Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.197
Cevap
866
Favori
1.771.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtd_1910

arkadaşlar bunun çakma olma ihtimali nedir ? Birde ürünü deneyip geri iade etme gibi bi şansın var..

Bu görüntüyü yakalayamam mı sizce ? (
    Pikachu0683youtube
    GS1000 GPS 1080p
    https://www.youtube.com/watch?v=9Ni_kcRodA4
    )

Ve şunuda sorayım eğer bu ürün çakmaysa elinde bu ürünle çekiliş görüntüsü olan var mı ?

O fiyata orj olması imkansız. Orange menü olması lazım satıcıya msj atın menüler portakal rengimi 39 dolar çakmaları çinde orange olupta sahte olanlar var çekimler çamur gibi. İade etme şansı varsa alın deneyin basit :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk mesaj güncellenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 1 Eylül 2013; 19:34:24 >
  • Hayırlı olsun çekimleri merakla bekliyoruz ayrıca kamera size ne kadara geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

Hayırlı olsun çekimleri merakla bekliyoruz ayrıca kamera size ne kadara geldi

99$ Gps eklemiştim ben 12 dolar ordan fark etti normalde düz gps olmayan modeli 87 $.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtd_1910

arkadaşlar bunun çakma olma ihtimali nedir ? Birde ürünü deneyip geri iade etme gibi bi şansın var..

Bu görüntüyü yakalayamam mı sizce ? (
    Pikachu0683youtube
    GS1000 GPS 1080p
    https://www.youtube.com/watch?v=9Ni_kcRodA4
    )

Ve şunuda sorayım eğer bu ürün çakmaysa elinde bu ürünle çekiliş görüntüsü olan var mı ?

O görüntüyü yakalamanız imkansız çünkü O ürün Orjinal iTracker ( Benim üründen ) Sağ üst köşede logosu var videoda (isteğe bağlı açıp kapatabiliyorsunuz videoya ekliyor yada eklemiyor.)
    Alacağınız kameranın büyük ihtimal görüntüleri bu konuda 3. sayfadaki yaptığım karşılaştırmalardaki çekim kalitesi olacak orjinal ürün ile sahtesini karşılaştırmıştım.

3. sayfada 15 Temmuz 2013; 12:40:52 de yazdığım mesaj ve
    3. sayfada 15 Temmuz 2013; 14:38:37 de yazdığım mesajı inceleyebilirsiniz.

• Takibindeyim hocam :)
    Bir ay içinde incelemeleri ve değerlendirmeleri bırakıp artık bir karar vereceğim.

Bu arada GoPro alıp dash cam olarak kullanmak nasıl bir fikirdir? Kaç saatlik çekim yapabilir + ve - si neler olabilir diyede merak ediyorum. Çünkü öyle bir cihazı hem arabada hemde her mekan ve ortamda insan kullanabilir.
  • Arkadaşlar merhaba. Bölümü tamamen okudum ama bunu almalyım diyebileceğim ürüne karar veremedim. Alınması gerektiğine karar verilen en son ürün hangisi? Bu konuyu takip eden birisi cevap verebilirse hemen siparişi vereceğim. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atth33nd

Arkadaşlar merhaba. Bölümü tamamen okudum ama bunu almalyım diyebileceğim ürüne karar veremedim. Alınması gerektiğine karar verilen en son ürün hangisi? Bu konuyu takip eden birisi cevap verebilirse hemen siparişi vereceğim. Teşekkürler şimdiden.

İlk mesajda İncelemesini yaptığım Gs1000 modeli gerçekten başarılı ve stabil. Forumda farklı modeller alan arkadaşlar da oldu fiyat olarak 100 dolar seviyesinde ve güvenilir bir kaynaktan alınca gelen kameraların çekimleri gerçekten güzel. Ben kendi kullandığımı tavsiye ederim pm ile dier satın alan arkadaşlardan daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Hız olarak E-prance com son siparişte kendini aştı. Yukarda Eklediğim resimdeki barkod no Ptt den sorgulatırsanız RB639541604CNhttp://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd_yeniweb.php 1 haftada elime geçmiş görünüyor ama bunun bir 3 gün önce siparişi vardı 10 günde geldi şans meselesi. 36 günde teslim aldığım üründe oldu.

