Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.197
Cevap
866
Favori
1.771.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

http://www.arackarakutusu.com/?newUrun=1&Id=653143&CatId=bs264154&Fstate=&/Vico-TF2-Premium-Araç-kamerası-made-in-tayvan

Bu urunu daha ucuz almak mumkunmu ?

Son 500 olur 5 taksit yapariz dediler

Urun kaliteli dedi satan adam

Cihaz Avi kaydediyor bence eksi puan tabi video konusunda daha tecrübeli arkadaşlar var forumda onların tecrübesi ne der bilemem :)

Kaç tane güzelim kamera inceledik neden değişik değişik fantastik kamera icat ediyoruz ki :) Gt300w var 0801 var Gs1000 var Gs6000 var güzelim kameralar dururken neden risk alasınız ? Saygılar.

Kardes bilmiyoruz onun icin arastiriyoruz

Senin tavsiyen nedir

Hocam birazcık isteğe bağlı kalıyor aslında buyrun size rengarenk tercihler :)

Aylardır süper çalışan çekimleri güzel Orjinal Gs1000 GPS Orange menü olabilir 112 $

Gs1000 e nazaran daha ufak olsun göze batmasın takıp çıkartması daha pratik olsun derseniz 0801 Gps 99 $ ( Çekim kalitesi ilk mesajda aynı dedim ama Gs1000 bu cihaza göre az bişi daha net çekiyormuş yeni farkettim )

Gece çekimleri daha kaliteli olduğu için tercih edilen Gt300w olabilir 106 $ ama bunda gps yok kaç km hızla gittiğinizi videoya işlemez

LCD ekranı biraz daha büyük olsun gps li tercih ederseniz Gs6000 120 $ civarlarında bundaki sıkıntı gps anteni harici gibi bişi yukarda çok göze batıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 4 Eylül 2013; 16:24:00 >

• Kafanıza takılan başka birşey varsa çekinmeden sorun lütfen teşekkürler.
  • Yurt dışı seyahati sonrasında mesai arkadaşımın Blackvue marka araç kamerası alması neticesinde 1 adet orjinal GS 1000 kullanılmamaktadır. İhtiyacı olanlar PM ile iletişim kurabilir.
  • quote:

Aylardır süper çalışan çekimleri güzel Orjinal Gs1000 GPS Orange menü olabilir 112 $

Gs1000 e nazaran daha ufak olsun göze batmasın takıp çıkartması daha pratik olsun derseniz 0801 Gps 99 $ ( Çekim kalitesi ilk mesajda aynı dedim ama Gs1000 bu cihaza göre az bişi daha net çekiyormuş yeni farkettim )

Gece çekimleri daha kaliteli olduğu için tercih edilen Gt300w olabilir 106 $ ama bunda gps yok kaç km hızla gittiğinizi videoya işlemez

LCD ekranı biraz daha büyük olsun gps li tercih ederseniz Gs6000 120 $ civarlarında bundaki sıkıntı gps anteni harici gibi bişi yukarda çok göze batıyor.

Mini 0801'e zam gelmiş anlaşılan, gps'li şekilde şuan 114 $. Siz kupon falan kullandınız mı?

• Hocam turkce menusu olan fiyati 200 dolara kadar iyi bir alet varmi

Nereden alinir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben gt300w siparişi vermiştim ama adamlar tg300 göndermişler. daha pahalı bir ürün. gelen 120 derece ve amberalla işlemcili, siparişim ise 140 derece novatek işlemcili. ne yapayım göndereyim mi? özelliklere bir bakın isterseniz

aldığım ürün

gelen ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 4 Eylül 2013; 19:47:26 >

• quote:

Kafanıza takılan başka birşey varsa çekinmeden sorun lütfen teşekkürler.

Hocam yazdım herşeyi ben

200 dolara kadar Türkçe menüsü olan bir ürün lazım sadece dış çekim olsa olur çok sıkıntı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

Mini 0801'e zam gelmiş anlaşılan, gps'li şekilde şuan 114 $. Siz kupon falan kullandınız mı?

