Şimdi Ara

İkinci Elde Ticari Geçmiş (Taksi Çıkması) Kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Sigortacılar eskiden bir aracın taksi çıkması olup olmadığına dair kendi sistemlerinde görüntüleme sağlayabiliyorlardı. Bu sene içerisinde bunu artık göremeyeceklerine dair bir haber okumuştum ama doğru mu, bilmiyorum. Bilginiz var mı? Hyundai Accent admire/era gibi araçlara bakıyorum o sebeple bu konudan emin olmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 12 Ekim 2024; 20:19:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Konu hakkında bilgisi olan yok mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • araç taksiye girerken ve çıkarılırken muayeneye girmek zorunda

2013ten sonraki bilgiler olduğu için , km geçmişi sorgulamasında muayene km ve araç rengini plakasını görürsünüz .

saklamak - bilgi gizlemek mümkün değil .

2013ten öncesini kim biliyorsa söylesin  

• 5664 e mesaj attığınızda detay alabiliyosunuz. Tür değişikliği varsa ordan da anlayabilirsiniz

• Arabanın taksi çıkması olup olmadığını anlayamıyorsanız araba almayın.

Parayı verin anlayan biri alsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette 90 yillarda sahin doganlar taksi idi 2000 li yillarda albealar taksi idi

Bu sahinler doganlar albealar satılırken hiç taksi cikmasi diyen yok.

Ne zaman vize -km muhabbeti geldi. O zaman takibi başladı
    Taksiler artik senelik giriyor vizeye dolayisiyla tramer sorgusunda tak diye onune geliyor. Zaten gecmisinde T plaka olduğunu da ordan gorebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el bi araçta taksi çıkması kontrolü yapmak için muayene bilgilerine erişmek önemli. Bunun için bir araştırma yürütüyoruz. İkinci el piyasasının durumunu analiz etmeye çalışıyoruz. Bazı verilere ihtiyacımız var. Destek olabilirseniz seviniriz. Bu verilerle bir hizmet geliştirip kullanıma sunmayı düşünüyoruz. Bu hizmeti kullanarak taksi çıkması kontrolü yapabilir olmak güzel olmaz mıydı? https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGbIlE4MyGLQH_rTrZB0Rhd-84lLt0dccAuMGZ19BOsWT0bw/viewform?usp=send_form

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.