|
İkinci el araç alım satımına yönelik yeni düzenleme yolda

-
-
Sıfır araçtan pahalı 2. El araçlar için düzenleme gelir diye sananlar butonu..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satış işlemleri e devletten yapılması doğru olmayabilir tehditle zorbalıkla kendi üstüne geçirebilir kötü niyetli insanlar
yine banka devlet ikilisi kendine alis satistan para cikarmaya calisiyor, az kaldi az yeni nesil cryptoya alim satima gecince bakalim nasil taklalar atmaya baslicaginiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı şeyi noterde de yapabilirler. Sen tehdit altında olduğunu nasıl belli edeceksin.
Noterde en ufak tedirginlik vs söz konusu olduğunda noterdeki veznedar satışı yapmıyor bizzat şahit oldum
O zaman tehdit eden kişi tehditini yerine getirmez mi?
Demek istediğim bi nebze kalabalık insanların içinde olacağı için bana zorla satış yaptırıyor diyebilir ve o anlık kurtulabilir
Kolay soygunlar zorlastikca zor soygunlari hizmet adi altinda pazarlamaya devam ke..
Halkin yaptigini simdi devlet destegiyle bir avuc is adamitipli kravatli mafya yapacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
Düzenleme derken farklı anlayanlardanım 😀
E-devlet den satış yapılsın da sonra hırsızlara daha kolay kapı açılsın
quote:
Erkoç ayrıca noter harçlarındaki artışa dikkati çekerek, otomobil satış ücretinin 305 liradan 450 liraya çıktığını aktardı. Bu ücretin alım gücü düşen vatandaş için büyük bir masraf kalemi oluşturduğuna dikkat çeken Erkoç ...
Zaten noter yüzünden araba alamıyoruz ya... Devede kulak kalıyor noter ücreti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 17 Ocak 2022; 13:52:41 >
-
aman ha noterler duymasın. onlarda eylem yaparlar.
-
malın mı var derdin var demişler.
-
Ben de zannetim ki piyasaya el attılar artık arabanın değerine göre gerçek fiyat biçilip satış yapılacak. Aslında sanmadım da umut ettim işte. Neyse sorbost poyoso kordoşom ostoyon ostodoğo foyoto koyor'cılar gelmeden.
+1903
Notersiz devir işi bize gitmez. Medeni ülkelerde olabilir.
Bende başka konu zannettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sıfır araçtan pahalı 2. El araçlar için düzenleme gelir diye sananlar butonu..
|
Amerikada her arabanın "title" ı olur tapu gibi onun arkasında yeni alıcının bölümü vardır eski alıcı imzalayıp yeni alıcıya verir birde "bill of sale" doldurulur satış fiyatıyla ilgili hiçbir yere gitmeye gerek olmaz 1 ay içinde de bu ikisi ile DMV ye başvurulur yeni plaka çıkartmak için ve arabanın ruhsat eşdeğerindeki registrationını alırsın biter olay. Devlet hem zaman hemde masraf olarak kolaylık sağlar. 2019da almıştım amerikada araba.İşlem çok kolay el sıkış parayı ver title al, bill of sale doldur bin ve git müsait olduğunda da yasal işlemi yapıyosun onda da DMV de sıra bekliyorsun sıran gelince satış ve plaka ücretini ödüyorsun özel plaka (isim yazdırırsan) 20 dolar ücreti var çerçeve değiştirirsen bir 10 dolar daha alıyorlar yani bedavaya yakın eğer plaka özel istemezsen öncekini kullanabiliyosun veya hazır plakadan bir set ordan veriyor Sadece masrafı alıyorlar haraç kesmiyorlar trdeki gibi. Ne kadar kolay okadar ucuz olur insanların bunu anlaması lazım değerli kağıt mış trafikmiş polis teşkilatı vakfına bağışmış bunlar vergi ve haraçtan başka bir şey değil |
Noterde en ufak tedirginlik vs söz konusu olduğunda noterdeki veznedar satışı yapmıyor bizzat şahit oldum
|
Satış işlemleri e devletten yapılması doğru olmayabilir tehditle zorbalıkla kendi üstüne geçirebilir kötü niyetli insanlar
|
Ben de zannetim ki piyasaya el attılar artık arabanın değerine göre gerçek fiyat biçilip satış yapılacak. Aslında sanmadım da umut ettim işte. Neyse sorbost poyoso kordoşom ostoyon ostodoğo foyoto koyor'cılar gelmeden.
|
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet aktarma
- instagram profil resmi büyütme
- twitter mavi tik alma
- whatsapp mesaj sabitleme
- uygulama indirmeden karekod okutma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X