Artmış harbi aliexpress comda uygunu vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hocam yazdım herşeyi ben

200 dolara kadar Türkçe menüsü olan bir ürün lazım sadece dış çekim olsa olur çok sıkıntı değil

Yaw ne etçeniz türkçe menüyü cihazlar zaten ayarlı geliyor takıon hafıza kartını-çakmak girişine bağlıon-cama da tutturdunmu bitti. Türkçe menülü bilgim yok mlsf.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar ben gt300w siparişi vermiştim ama adamlar tg300 göndermişler. daha pahalı bir ürün. gelen 120 derece ve amberalla işlemcili, siparişim ise 140 derece novatek işlemcili. ne yapayım göndereyim mi? özelliklere bir bakın isterseniz

aldığım ürün
    http://www.e-prance.com/car-dvr/car-dvr-camera-gt300w-with-advanced-wdr-1080p-30fps-140-degrees-wide-angle-car-plate-stamp-super-night-vision.html

gelen ürün
    http://www.e-prance.com/index-catalog/flash-sales/new-100-original-dod-tg300-ambarella-car-dvr-support-driver-fatigue-warning-with-gps-and-ts-file-saving-technology.html

Gps var işte miss gibi ben olsam yollamam ama içinize sinmediyse yollayın. Ama unutmadan koli büyüdükçe çin e kargo masrafı artar. 250 gr. Geçmeyecek 9 cm 14 cm ufak paket yaparsanız 7.5 tl ücreti var. Dandik ucuz 39 dolarlık kamera almıştım arızalı çıktı iade yollladım ordan biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

Buyrun orj
    aliexpress.com
    US $78.0 |Original Mini 0801 0803 Ambarella Black Box Car DVR with A7LA50D/A2S60 AR0330/OV2710 1296P/1080P Optional GPS/8GB Backup #2212-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://www.aliexpress.com/item/Mini-Ambarella-Car-Video-Recorder-DVR-0801-With-A2S60-Chip-Full-HD-30FPS-MOV-File-Format/858074589.html

Benim yüklediğim videolara pek aldanmayın Youtube katletti onları kırpış kaliteyi kuş yapmış. 224 mblık orjinal video dosyasını upload edicem bi yerlere indirip izleyin diye hangi site olur ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar ben gt300w siparişi vermiştim ama adamlar tg300 göndermişler. daha pahalı bir ürün. gelen 120 derece ve amberalla işlemcili, siparişim ise 140 derece novatek işlemcili. ne yapayım göndereyim mi? özelliklere bir bakın isterseniz

aldığım ürün
    http://www.e-prance.com/car-dvr/car-dvr-camera-gt300w-with-advanced-wdr-1080p-30fps-140-degrees-wide-angle-car-plate-stamp-super-night-vision.html

gelen ürün
    http://www.e-prance.com/index-catalog/flash-sales/new-100-original-dod-tg300-ambarella-car-dvr-support-driver-fatigue-warning-with-gps-and-ts-file-saving-technology.html

Gps var işte miss gibi ben olsam yollamam ama içinize sinmediyse yollayın. Ama unutmadan koli büyüdükçe çin e kargo masrafı artar. 250 gr. Geçmeyecek 9 cm 14 cm ufak paket yaparsanız 7.5 tl ücreti var. Dandik ucuz 39 dolarlık kamera almıştım arızalı çıktı iade yollladım ordan biliyorum.

doğruyu söylemek gerekirse tekrar yolla masrafını ver geri bekle uzun iş, böyle yapmak istemiyorum. ufak bi araştırma yaptım görüş açısı hariç özellikleri gt300w den iyi gibi. işlemci, cmos sensör, gps, 8x dijital zoom, led ışık gibi üstünlükleri var. şu an aklımda gönderme düşüncesi yok :)

• Ramazan bey GPS herşeyden önemli bir çok kişi netliğe açıya vs. vs. takılmış durumda Örnek veriyorum :

Allah korusun şehir içinde nizami bir hızla seyrediyorsunuz. Adamın biri yola fırladı aniden çarptınız kolu bacağı kırıldı. Adam çamur çıktı verdi sizi mahkemeye Şehir içinde 120 Km hızla bana çarpmıştır. Tazminat davası açtı. Eğer cihazınızda Gps varsa o an kaç km hızla gittiğinizi videoya otomatik olarak işliyor. Ve adama çarptığınız anda hızınızın kaç olduğu belli.

