Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.197
Cevap
866
Favori
1.771.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gümrüğe takıldı şansıma. 2 hafta önce görmüştüm, geçen hafta ihbar geldi, bugün ancak gidebildim. İstanbul Topkapı'da PTT gümrük bölümü mevcut, barkod numarası ve kimlik ile başvuruyorsun. Teslim sırasında içinde ne olduğunu sordu, araç kamerası olduğunu söyledim ve paketi açarak teyit ettiler. Ayrıca kaç liraya aldığımı sordu, paketin üzerine yazılan sayı ile aynı olup olmadığına baktı. Ben alışveriş sayfasının çıktısını da almıştım onu da direkt gösterdim. Gümrükten muaf tutuldu ve 3,65TL damga vergisi ödeyerek paketi aldım.

Bu arada Topkapı'daki bu binayı önümüzdeki günlerde Başakşehir'e taşıyacaklarmış bilginiz olsun.

Ürünün incelemesini ayrıca yapacağım.

• Bende yeni sipariş ettiğim kamera gelsin işimi görürse orjinal Gs1000 satarım belki aynı aldığım fiyata gönlüm şimdi aynaya takılan modellere kaydı 1080P gps li modeli denk getirebilirsem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myarslan

ben bu ürünü aldım 5mt öndeki aracın plakasını bırak modelini bile seçemiyorsun iade ettim

Türkiyede orjinal satan yok en iyisi yurtdışı

Ben bi orjinal diye tahmin ettiğim satan bulmuştumda 500 tl fiyat vardı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: escober

Aynanın üzerine siyah noktalı alan hem açıyı arttırma hem de gizlilik açısından daha ideal ancak vantuz o noktada işlevsel değil. Kutuya bunu düşünerek 3M bracket
    eklenmiş vantuza göre daha estetik.

Örnek:

Araç içi kamera Tavsiyesi

Kutuda bulunmayanlar için;

aliexpress.com
    US $6.0 |2013 Newest 3M Car DVR Bracket , Quick Release Car DVR Mount Holder for Car DVR GS1000 GS2000 V1000GS ... FreeShipping Wholesale-in DVR Holders from Automobiles & Motorcycles on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/2013-Newest-3M-Car-DVR-Bracket-Quick-Release-Car-DVR-Mount-Holder-for-Car-DVR-GS1000/674939057.html

Satın almadan önce aynaya takılan dash cam incelemem oldu fakat olumsuz(lens,çözünürlük) ve uyum sorunu içerikli yorumlar neticesinde vazgeçtim.

Birkaç gün önce trafikte sağ şeride sinyalimi verip sokağa dönüş için hamlemi yaptığım sırada sağ şeritten diğer araçları geçmeye çalışan bir vatandaş hızını kestiğim için sinirlenmiş olacak ki araca doğru geldiği vakit araç içerisinde gülerek önde ki kamerayı gösterip kayıtta plakanı aldım dememle dönmesi bir oldu :)

Özetle kameranın var olma sebeplerinden biri de caydırıcılık ve bunu yaşadığım olay ile pekiştirmiş oldum.

Bu gerçekten iş görür ayna üstü için yada arka cama takarsam cihazı teşekkürler :) adamın tırsmasıda komik olmuş :)

• Ankarada yaşıyorum ve ben bu kameranın aracımda birgün boyunca kalabilecegine inanmıyorum camı sökerler alır giderler.. kaç tane rcd 510 vakası duyduk adamlar cam kırıyor söküp alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

Ankarada yaşıyorum ve ben bu kameranın aracımda birgün boyunca kalabilecegine inanmıyorum camı sökerler alır giderler.. kaç tane rcd 510 vakası duyduk adamlar cam kırıyor söküp alıyor

Takıp çıkartması 15 saniye şahsen izmirdeyim ama genede 15 saniye için üşenmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

Ankarada yaşıyorum ve ben bu kameranın aracımda birgün boyunca kalabilecegine inanmıyorum camı sökerler alır giderler.. kaç tane rcd 510 vakası duyduk adamlar cam kırıyor söküp alıyor

