Yurtdışından Türkiye Playstore'u nasıl kullanılır?
Soru başlıkta olduğu gibi. Yurtdışından Türkiye playstore mağazası nasıl kullanılır? Ya da bunu playstore sistemi VPN ve Sunucu olsa bile anlar mı? Sabit bir telefonu Türkiye üzerinden kurmak istiyorum. Bilgisi olanlar yoruma...
Türkiye ve yurtdışı seyahatlerimde özellikle batı ülkelerinde birim olarak Playstore'u Türkiye ile neredeyse aynı fiyatları görüyorum. Mesela Kanada'da herhangibi uygulamada premium üyelik, Türkiye'de 100 liraysa Kanada'da 80-100 dolar yine. Ekstra bir akıllı cihazı sabit Türkiye'ye sanal sunucu ve vpn desteğiyle kurmak istiyorum ama playstore algoritması bunu anlar mı bilmiyorum sorum da bu yukarı da yazdığım gibi... Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Gecikmesiz Online Görüşme Tavsiyeleri
|
Dünya Kupası Elemeleri hangi kanallarda?
|
Türkiye Hükümetine dava açabilir miyiz?
|
DJ'lik için DJ Setup'mı yoksa çok yönlü Midiler mi?
|
Gürcistan'da da mı vergiler yüksek?
Merhaba arkadaşlar. Bugün Gürcistan için teknolojik ürünlerin bir araştırmasını yaptım. Türkiye'yle karşılaştırmak açısından Gürcistan'ın en ünlü alışveriş sitelerini baz aldım. Çoğu üründe neredeyse hiç bir fark göremedim. Ürünler Türkiye'yle aynı fiyattalar. Birazcık umudum vardı şahsi olarak kullanmak için git gel yapıp bir kaç ürün almakla ilgili ama büyük hayal kırıklığına uğradım doğrusu. Ek olarak müzikle uğraşmaktayım ve bu detayı da atlamamam gerek. Yine sıfır olarak çok fazla fark olmadığından facebook markette Gürcistanda satılan ikinci el müzik ekipmanlarına baktım. Bazıları Türkiye'de sıfırından bile pahalıydı. Sanırım onlar da komşularından biraz fırsatçılık öğrenmişler :)
Kısaca merak ettiğim bir konu. Fiyatlar neden böyle? Bilen biri varsa aydınlatırsa çok sevinirim.
Yıllar önce izlediğim bir filmi arıyorum!
Henüz 8 9 yaşında (2002) babamın doğu görevinde doğu da ikamet ederken Süper Mario'da oynayabildiğimiz bir CD playera sahiptik. Tabi evimizde bazı film CD'leri de vardı. Bunlardan en aklımdan çıkmayanı defalarca izlediğim bir (yüksek ihtimal) Amerikan filmiydi. Filmi hatırladığım kadarıyla uzayda geçiyordu. Bir uzay gemisinde beyaz saçlı bir adamın filmin başrolü olduğunu hatırlıyorum. Film absürt komediydi sanırım. Bu uzay gemisinde uzaylılar da vardı bu arada. Çok acaip görünümlülerdi. Filmin sonlarını da net hatırlıyorum. Bu beyaz kafalı adam taş gibi bir hatunla beraber oluyordu bunu da babamdan dolayı utanmamdan hatırlıyorum. Kadın adama doğru şehvetle yürürken araya aslan görüntüleri sokuyorlardı filmde. Sonuç olarak bu filmi internette çok aradım ama asla bulamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...
Müzik Mix için Program Önerisi?
Selamlar. Uzun yıllardır müzik yapıyoruz ve çeşitli cracklerle (Adobe CS6, mixcraft) mix yaptık. Fakat artık daha profesyonel şartlarda mix yapma aşamasına girdik. Audition güncel ve full sürüm bir arkadaşın ücretli hesabından tedarik ettim tavsiye eder misiniz? Yoksa yetersiz mi kalır... Teşekkürler...
Duşta Kullanabilen Kulaklık? (ÖNERİ)
Selamlar arkadaşlar. Duş almayı ve müzik dinlemeyi bir hayli seven bir insan olarak bu iki hobiyi birleştirmek için yıllardır internetten kulaklık bakıyorum fakat güvenemediğim için almıyorum. Konuyla ilgili deneyimi olan arkadaşların bilgisine başvurmak istedim bu yüzden. Duş alma sürem 20-30 dakika kadar sürüyor genel olarak hoparlör vasıtasıyla müzik dinliyorum fakat bu banyo ortamında fazla eko verdiği için her zaman tercih ettiğim bir olay değil. Gerçekten keyifle duş alırken kulaklığımda en sevdiğim şarkının çalmasını çok istiyorum fakat bu elektronik bir olay olduğu için detaylı bilgi almak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşların cevabını bekliyorum...
Telefon Ekranımda Leke Çıktı! Yardım...
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.552 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 173 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı