Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sbsezgin , sbsezgin Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.197
Cevap
866
Favori
1.771.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober

16.08 tarihinde paketimi teslim aldım. Paket içeriği ve kamera satıcının taahhüt ettiği şekilde tarafıma ulaştı. 500 tl fiyat biçilen GPS desteği olmayan ve hatta orjinal olduğundan şüphe duyulan ürün ve ürünlere beklememek uğruna itibar etmeyin.
    Araç içi kamera TavsiyesiAraç içi kamera TavsiyesiAraç içi kamera TavsiyesiAraç içi kamera Tavsiyesi

Hayırlısı olsun güle güle kullanın satın aldığınız siteyide belirtin millet beni E-prance satış temsilcisi sanmasın orjinal ürün nerede ise tüm satıcılar benim için baş tacı :)

• Hayat tecrübe edinmeye yetmiyor,edinilmiş tecrübelerden yararlanmak gerekir.

Satın aldığım link;

aliexpress.com
    US $130.0 |Car DVR Recorder Ambarella Full HD 1920 * 1080P 30FPS + G Senor , Original A242 built in 4G Free Shipping!-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://www.aliexpress.com/item/Car-DVR-Recorder-with-GPS-Logger-H-264-Full-HD-1920-1080P-30FPS-4-IR-Lights/511232411.html

@OlguErhan ilk sayfada bizzat satın alan kişilerin tercih ettiği linkleri bir başlık altında toplamanız tercih aşamasında olanların daha hızlı karar vermelerine yardımcı olacaktır.

Kazasız bol aksiyonlu sürüşler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: escober

Hayat tecrübe edinmeye yetmiyor,edinilmiş tecrübelerden yararlanmak gerekir.

Satın aldığım link;

aliexpress.com
    US $130.0 |Car DVR Recorder Ambarella Full HD 1920 * 1080P 30FPS + G Senor , Original A242 built in 4G Free Shipping!-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Car-DVR-Recorder-with-GPS-Logger-H-264-Full-HD-1920-1080P-30FPS-4-IR-Lights/511232411.html

@OlguErhan ilk sayfada bizzat satın alan kişilerin tercih ettiği linkleri bir başlık altında toplamanız tercih aşamasında olanların daha hızlı karar vermelerine yardımcı olacaktır.

Kazasız bol aksiyonlu sürüşler :)

Tabi toplarım güzel fikir şu kameranın motion detections yani hareket algılamaya bağlı kayıt etme özelliğini bir deneyelim soran kişiler çok ben hep unutuyorum :)

Aman hocam ne aksiyonu yaş 36 çoluk çocuk var geçti bizden onlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 23 Ağustos 2013; 0:19:33 >

• Merhaba.Ben de bugünlerde araç içi kayıt cihazlarına merak sardım.Yazılarınızı ve verdiğiniz bilgileri baştan sona okudum.Öncelikle ayrıntılı inceleme ve bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim.Tavsiye ettiğiniz cihazı almayı düşünüyorum.Birde aşağıda resmi olan ürünü beğendim.Bunu hiç inceledinizmi acaba?İkinci olarak enerji kablosunu çakmaktan çektiğinizi yazmışsınız.Bu basitçe yapılacak birşeymi ve kabloyu ayna önüne kadar nereden götürdünüz?
    Araç içi kamera Tavsiyesi

• Güzel birşeyde zahmetli
  • gt300w siparişini geçtim epranceden ama kargo numarasını girdiğimde gözüken bi şey yok. biraz daha bekleyeyim bakalım
  • dostlar ben sadece fıkır vermek ıcın yazıyorum bu ürünün bir degişigi bende var cok memnunum ...hem aracın ıcını hemde on tarafı kayıt edıyor...ama cakmaktan cogaltıcı aparatla hem navigasyon hem kamera hemde telefonumu şarj edıyorum kablo manyagı oluyorum ama yapacak bişi yok...bide arac kullanırken kendımı izliyorum ne igrençmişim yaw arac kullanırken ikide bir sigara içtigimi farkettim...bide arada sırada burnumu karıstıgımı gördüm...ıyyy igrendim kendimden istemsiz yaptıgım hareketler bunlar mutlaka kendınıze bakmanızı tavsiye ederim ..şimdi cokk dikkat ediyorum aracta sakız bulunduruyorum ve kameranın benı cektigini unutmamaya calısıyorum...))
  • Ben bunu aldım:

Teslimat bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben bunu aldım:

Teslimat bekliyorum...

