Teşekkür ederim, hangi hafıza kartını önerirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1591. sayfa)
-
-
A119 V3 Starvis sensörlü ve Kapasitörlü bir kamera bozulma riski düşük ömürlük ürün diyebiliriz. Ben bu yüzden A119 V3 aldım + CPL Filtre ve Max Endurance bir hafıza kartı aldım şuan çok memnunum
-
Amazon.com.tr'den satıcısı kendisi olan SanDisk Max Endurance'i öneririm hafıza kartları piyasasında sahte ürün çok fazla bu yüzden satıcısı kendisi olan ürünleri alın
-
Sandisk 128gb Sdsqunr-128g-gn6mn Ultra Microsdxc 128gb 100mb-s Class 10 Uhs-ı Hafıza Kartı
bunu aldım taktım, sorun yok, gayet iyi
-
hocam sahte olunca ne oluyor, ben o açıdan bakmadan trendyoldan direk aldım.
-
bunu kaca aldin hocam
-
Arkadaşlar merhaba
Viofo Mini2 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aradığım tüm özellikler bunda var bir tek, 60 fps kayıt, gps ve 5 ghz wifi.
-
sahte olunca bir kaç defa yazma silme işleminden sonra çöp oluyor ve kameranızıda bozabiliyor.
-
Bu araç kamerası için uygun bir hafıza kartı değil yüksek döngü ve sıcaklık dayanımı kabiliyetine sahip Max Endurance seviyesi bir kart almanız lazım 1 - 2 Ay içerisinde bozulacaktır ve kameranızıda bozabilir.
-
Güzel kaliteli kamera alabilirsiniz sorun olmaz CPL filtresi yoksa uyumlu CPL Filtre almayı da unutmayın.
-
kawa d6 sipariş verdim bugün. pek kullanıcı yorumu yok ama fena durmuyor. kapasitörlü bir model fiyatı da viofo'nun 3'te 1i olunca denemeye değer dedim. gelsin bakalım, yorumlarımı buraya yazarım unutmazsam.
-
-
High Endurance serisi ve Max Endurance serisi arasında ciddi fark var fiyatı ve ismi sizi aldatmasın 64 gb High Endurance ömrü 5.000 saat iken. 64 Gb Max Endurance serisinin ömrü 30.000 saat 64 Katmanlı 3D MLC Yapısını kullanıyor. High Endurance öyle değil eski seri ömür bakımından kıyasladıgınızda Max Endurance serisi kat ve kat uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 4 Eylül 2024; 17:2:51 > -
64 gb araç içi kamera için yeterli midir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kamera işinde tek kıstas kapasitör değil. Kapasitörün kalitesinden tutunda kullanılan sensöre kadar fark yaratıyor. Şöyle bir örnek vereyim 4K çekim yapabildigini iddia eden bir kameranın içine 5Mp kalitesi düşük bir sensör koyuyorlar ama olması gereken aslında 8mp kaliteli bir sensör ama bu koyulmadıgı için plakalar hep bulanık bu yüzden Viafonun 2K Sony Starvis 5MP'lık bir sensörlü kamerasından daha kötü görüntü verebiliyor. 2. Önemli detay ise kapasitör. Kalitesi çok önemli çin malı ucuzluk bir kapasitör koyulursa bataryalı cihazlar gibi 1 Yılda mefta olacaktır.
-
Park Halinde Çekim yapıyorsa direk aküye bağladıysanız yetersiz kalır 128 GB lık şart ama sadece sürüş esnasında kayıt alıyorsanız zaten döngü modunda olduğu için sürekli eskiyi silip yeniyi çekiyor 64 yetecektir böyle bir durumda.
-
arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz kapasitörlü f/p ürünü hangileri var
-
Ömürlük olsun diyorsanız Viafo v119 v3
-
abi adas varmi bunda şerit çizgisi twkip filan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Datasheetine göre evet max ile high arasında fark var ama satış fiyatları arasında da yaklaşık 2 kat fark var. Vurgulamak istediğim, amazonda high endurance 64 veya 128gb fiyatları sandisk veya diğer markaların sıradan ve araç kamerasında/devamlı kayıtta sorun yaşatabilecek modellerle neredeyse aynı fiyat, endurance olmasına rağmen...
Samsungevoplus veya sandisk ultra almaktansa aynı fiyata high endurance almak mı yoksa 2 katı daha pahalı max endurance mi...
Ha bu kartlar biraz da şans işi...
Yaklaşık 6 yıl önce viofo a129duo yu aldığımda o günkü önerilerde samsung evo plus vardı, 64 gb ını aldım halen kullanıyorum. Daha sonra da kingston endurance 64 almıştım. Sürekli change ederek kullanıyorum kartlar yönünden hiç bi problem yaşamadım. Geçen yılda 128gb sandisk yada samsungun almıştım. Uzun yol gidişlerinde eski kaydı tutmak için...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X