Atıyorum şimidi imzanızı gördüm Subaru :) Hızı kaydetmesin aman sakant diyorsanız ayarı var GPS kapatın :P

Haksızmıyım ? Belkide daha iyi oldu iyiki yanlış gelmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 4 Eylül 2013; 22:03:40 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam yazdım herşeyi ben

Yaw ne etçeniz türkçe menüyü cihazlar zaten ayarlı geliyor takıon hafıza kartını-çakmak girişine bağlıon-cama da tutturdunmu bitti. Türkçe menülü bilgim yok mlsf.

tamam ya olmasın ne alim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yazdım herşeyi ben

tamam ya olmasın ne alim

Al türkçe menülü

Yada bunu al geç GPS seçicen listeden
    aliexpress.com
    US $78.0 |Original Mini 0801 0803 Ambarella Black Box Car DVR with A7LA50D/A2S60 AR0330/OV2710 1296P/1080P Optional GPS/8GB Backup #2212-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://www.aliexpress.com/item/Mini-Ambarella-Car-Video-Recorder-DVR-0801-With-A2S60-Chip-Full-HD-30FPS-MOV-File-Format/858074589.html

• 0801 Net Görüntüleri .

Bu Dosyayı Buradan Download edip Rar'dan çıkartıp Usb belleğe kaydettikten sonra Samsung veya İyi bir TElevizyondan usb den oynatırsanız Youtubedeki netlik kayıplarını yaşamadan izleyebilirsiniz.
    http://****.com/files/658523989/0801.TS Yıldızlı yerlere R.a.p.i.d.s.ha.r.e yazın ( arada noktalar yok)

Bilgisayarda İzlenecekse Ace Player ve güncel video Codekleri gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 5 Eylül 2013; 1:28:58 >
  • quote:

0801 Net Görüntüleri .

Bu Dosyayı Buradan Download edip Rar'dan çıkartıp Usb belleğe kaydettikten sonra Samsung veya İyi bir TElevizyondan usb den oynatırsanız Youtubedeki netlik kayıplarını yaşamadan izleyebilirsiniz.
    http://****.com/files/658523989/0801.TS Yıldızlı yerlere R.a.p.i.d.s.ha.r.e yazın ( arada noktalar yok)

Elinize sağlık. Evet dediğiniz gibi oldukça fark var youtube'a göre.

• Herkese merhaba elimden geldiğince tüm konuyu okudum. Ancak paypal hesabım yok ve yurt dışından hiç alışveriş yapmadım tecrübem yok yani. Yaklaşık bir aydır tüm türkiyedeki araç kamerası satan siteleri gezdim ancak bana hepsi çakma gibi geldi şimdi sizlerden ricam şu şekilde. Ön cam araç içi ve arka cam bir sistem almak istiyorum istediğim en büyük şey göze batmaması ve olabildiğinde yüksek kaliteli görüntü kayıt etmesi açıkcası gps olsada olur olmasada önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar ben 0801 almaya karar verdım incelemeler sonunda küçük olduğu için buna karar verdim.
    aliexpress.com
    linkinde color secenegınde 8gb built in var bu ne demek oluyor. hangisini almalıyım. gps olsun istiyorum. bu ürünün tüm modellerıne kart takılıyor mu?

• bu araç içi kameralar keşke standart zorunlu hale gelse ne kadar önceliği olmayan şeyleri zorunlu yapdılar ama bu tip çok mühim şeyleri zorunlu yapmadılar aracımda araç kamerası yok ama keşke yasa çıksa zorunlu olsa hemen gider bir tane alırım bakıyorum öyle atla deve fiyatlarıda yok..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.