Kamera'da sorun olabilir çözünürlük ayarlarında felan sıkıntı yoksa iade edin. |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1590. sayfa)
-
-
Grupta bir arkadaş cam filmi ile filitrenin uyuşmadığını söyledi, o şekilde test edip bakacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
z40 da gps yok
70maide kapasitor yok
arada kaldim
-
Bazen kamera'da yapışkan koruyucunun izi kalabiliyor gözlük bezi ile bi bakın silin olmadı
-
viafo a119 v3 Al ikisi'de var :)
-
Arkadaşlar araç içini de kayıt eden 70mai m300 ayarında iyi bir kamera bulamadım , var mı tavsiyeniz
Cpl filtre var ise fotoğrafta işaretlediğim yer göğüslük yansıması ise cpl filtrede böyle yansıma olmaması gerekir.
onda da arka kamera yok
-
bu z40 in gps li versiyonunu bulamaz miyiz?
-
kendi sitesinde gps'li versiyonunu satıyor, çift kamera + gps 99 dolar. ama bu son gümrük değişikliklerinden sonra yurtdışı alışveriş sıkıntı olur mu bilmiyorum
-
aliexpresste de var ama kaca gelir bilinmez tabi
-
Redtiger F7NP siparisimi verdim arkadaslar
-
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bi yardım edin :)
Bütün montaj vs herşey tamam. Güç kaynağı veya usb üzerinden taktığımda da herşey ok. Fakat sigorta kutusundan enerji alma konusunda sıyırmak üzereyim.
Fuse tap denilen eklerden aldım. Ayrıca sigortadan enerji alma kitinden de var. Sigortalara bakıyorum 5A olan minilerden birini gözüme kestirdim radyo ekranı. Araç çalışırken de çalışmazken de elektrik var. Sigortayı çıkarınca teyp çalışmıyor mesela herşey ok. Sonra bu aldığım fusetap i bu sigortanın yerine takıp sigortayıda fusetap üzerine takıyorum. Gelenle beraber 2 tane sigorta oluyor. Bu şekilde teyp çalışıyor onda da sorun yok. Fakat enerji kabloısunu bağlayınca teyp çalışmasına hiçöbir sorun olmamasına rağmen kamera açılmıyor. Enerji kablolarında şase olanıda iç tarafta araç şasesine temas eden yere takıyorum devreyi tamamlasın diye. Fakat ne yaptıysam çalıştıramadım kamerayı bu şekilde.
Neyi atlıyorum? Çıkardığım sigortaya gelen güç kameraya yetmiyor mu desem sigorta 5A gücünde ve benim kamera 1A ile açılıyor.
Nedir atladığım yada gözden kaçırdığım şey? Kafayı sıyırcam.
-
2 Kablo bağlamanız lazım 1 Tanesi güç kablosu sürekli güç olan bir sigorta'ya bağlanmalı korna olabilir ben korna sigortasına bağladım. Diğeri sadece kontak açıldıgında güç gelen sigortaya bağlanmalı bu ACC kablosudur kontagın açılıp kapandıgını belirler ona göre park moduna sokar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 2 Eylül 2024; 0:36:45 > -
Şuan en ucuz ve kısa sürede bozulmayan kamera hangisi? En iyi çeken veya f/p olan deniyorum. Ucuz ve bozulmayan. Şuan bu öneriye ihtiyacım var.
Hocam haberi gördükten sonra mesajınıza yanıt vermek istedim. Benim anlatmak istediğim de maalesef haberde yaşanmış.
O yüzden arka kamera da önemli.
www.ntv.com.trTHY kabin amiri Onur Aykanat'ın öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktıhttps://www.ntv.com.tr/video/turkiye/thy-kabin-amiri-onur-aykanatin-oldugu-kazanin-goruntuleri-ortaya-cikti,HuJgbTSdO0W5V638TriVXg -
Hem ucuz olsun, hem bozulmasın...
Pahalı ve kaliteli malzeme kullanan markaların bile ortalama 5-6 yılda bozulduğu ortada iken olmaz şey istiyorsun dostum...
Marjinal fayda için f/p ürün arıyorsan tr deki yaygınlığına göre ddpai veya 70mai nin uygun modelleri var. 1000-1500 tl nin de altında bişi aramıyondur umarım.
merhabalar, mola n3 pro kullanıyorum. çok memnunum ancak tek sıkıntım şu uygulamadan video indirmek biraz uğraştırıyor. acaba tek bir tuşa basıp geçmiş 30 saniyeyi veya 1 dakikayı doğrudan telefona indirebileceğim bir özelliği var mı bilen varsa yazabilir mi ?
-
Merhabalar tavsiyenize ihtiyacım var.
Bir kaç model arasında kaldım.
Sizce;
A119 v3, a119 mini 2, 70mai s500 pro dan hangisi mantıklı olur
2 gün önce 70mai a 500 pro plus aldım, ilerde arka kamerayı da ekleyeceğim.
birde micro sd almanız lazım 128 gb olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X