Şimdi Ara

Araç hareret göstergesi hep aynı duruyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracı çalıştırıyorum 10 dakika sonra hararet göstergesi sabit bir şekilde ortada duruyor hep 90"da duruyor 7 aydır araç bende fakat daha zaman zaman agresifte kullandık ama daha hararetin gıdım oynadığını görmedim ileriye doğru.Bir anormallik varmıdır sizce yoksa sağlamlıklamı alakalı.2000 model a3.

Resim ÖRNEK

Araç hareret göstergesi hep aynı duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 5 Aralık 2013; 17:29:25 >

• merak etme 90 ı geçerse görürsün o zaman neler olacağını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

merak etme 90 ı geçerse görürsün o zaman neler olacağını..

Olabilir.Fakat arabayı bazen çok zorladığım durumlar oldu 100 110"a normalde gelmesini beklerken genede kıpırdamadı hep ortada duruyor.
  • Kolay kolay hararet yükselmez ancak arabada bir sıkıntı varsa ve sizde zorlarsanız ozaman hararet çıkar ama bir yere de zarar verir.
  • Şükür alalı 7-8 ay olcak daha motora 1 kuruş masraf etmedik.
  • Araçtan araca değişir bu. Connect 90'dan milim oynamaz, astra bir asagi bir yukarı değişir sürekli..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir problem yok, olması gerekende budur zaten Radyotördeki müşür vasıtası ile motor sıcaklığı en veremli çalıştığı sıcaklıkta sabit kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Bir problem yok, olması gerekende budur zaten Radyotördeki müşür vasıtası ile motor sıcaklığı en veremli çalıştığı sıcaklıkta sabit kalır.

Teşekkür ederim.
  • Sen de hic olmazsa sabit duran bi gosterge var bizde o da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşım da bu konuda takıntılıydı. Deli gibi falan kullandı bir ara harareti yükseltmek için ama başaramadı. Birçok araçta durum aynı zannedersem.
  • opel meriva aracımda bir yükselip bir düşerdi.

honda ya geçince ben de bozuk sanmıştım. honda da gram yükselme yok.
  • Normal olanı da o zaten
  • Benim şahinle bi tecrübe turu atın isterseniz yaz sıcağında.O haret göstergesindeki yükselme eğilimi beni benden aldı,korku filminde o kadar gerilmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk_35

Benim şahinle bi tecrübe turu atın isterseniz yaz sıcağında.O haret göstergesindeki yükselme eğilimi beni benden aldı,korku filminde o kadar gerilmedim

O anı yaşayan bilir hocam bir kere conta yaktıktan sonra gözler refleks olarak ayrılmıyor zaten oradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan0604 -- 5 Aralık 2013; 19:55:41 >
  • Olması gereken de o zaten merak etmeyin, oralara gelmeden motoru fazla zorlamayın, olur da 90'ı geçerse direk kenara çekin, conta yakarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan0604

quote:

Benim şahinle bi tecrübe turu atın isterseniz yaz sıcağında.O haret göstergesindeki yükselme eğilimi beni benden aldı,korku filminde o kadar gerilmedim

O anı yaşayan bilir hocam bir kere conta yaktıktan sonra gözler refleks olarak ayrılmıyor zaten oradan

Conta yakmadan o kadar da takmıyodum haret göstergesini,120 yi geçtiği de oluyodu anca 130 a yaklaşırsa durur beklerdim.Conta yanınca 95 lere gelince kenarı çekip bekliyorum hemen,fana bağlı bi lamba yaptım çalışınca o da yanıyo ordan takip ediyorum.Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer derler o hesap

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan0604

quote:

Conta yakmadan o kadar da takmıyodum haret göstergesini,120 yi geçtiği de oluyodu anca 130 a yaklaşırsa durur beklerdim.Conta yanınca 95 lere gelince kenarı çekip bekliyorum hemen,fana bağlı bi lamba yaptım çalışınca o da yanıyo ordan takip ediyorum.Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer derler o hesap

bende en fazla 100 falan oluyor ondada fanı elle açıyorum müşürün keyfini beklemiyorum güven olmuyor. İyiymiş hocam o yöntem zaten fanı açınca rölanti düşüyor araba titremeye başlıyor neyse dahada dağıtmayalım konuyu hararetsiz günler.

• 6 senedir 2003 Golf 4 sahibiyim araçların alt yapısı aynı olduğu için söylüyorum 90 dan yukarı hiç görmedim.
    Ancak bu sene hararet müşürü bozulmuştu artık 90 da değilde 0 a düşüp geri 60-90 arası geziyordu değiştirdim yine aynı sabit
    merak etme normal yani :)
  • bizimde vücut ısımız 36.5 derecede sabit.oynaması iyi olurmuydu sizce?
  • Amin efendim cümlemize
    @serkan0604
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.