Şimdi Ara

Araç hareret göstergesi hep aynı duruyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • devir dayım pompasının harika çalıştığının göstergesidir.
  • Bende vw bora var.Aynı sizin gibi hararet artmıyordu.Artmadığı içinde fanlar çalışmıyodu.Ben bozuk sanmıştım. 89'da sabit duruyor
     Araç hareret göstergesi hep aynı duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı yok, merak etme
  • Dun gece abimin fluence i ile maraşa gittim.hararet gostergesi hep 1 cizgideydi hic artmadı.Ama diger gostergeler sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw grubu araçlarda oluyor benim seatta da aynı.90 da sabit kalır...
  • Benim aracımda da hararet göstergesi yok diye biliyordum .Yol bilgisayarında var dediler ama hiç kurcalamadım yinede.Bazen soğutma suyu uyarısı diye bir şey çıkıyor OK'a basıp kapatıyorum uyarıyı.Artık o hararet uyarısı mı başka bir şey mi bilemeyeceğim .
  • Zaten yükselirse problem olur, yaşadığınız bu durum gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Zaten yükselirse problem olur, yaşadığınız bu durum gayet normal.

Yükselceği zaman sıkıntı olacağını biliyorum.Bazı araçlar var hiç hararet yapmaya gelmiyor;bazılarıda çok zorlasan dahi bile hararet yapmıyor gene işin başında kalite var.Yılbaşını getirmissin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Zaten yükselirse problem olur, yaşadığınız bu durum gayet normal.

Yükselceği zaman sıkıntı olacağını biliyorum.Bazı araçlar var hiç hararet yapmaya gelmiyor;bazılarıda çok zorlasan dahi bile hararet yapmıyor gene işin başında kalite var.Yılbaşını getirmissin. :)

Kesinlikle, kalite önemli yoksa dayanmıyor... Biraz öyle oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aracın da hararet göstergesi hi oynamaz. ben de merak ettim, takip ettim ama oynamıyor. bir arkadaşın hararet göstergesi oynuyordu. marka ve model benimkisi ile aynıydı. onunki lpgli idi. bence lpgli araçlarda aracın dengesi bozuluyor. zamanla bi şeyler oynuyor böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayri77

benim aracın da hararet göstergesi hi oynamaz. ben de merak ettim, takip ettim ama oynamıyor. bir arkadaşın hararet göstergesi oynuyordu. marka ve model benimkisi ile aynıydı. onunki lpgli idi. bence lpgli araçlarda aracın dengesi bozuluyor. zamanla bi şeyler oynuyor böyle.

Lpg ile kullanılan motor benzinliye göre daha kullanıssız oluyor zamanla.Herşeyin orjinali iyidir tabi bizde keyfimizden lpg"ye binmiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.