Araç içi kamera Tavsiyesi (1593. sayfa)
-
-
hocam bir de a129 ve Plus Quad HD Wi-Fi modelleri var. a119'la bunların arasında çok ciddi farklar var mı ben pek bi şey anlamadım
-
bir de a229 plus çıktı şimdi karşıma. bununla alakalı bilgisi olan var mıdır arkadaşlar
-
Viofo tr sitesinde ürünlere ait detaylı özellikler var. Mesela a119 da arka kamera (girişi) yok. Park modu tampon (buffer) bellek yok..
Aşağıdaki linklerde sayfanın altında Açıklama nın sağında özellikler menüsüne tıkladığınızda detaylı bilgilere erişebilirsiniz...
viofo türkiyeViofo A129 Plus 2K QHD WiFi GPS'li Araç Kamerası - Viofo Türkiyehttps://www.viofoturkiye.com/viofo-a129-plus/viofo türkiyeViofo A119 V3 GPS'li Araç Kamerası - Viofo Türkiyehttps://www.viofoturkiye.com/viofo-a119-v3/
-
kanıma girdin, seni mi kırcam aldım geçtim...
-
hahahah
gule gule kullan
64u iade et bari
-
Fazla mal göz çıkarmaz
Kart eksiğim vardı zaten, oğlumun aracına aldığımız ddpai mini proya benim 64gb lardan birini takmıştım. Bunlardan birini de ona yedek yaparım olur biter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kingston Canvas almayın, sıcakta kafayı buluyor.
@cseyfe nin tavsiyesi ile sipariş vermiştim. Siz canvas plus serisini araç kamerasında mı kullanıp memnun kalmamıştınız?
Kullanıcı deneyimleri önemli benim için...
Şayet araç kamerasında problemli ise telefona takarım ki zaten esas kullanım alanı android telefonlar olduğu özelliklerinde yazıyordu. Salı çarşambaya teslim edilecek haftaya uzun yola çıktığımda kullanırım. Sorun oluşursa kullanmam bi daha ..
ucuz select plus ile pahali high endurance calisma sicakliklari birebir ayni
Operating temperature -25 °C to 85 °C
Storage temperature -40 °C to 85 °C
@kadobay sicaklik sebebiyle bir sorun olursa alirim ben senden
omurboyu garantili nasil olsa :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 7 Eylül 2024; 19:27:37 > -
Maalesef iki ayrı araçta iki ayrı kart bozuldu. Şimdi Sundisk Extreme Pro deniyorum. Sundisk Ultra da bozulmuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 7 Eylül 2024; 19:37:5 >
Endurance serisinde de sıkıntı yaşayan okumuştum yorumlarda bilginiz olsun.
sandisk max endurance sicakliklari:
Operating Temperature
-25°C to 85°C
Non-Operating Temperature
-40°C to 85°C
yani kingston ile birebir ayni. bu kartlarin bozulma sebebi markadan bagimsiz genelde cihazdir, yazilimidir.
-
İlginç olan şu:
Kingston sitesinde high endurance ye 3 yıl garanti veriyor
canvas select plusa ömür boyu garanti veriyor
-
maliyet meselesi olabilir
-
Arkadaşlar selam. Viofo bi videoyu indirince kendisi otomatik siliyomu? Bi video indirmeye çalıştım uzun sürdü iptal ettim sonra videoyu bulamadım. Normal mi bu durum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
indirme sonrası silmez. Default ayarlarda vide kayıtları 3 er dakikalık tutuluyor. 1920x1080 çözünürlükte her bir kayıt yaklaşık 375 mb boyutunda olduğundan indirmede sorun yaşamış olabilirsin. Kayıt süresini 1 veya 2 dk ayarlayıp tekrar indirme dene istersen. Viofoda kayıtların en güzel aktarımı kamerayı çıkarıp micro usb kablosu ile pc ye bağlamak veya microsd kartı çıakrıp kart adaptörü ile pc ye takıp aktarmak (ben toplu aktarımları bu şekilde yapıyorum). Bu şekilde çok hızlı aktarım ve inceleme fırsatı oluyor. DashCam Viewer programında 5 kaydı arka arkaya hızlandırarak ve gps kayıtlarını harita takibiyle izlenebiliyor. Programın daha ekstra özellikleri var.
-
Viofo kullananlar Dashcamviewer programını indirerek viofo kayıtları (harita üzerindeki konumu, hızı, yönü vs) detaylı olarak inceleme yapabilirler.Ücretsiz sürümde arka arkaya 5 kayıt izlenebiliyor)
-
Benim dosyalardan biri kayıp ama nedir ne değildir anlayamadım.
Cihaz park halinde kayıt yapmamayada başladı. Tekrar bi kurcalamam gerekecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıralı kayıtlardan birisi kayıp görünüyorsa bi durumdan dolayı silinmesini önlemek için RO klasörüne atmış olabilir. Kamerayı doğrudan veya hafıza kartını adaptör vasıtasıyla bilgisayara bağlayıp klasörlere bakın.
Zaten kayıtlar şeklinde tarih zaman sırasına göre tutulur.
2024_0816_073920_016F.MP4
2024_0816_073920_017R.MP4
gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X