Takıp çıkartması 15 saniye şahsen izmirdeyim ama genede 15 saniye için üşenmiyorum :)

bendeki geçmeli. torpido-tutucu arası işlem yaklaşık 5 sn sürüyor:)
  • arackamerasistemi.com
    HugeDomains.com - Arackamerasistemi.com is for sale (Arackamerasistemi)
    http://arackamerasistemi.com/index.html
    türkiyede bu siteyi buldum ama bu da çinden getirim çakmaları satıyor sanırım

az önce aradım elimizde 1920*1080 var dedi 270tl civarı PERPA da gidip konuşurum yarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myarslan -- 30 Ağustos 2013; 18:18:40 >

• quote:

arackamerasistemi.com
    HugeDomains.com - Arackamerasistemi.com is for sale (Arackamerasistemi)
    http://arackamerasistemi.com/index.html
    türkiyede bu siteyi buldum ama bu da çinden getirim çakmaları satıyor sanırım

az önce aradım elimizde 1920*1080 var dedi 270tl civarı PERPA da gidip konuşurum yarın

1920-1080 olup ta çözünürlük çamur gibi ve kesik kesik düşük fps kaydeden cihazlar var dikkatli olun lütfen.... Bi tane Gs1000 getirtmiştim ucuz olanından gprs olmayan 39 dolara 1080p kaydediyor ama görüntüler berbat. Hatta bu forumda bi yerde paylaşmıştım karşılaştırmasını orjinal ürünle. Dier sipariş ettiğim ürün gelsin arka cama takmadan önce idareten ön cama takıcam ve orjinal gs1000 maliyetine satacağım 119 $ aynaya takılan Andoid işletim sistemli bir kayıt cihazı var onu almayı düşünüyorum

Adamlar uzay üssü yapmışlar yok yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 1 Eylül 2013; 20:28:15 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    biliyorum bu cihazı zamanında alacaktım vazgectim yurt dışından hiç sipariş vermedim Eğer maliyetine satarsan alabilirim orjinal GS1000 kamerayı
  • Hocam aldiginiz kamera ne kadar?

• quote:

biliyorum bu cihazı zamanında alacaktım vazgectim yurt dışından hiç sipariş vermedim Eğer maliyetine satarsan alabilirim orjinal GS1000 kamerayı

Tamam diğer kamera elime geçsin kontak kurarız kutusu aparatları herşeyi duruyor en ince ayrıntısına kadar. Gerçi 5 dolar Hong Kong Post ile hızlı gelsin diye fazladan ödedim ama benden olsun Sürat kargo ile yollarım kargoyu ben öderim bizim şirketin anlaşması var. O kadar güzel çekimleri varki denersiniz 1 hafta beğenmezseniz geri bile alırım merak etmeyin içimi bir hüzün kapladı ama diğer kamera elime geçsin ayrılmam zor olmasın :)

Sipariş ettiğim kamera Türkiye ye girmiş arkadaşlar uzun uzun detaylı bir inceleme geliyorrr :) elime geçince bi dünya resim ve video ekleyeceğim ilk mesaja.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 31 Ağustos 2013; 10:06:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam aldiginiz kamera ne kadar?

İncelemesini yaptığım ve şu an kullandığım kamera bu

Yeni gelecek olan bu gps ekledim menüden 12 dolar artıyor fiyatı :
    Ayrıca bu kameranın paylaşılan bir youtube çekimi
    Buka174youtube
    пример записи видеорегистратора GIVOE 244/2212
    http://www.youtube.com/watch?v=-i0yKxLSgTQ&list=UUKXk8-0ktkwaTId5UC-n6Xw

Bu 2 Linkten ürün hakkında yapılan ingilizce yorumları okuyabilirsiniz ( FEEDBACK Kısmından )

aliexpress.com
    US $78.0 |Original Mini 0801 0803 Ambarella Black Box Car DVR with A7LA50D/A2S60 AR0330/OV2710 1296P/1080P Optional GPS/8GB Backup #2212-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/item/Mini-Ambarella-Car-Video-Recorder-DVR-0801-With-A2S60-Chip-Full-HD-30FPS-MOV-File-Format/858074589.html

aliexpress.com
    US $119.72 |100% original GS1000 Car DVR Recorder with GPS logger Ambarella CPU G sensor H.264 4 IR light 1920*1080P 30FPS-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/item/2012-New-arrival-original-full-HD1920-1080P-30fps-car-dvr-with-GPS-logger-H-264-video/518080298.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 31 Ağustos 2013; 10:46:42 >