Hayırlı olsun, görüntü tatmin etmediği vakit lens değişimine gidebilirsin ancak asıl yük işlemci üzerinde olduğu için önemli bir değişim olmayacaktır.

• Almadan önce incelediğim ürünlerden biri de gt300w ancak GPS log tutmaması sebebi ile tercihlerim arasında yer almadı, hayırlı olsun 3 iş günü içerisinde barkod takibi yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temizyurek

hocam gs1000 çözünürlüğü ne kadar?
    şu kameranın 5 mp.
    sizce nasıl?
    ,
    http://www.e-prance.com/car-dvr/1920-1080p-30fps-car-video-recorder-gs900-with-gps-logger-ambarella-a2s70-support-russian-g-sensor-h-264-free-shipping.html

bu ürün benimde hoşuma gitti gs1000 e göre fiyat farkı da az.. Siz aldınız mı ?
    ayrıca objektifde auto focus yazıyor. Gs 1000de bu özellik varmıdır.

Sonuç olarak gs900 ya da gs 1000 birini alacam ama hangisi?

Lütfen yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben bunu aldım:

Teslimat bekliyorum...

Tecrübe edindiğim üzere ucuz ürünlerde kalite ve fps iyi olmuyor ama umarım güzel çıkar kameranız videoları paylaşmanızı bekliyoruz. Eğer güzel çıkarsa millet fazladan neden para versin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karsell

quote:

şu kameranın 5 mp.
    sizce nasıl?
    ,

Lütfen yardım.

Bu ürün gerçekten güzel hatta bence gs1000 den iyi. Ayrıca arka cam için daha önce bu forumda bahsettiğim 39 $ lık kamera sıkıntı çıkardı. İade ettim paramı aldım ( çin'e 9x14 boyutlarında 250 gr. geçmeyen kargo ücreti 7.5 tl tutuyor ) paypal benden iade posta evraklarının resimlerini istedi yolladım iade aldım ücreti. Satıcı iletişimide güzeldi hiç zorluk çıkarmadı çok iyi anlaştık.

Bu kamera gözden kaçırmışım bunu sipariş geçtim.

Ön cam için bile ufak olduğu için aynanın altında hiç farkedilmez. Şu an kargoda gelince çok detaylı videoları paylaşacağım. 20 gün sürer gelmesi. Acayip güzele benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

gt300w siparişini geçtim epranceden ama kargo numarasını girdiğimde gözüken bi şey yok. biraz daha bekleyeyim bakalım

Bazen ürün ist a kadar geliyor genede ptt de birşey görünmüyor endişelenmeyin. Daha önce başıma geldi 20 gün yazdım sıfır bilgi sonra ürün öğleden sonra geldi yeni girilmiş bilgi ekranı ptt'ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

Merhaba.Ben de bugünlerde araç içi kayıt cihazlarına merak sardım.Yazılarınızı ve verdiğiniz bilgileri baştan sona okudum.Öncelikle ayrıntılı inceleme ve bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim.Tavsiye ettiğiniz cihazı almayı düşünüyorum.Birde aşağıda resmi olan ürünü beğendim.Bunu hiç inceledinizmi acaba?İkinci olarak enerji kablosunu çakmaktan çektiğinizi yazmışsınız.Bu basitçe yapılacak birşeymi ve kabloyu ayna önüne kadar nereden götürdünüz?

