Şimdi Ara

Duşta Kullanabilen Kulaklık? (ÖNERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Duş almayı ve müzik dinlemeyi bir hayli seven bir insan olarak bu iki hobiyi birleştirmek için yıllardır internetten kulaklık bakıyorum fakat güvenemediğim için almıyorum. Konuyla ilgili deneyimi olan arkadaşların bilgisine başvurmak istedim bu yüzden. Duş alma sürem 20-30 dakika kadar sürüyor genel olarak hoparlör vasıtasıyla müzik dinliyorum fakat bu banyo ortamında fazla eko verdiği için her zaman tercih ettiğim bir olay değil. Gerçekten keyifle duş alırken kulaklığımda en sevdiğim şarkının çalmasını çok istiyorum fakat bu elektronik bir olay olduğu için detaylı bilgi almak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşların cevabını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mariogormez -- 30 Ekim 2020; 5:15:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony nin vardı Bi kulaklığı denizde falan kullanılan reklamı falan da vardı ama unuttum bulursam atarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim...

• ben gelip şarkı söyleme hizmetinde bulunabilirim. tabi ücreti peşin alırım duş başına 10 şarkı 500 dolar şeklinde anlaşabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

ben gelip şarkı söyleme hizmetinde bulunabilirim. tabi ücreti peşin alırım duş başına 10 şarkı 500 dolar şeklinde anlaşabiliriz.

duşta başka hizmetleriniz de var mı Duşta Kullanabilen Kulaklık? (ÖNERİ) 

• aLastis kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam. İnternette suya dayanıklı bir çok kulaklık görüyorum ama güvenemiyorum. IPX5 yeterli midir mesela ya da IPX8 en üst seviye sertifika oluyor. Bir arkadaş denizde kullanıldığında tıkaç gibi olduğundan sesin kötü olduğunu söylemiş sonuç olarak tam olarak suyun içinde olmayacağımız için iş görür fakat işte ne kadar güvenilir bunun için mi tasarlanmıştır vs...

• Hocam çok fazla eko ve kafanıza düşen sesten bir şey anlaşılsa hoparlörde kullanırım ama teklifiniz için teşekkürler... 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt

Beraber duş alabileceğim bir ekip arkadaşı ilanı vermedim kulaklık için tavsiye istedim. 😂😂😂

• Jbl endurance dive ;yalnız bu fantezin için önermiyorum ;) denizde bile dinlersin mp3 yükleniyor 1gb hafızası var bt bağlantısıda mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 30 Ekim 2020; 17:26:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niye önemiyorsun kanka 😂

• Duşta ağlarken duygusal şarkı mı dinleyeceksin?

Duşta Kullanabilen Kulaklık? (ÖNERİ)
  • Kulaklığı arada bi çıkarda bi kulağını sabunla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duşunu al çık fanteziye gerek yok

• istersen istanbuldaki barajların tapusu sana verelim

• scientia kullanıcısına yanıt

Her anım müzikle geçiyor duşta da fazla vakit geçiren biriyim dolayısıyla araya müziği sıkıştırmak gibi bir tercih müzikle uğraşıyorum ayrıca bu yüzden hayatım gibi bir şey

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Önce öyle kulaklığı bulayım da sonrası kolay

• Barajların sahibiysen neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

duşunu al çık fanteziye gerek yok

Sanane

• Hoparlörlü duş başlıkları vardı bi ara onlara da bakabilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.