• Kameranızı satacağınızı bilseydim hiç almazdım :) Kontak kur, gümrükten geçir(başka bir şehirde geçmeyebilirdi) üstüne test et sonra aldığın fiyata sat. Bulunmaz satıcı profili

Konuyla güvenlik kısmında ilgisi olması sebebi ile özellikle bakıcı,araç vb. takip işlemleri için ihtiyaç duyulan bir ürünü uygun fiyata satın aldım.

İlgilenenler için;

http://forum.donanimhaber.com/m_80297884/f_//tm.htm#80297884
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober

Kameranızı satacağınızı bilseydim hiç almazdım :) Kontak kur, gümrükten geçir(başka bir şehirde geçmeyebilirdi) üstüne test et sonra aldığın fiyata sat. Bulunmaz satıcı profili

Konuyla güvenlik kısmında ilgisi olması sebebi ile özellikle bakıcı,araç vb. takip işlemleri için ihtiyaç duyulan bir ürünü uygun fiyata satın aldım.

İlgilenenler için;

http://forum.donanimhaber.com/m_80297884/f_//tm.htm#80297884

Kendimi satıcı olarak görmüyorum yaw :) off tavsiye ettiğiniz ürün müthiş birşey özellikle yeni doğan bebekler için uyurken yan odada telefonla izle bebeği fiyat çok çok ucuz

• Mobile-i F1000 diye bir cihaz var. Şekli çok hoşuma gitti. Birde tecrübeli ve bilgili kişilerden bilgi almak istedim.

Tavsiye eder misiniz?

Birde asıl sormak istediğim ülkemizde bu şekilde satılan "garantili" ve kaliteli(çakma olmayan) ürün yok mu? Hep uzak doğu malları bunlar. Markası bilinen ve güvenebileceğimiz bir yerde satılan bir ürüne henüz rastlamadım.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    tamam anlaşık o zaman ödemeyi bankana havale geçerim haberini bekliyorum. Seni burada böyle ayrıntılı bilgilendiren yazılarını görünce bende kullanmaya başladım formu bundan sonra insanları bilinçlendirmek gerek mağdur olmamaları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniavolkan

Mobile-i F1000 diye bir cihaz var. Şekli çok hoşuma gitti. Birde tecrübeli ve bilgili kişilerden bilgi almak istedim.

Tavsiye eder misiniz?

Birde asıl sormak istediğim ülkemizde bu şekilde satılan "garantili" ve kaliteli(çakma olmayan) ürün yok mu? Hep uzak doğu malları bunlar. Markası bilinen ve güvenebileceğimiz bir yerde satılan bir ürüne henüz rastlamadım.

Şekil güzel fakat fps yazmıyor ona da dikkat etmek lazım. Cepten bağlanıyorum eve gidince iyice bir araştıracağım sizin için. Tahminen 54 dolarlık 1080P üründen çok net görüntüler çıkmaz gibi geliyor.

Uzak doğu çin diye kestirip atmayın artık IPhone 5 herşey çinde üretiliyor. Dikkat etmeniz gereken çinde de kaliteli ve kalitesiz ürünler üreten firmalar var. Sony panasonic samsung en kaliteli markaların çinde üretim yaptırdıkları bilinen birşey.

Markalı ürün bir tane olacaktı galiba Panasonic ama fiyatlar 250 doların üstünde. Ülkemizde ise satış yapan siteler var tabi fakat onlarda toptan çin vb. yerlerden ithal ediyorlar ve gümrük vergisi ödedikleri için fiyatlar uçuyor.

• arkadaşlar bunun çakma olma ihtimali nedir ? Birde ürünü deneyip geri iade etme gibi bi şansın var..

Bu görüntüyü yakalayamam mı sizce ? (
    Pikachu0683youtube
    GS1000 GPS 1080p
    https://www.youtube.com/watch?v=9Ni_kcRodA4
    )

Ve şunuda sorayım eğer bu ürün çakmaysa elinde bu ürünle çekiliş görüntüsü olan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.