta içinde ödemen lazım ceza geldikten sonra şimdi ödemene gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: osert34quote:
quote:
quote:
ah ah :)
Alıntıları Göster
-
ya çekme yada ceza işlemi oluyor 2si birden olmuyor die duymustum bir polistenquote:
Orijinalden alıntı: Omegamon
Bana ceza 2-3 ay sonra gelmişti. İndirimli ödemek için 2 hafta içinde ödemen lazım ceza geldikten sonra şimdi ödemene gerek yok.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: DeNGeSiZ_1925
ya çekme yada ceza işlemi oluyor 2si birden olmuyor die duymustum bir polisten
oluyor hocam ikiside. basima gelmisti daha once. gerci otoparka ceken polisle neredeyse yumruk yumruga gelmistik. belkide o yuzden yolladi cezayi :-)
quote:
quote:
oluyor hocam ikiside. basima gelmisti daha once. gerci otoparka ceken polisle neredeyse yumruk yumruga gelmistik. belkide o yuzden yolladi cezayi :-)
emin olmadığım için kafama takıldı park cezası çok yedimde aracımı çekmediler hiç sadece aracıma ceza yazan bi polisle konustum ceza yazıldığını gördülermi çekmiyolar demişti trafiği çok engellemiyorsa
-
Hocam benim aracım 2 defa çekildi, ikisindede ceva 2 ay sonra sistemde gözüktü ve cezalı olarak ödedim :(quote:
Orijinalden alıntı: DeNGeSiZ_1925quote:
quote:
emin olmadığım için kafama takıldı park cezası çok yedimde aracımı çekmediler hiç sadece aracıma ceza yazan bi polisle konustum ceza yazıldığını gördülermi çekmiyolar demişti trafiği çok engellemiyorsa
Alıntıları Göster
72 TL gibi bi rakamdı.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: veron
Hocam benim aracım 2 defa çekildi, ikisindede ceva 2 ay sonra sistemde gözüktü ve cezalı olarak ödedim :(
72 TL gibi bi rakamdı.
Hocam benim babam polis emeklisi yine de aracı çektiler :) Şimdi benim babam duymadan engellemediği halde trafiği çekmişler arabayı gittim buldum 60 çekici 10 otopark ödedim toplam 70 TL şimdi duyduğuma göre bana eve ceza kağıdı gelecekmiş 72 TL ama bu çabuk gelmez mi yani veya bu ceza gelecek mi bunun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osert34 -- 31 Mayıs 2013; 21:56:39 >
-
Şimdi ceza gelecek mi yoksa bitti mi bizim ceza işimiz :)quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: veron
Hocam benim aracım 2 defa çekildi, ikisindede ceva 2 ay sonra sistemde gözüktü ve cezalı olarak ödedim :(
72 TL gibi bi rakamdı.
Hocam benim babam polis emeklisi yine de aracı çektiler :) Şimdi benim babam duymadan engellemediği halde trafiği çekmişler arabayı gittim buldum 60 çekici 10 otopark ödedim toplam 70 TL şimdi duyduğuma göre bana eve ceza kağıdı gelecekmiş 72 TL ama bu çabuk gelmez mi yani veya bu ceza gelecek mi bunun
Alıntıları Göster
-
2 defa çekildi aracım ceza gelmedi.quote:
Şimdi ceza gelecek mi yoksa bitti mi bizim ceza işimiz :)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: SinanATASOY
2 defa çekildi aracım ceza gelmedi.
ne zaman çekildi hocam peki gib.gov.tr kredi kartı ile borç sorgulama yapar mısınız? -
Benim araç saçma biryerden çekildi, 60 lira çekici 10 lira park parası ödedim.. Eve ceza gelecekmi dedim, mobese yoksa gelmez dedi.. Olay yerinde kesinlikle mobese yoktu, 5-6 gün sonra 72 lira ceza geldi.. mobese falan hikaye, ceza makbuzunu cekici'deki polis dolduruyor.. Yani büyük ihtimal gelir, gelmediyse adresle alakalı problem vardır muhtara bakın..quote:
Orijinalden alıntı: SinanATASOY
2 defa çekildi aracım ceza gelmedi.
ne zaman çekildi hocam peki gib.gov.tr kredi kartı ile borç sorgulama yapar mısınız?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erdm24
Benim araç saçma biryerden çekildi, 60 lira çekici 10 lira park parası ödedim.. Eve ceza gelecekmi dedim, mobese yoksa gelmez dedi.. Olay yerinde kesinlikle mobese yoktu, 5-6 gün sonra 72 lira ceza geldi.. mobese falan hikaye, ceza makbuzunu cekici'deki polis dolduruyor.. Yani büyük ihtimal gelir, gelmediyse adresle alakalı problem vardır muhtara bakın..
Anlamadım ki ben de şimdi kafam karıştı inanın :) ee çekici madem alıyor götürüyor cezalı yere koyduk ise otopark ücreti de ödüyoruz ceza nedir 72 TL ? madem öyle ki almasın arabayı bıraksın ben otopark çekici parası vermeyim 72 TL ceza göndersin 20 TL taksi parası verdik bir de araba nerede diye :( -
Trafik vakfını aradım memura göre değişiyor dedi eğer yazdı ise orada gelir diyor ama yazmamışsa gelmez diyor ama nedense zorunlu kesmesi ceza diyorquote:
Orijinalden alıntı: Erdm24
Benim araç saçma biryerden çekildi, 60 lira çekici 10 lira park parası ödedim.. Eve ceza gelecekmi dedim, mobese yoksa gelmez dedi.. Olay yerinde kesinlikle mobese yoktu, 5-6 gün sonra 72 lira ceza geldi.. mobese falan hikaye, ceza makbuzunu cekici'deki polis dolduruyor.. Yani büyük ihtimal gelir, gelmediyse adresle alakalı problem vardır muhtara bakın..
Anlamadım ki ben de şimdi kafam karıştı inanın :) ee çekici madem alıyor götürüyor cezalı yere koyduk ise otopark ücreti de ödüyoruz ceza nedir 72 TL ? madem öyle ki almasın arabayı bıraksın ben otopark çekici parası vermeyim 72 TL ceza göndersin 20 TL taksi parası verdik bir de araba nerede diye :(
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- direksiyon yumuşaması
- hgs yanlış geçiş düzeltme
- belediyeden park yeri kiralama
- radar cezası ne zaman gelir
- direksiyon sınavını geçtikten sonra trafiğe çıkılır mı
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X