Son aldığım kamerayı daha tam inceleyemedim. Dün gece çekimlerini yaptım bilgisayara atıp izlemek lazım. İlk gözüme çarpan hızı videoya işlerken km olarak değilde en yukarda V: 43 ( 43 km hızla giderken ) olarak gösteriyor biraz garipsedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maniavolkan

Takibindeyim hocam :)
    Bir ay içinde incelemeleri ve değerlendirmeleri bırakıp artık bir karar vereceğim.

Bu arada GoPro alıp dash cam olarak kullanmak nasıl bir fikirdir? Kaç saatlik çekim yapabilir + ve - si neler olabilir diyede merak ediyorum. Çünkü öyle bir cihazı hem arabada hemde her mekan ve ortamda insan kullanabilir.

320 $ lık cihazı (640 tl) aracın içinde güneşte saatlerce çekim yapsın yazık yaw :) ayrıca fiyat çok yüksek gümrük sorunu çıkabilir benden söylemesi. Cycle recording yok hafıza dolunca eski kayıtları silip üstüne yazmıyor. Ama süper bir kameraymış bisiklet binerim ama bu kamerayı alınca bi yamaç paraşütü-dağlardan kayakla atlama fln yapıp hakkını vermek gerekir :)

• Takip güzel konu

• İlk Mesaj Güncellenmiştir 0801 incelemesi eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 1 Eylül 2013; 19:44:21 >
  • Valla konu favorilerimde. Elinize sağlık. Gündüz gs1000e göre görüş açısı ike öne çıkmış durumda. Sanırım görüş açısı daha da geniş olmamalı zira fish eye dediğimiz balık gözü efegi ortaya çıkıyor.

Genelde emlakçı insanların sevdiği geniş açı lens.

• siparişini verdiğim gt300w 23/8/2013 de yola çıktı 01/09/2013 de antalya pime geldi. bakalım elime kaç günde geçecek
    takip kodu RB455971244CN

yalnız bunlar hafıza kartı seçiyormuş galiba. bu ürünü kullanan arkadaşlar hangi 32gb lık ürün tavsiye ederler?

ekleme: 03/09/2013 tarihinde ürünü teslim aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 3 Eylül 2013; 1:16:35 >
  • Hafıza kartları hız sınıfı derecelerine göre sınıflandırılır ve yüksek çözünürlük gerektiren kayıtlar için ideali class 10'dur. Ayrıca no name bir ürün yerine bilinen markalar sandisk, kingston vb. tercih edilmelidir.

Hafıza kartı yazma hızı düşük olduğu için 1080p seçili olup 480p kayıt yapan birçok kişi var bu vesile ile uyarıda bulunmuş olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

İlk Mesaj Güncellenmiştir 0801 incelemesi eklendi.

Karşılaştırmalı videoları bekliyoruz hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniavolkan

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

İlk Mesaj Güncellenmiştir 0801 incelemesi eklendi.

Karşılaştırmalı videoları bekliyoruz hocam :)

Walla şu an Upload lar sürüyor :)

2 Tane daha video eklendi. 3 Tane daha geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 2 Eylül 2013; 13:05:33 >

• Neden Cep Telefonu kullanamayız Sebebi resimde gizli :) Hatta ilk mesajda Cep telefonu ve Araç kamerasının çektiği aynı videoyu koydum izleyebilirsiniz ikisini aynı anda kesinlikle IPhone 5 çekimlerinde kırpma oynama yok.

@FirstClass @serkans674 @lapya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 2 Eylül 2013; 14:05:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

siparişini verdiğim gt300w 23/8/2013 de yola çıktı 01/09/2013 de antalya pime geldi. bakalım elime kaç günde geçecek
    takip kodu RB455971244CN

yalnız bunlar hafıza kartı seçiyormuş galiba. bu ürünü kullanan arkadaşlar hangi 32gb lık ürün tavsiye ederler?

hayırlı olsun benim aldığım üründen almışsın memnun olacağına inanıyorum. ben sony 32gb 10 class micro sd kart taktım sorunsuz kullanıyorum.
  • evet forum neye karar verdi ne alıyoruz gopro herro23 ve ya 3 sabit araç içi kullanabilirmiyiz peki iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakcan64

evet forum neye karar verdi ne alıyoruz gopro herro23 ve ya 3 sabit araç içi kullanabilirmiyiz peki iyi günler

Walla ilk mesajda tavsiye ettiğim 2 üründe çok güzel. Farkı bir iki modeli alıp kullanan ve memnun kalan arkadaşlar var onların düşünceleri için konuyu okumalısınız :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.