Şimdi Ara

B Sınıfı Manuel Vites Ehliyeti Olanlar Otomatik Araç Sürebilir Mi Cezası Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pzartesi-salı 2 gün direksiyon dersi aldım 2 haftada daha alacam ondan sonra sınav varda aklıma takıldı

• Sürebilir

Manuel zaten normal olanı, otomatik vites ehliyetinde manuel kullanamıyorlar, o da yeni çıktı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Eylül 2019; 12:14:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    birgün otomatik araç sürerken polis çevirdiğinde bir sorun olmaz değil mi? araç otomatik senin ki manuel ehliyet diye?
  • Hayır hiçbir sorun olmaz

Ehliyetinizde şanzıman ayrımı yok, isterse araçta şanzıman olmasın sıkıntı olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manuel otomobil kullanabilen her aracı kullanabilir. otomatikte sadece debriyaj yok, düz vites kullanan adam bir pedal eksik basacak o kadar.

ancak sadece otomatik kullanabilen manuel kullanamaz. kullanmayı bırak kaldıramaz bile. polis buna ceza yazabilir işte. ama manuel vites ehliyeti olup otomatik vites araba kullanana ceza yazan polis ben ne gördüm ne de duydum.
  • Herkesin dediği gibi kullanabilirsin.
    Otomatik ehliyet alırsan ehliyetde yazıyor onun ile manuel araçta yakalanirsan bir cezası vardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vitessiz hybrid-elektrikli ile ehliyet alınca otomatik kullanabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.