İnanın kabloyu saklamak çok kolay ama havya lehim bunları hiç kullanmadıysanız bir elektrikçiye 20 tl verip hallettirmek en güzeli :) Detaylı anlaşılsın diye kablonun ne kadar az göründüğü resimleri ilk mesaja eklemiştim. Bahsettiğiniz kameranın resmi değilde satış yapılan linki koyarsanız fikirde bulunabilirim belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

dostlar ben sadece fıkır vermek ıcın yazıyorum bu ürünün bir degişigi bende var cok memnunum ...hem aracın ıcını hemde on tarafı kayıt edıyor...ama cakmaktan cogaltıcı aparatla hem navigasyon hem kamera hemde telefonumu şarj edıyorum kablo manyagı oluyorum ama yapacak bişi yok...bide arac kullanırken kendımı izliyorum ne igrençmişim yaw arac kullanırken ikide bir sigara içtigimi farkettim...bide arada sırada burnumu karıstıgımı gördüm...ıyyy igrendim kendimden istemsiz yaptıgım hareketler bunlar mutlaka kendınıze bakmanızı tavsiye ederim ..şimdi cokk dikkat ediyorum aracta sakız bulunduruyorum ve kameranın benı cektigini unutmamaya calısıyorum...))

Araç içi de kayıt eden kamera süper eğlenceli oluyordur :) Aynaya takılan ve ayna olan modeller var hiç inceledinizmi hem içeri hem dışarı kayıt yapıyorlar bu forumda bir arkadaş satın almıştı. Gps özelliği olan modeli bi türlü bulamadım onlarda onuda yapsalar süper olurmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Güzel birşeyde zahmetli

Zahmetli ama verilen zahmete değer. Şöyle bir örnek vereyim size bu sabah gördüğüm bir haber gerçekten beni çok üzdü :(

http://video.haberturk.com/haber/video/tir-arabayi-bicti/96605

Konu başlığı "Tır arabayı biçti" en altta yazmışlar kırmızı aracın sürücüsü vefat etmiş hiç bir suçu yok çok üzüldüm :( videoyu dikkatli izlerseniz yolda geçme yasağı var ve karşı şeritteki araç hatalı solladıktan sonra sağ şeritten gelen araca çarpmamak için kendi şeridine ani geçiyor. Sonra o şeritte geçmek istediği tır diye adlandırdıkları kamyona ön taraftan sürterek dengesini bozuyor ve yoldan çıkartıyor. Kamyon da karşı şeritteki kırmızı araca feci çarparak ölüme sebebiyet veriyor.

Şimdi allah korusun siz o kamyonun sürücüsü olsaydınız suçsuz olduğunuzu nasıl kanıtlayabilirdiniz ? Karşı şeride geçip ölüme sebebiyet vermişsiniz diye yargılanırdınız. Diyelim görgü tanığı yok-vefat ettiler yada durmadılar. Allah kaza bela vermesin verilen zahmetlere değer. Saygılar....

3 gün önce olmuş kaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 23 Ağustos 2013; 0:37:51 >

• quote:

quote:

şu kameranın 5 mp.
    sizce nasıl?
    ,
    http://www.e-prance.com/car-dvr/1920-1080p-30fps-car-video-recorder-gs900-with-gps-logger-ambarella-a2s70-support-russian-g-sensor-h-264-free-shipping.html

Lütfen yardım.

henüz almadım hocam, ilk fırsatta sipariş vereceğim.
    alan arkadaşlar üründen memnunlar.

sn. olguerhan;
    bahsettiğiniz kamerayı da forumda alan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam, detaylı bilgiyi sizden alabiliriz.

• quote:

quote:

quote:

şu kameranın 5 mp.
    sizce nasıl?
    ,

Lütfen yardım.

henüz almadım hocam, ilk fırsatta sipariş vereceğim.
    alan arkadaşlar üründen memnunlar.

sn. olguerhan;
    bahsettiğiniz kamerayı da forumda alan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam, detaylı bilgiyi sizden alabiliriz.

Milletin yaptığı yorumları buldum 1 kişi hariç dier kişiler memnun gibi.

aliexpress.com
    US $78.88 |Clearance G900 1920*1080P 30FPS Car Black Box DVR with Ambarella A2 + Low Illumination Night Vision + 720P 60FPS-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://www.aliexpress.com/item/2-7-TFT-1920-1080P-30fps-Car-Black-Box-DVR-G900-GS900-With-Super-Night-Vision/848292284.html

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.