Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1595. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.325
Cevap
870
Favori
1.778.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15931594159515961597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yatın kalkın hırsızların bu kameraların fiyatlarını öğrenmemeleri için dua edin. Adam günde 3 kamera çalsa başka bir şeyle uğraşmasına gerek kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamangaribi Z kullanıcısına yanıt
    Çoğu arkadaşımda 1500tl Lil 70mai 1s falan var hocam ki hepsine fazlasıyla yetiyor, ikisi kaza yaptı mesela, tertemiz kanıt oldu. O yüzden bana göre fazlasına gerek yok ama tabi tercih meselesi bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben viofo a129 duoyu alalı 6 yıla yaklaşıyor. Son 1-1.5 yıldır özellkle ön kamera çekim kalitesi düştü. Araç kameralarında sanırım ne kadar kaliteli olursa olsun max 6-7 yıl ömrü var.Ön camda sürekli güneşe maruz kalması bozulmasına etken...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadobay kullanıcısına yanıt

Hayır hocam, güneşi kesmesi için illa koyu olması gerekmiyor cam filminin. Orada yanlış biliyorsunuz. Benim ön camda da film var. En açık renk. güneşi hakikaten %50 civarında düşürüyor diyebilirim. Bütün camlar aynı renk film. Yan camdan güneş vuruyor kolum yanıyor. Kapatıyorum hiç bir şey olmuyor. Dediğim gibi film renkleri çok açık benimde.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Senin camı patlatıp kıytırık 4-5 Bin Tl lik araç kamerasını çalıp 2.El piyasası ve değeri neredeyse hiç olmayan bir ürünü çalarak riske girene kadar Porsche araçların farlarını çalar tanesi 60.000 Tl ve çıkartması çok basit çektigin vakit geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 14 Eylül 2024; 23:57:33 >

kapasitoylu bisey al yalniz

70mai pilli sanirim

ddpai z40 veya z50 bakabilirsin

• en fp kamera hangisi, izmir gibi sıcak bir yerde ısıyıda göz önüne alırsak?

• pardonya P kullanıcısına yanıt

ddpai veya viofo modellerini tavsiye ederim. ddpai'ler daha uygun fiyatlı. ben z50 modelini kullanıyorum çok memnunum

• Tekrar selam arkadaşlar. Bu kamera bana kafayı yedirtecek.

İstanbuldayken park modu gayet iyi çalışıyordu. Tatile gittim. Park halinde kayıt almamaya başladı. Sigortada vs bişey varmı diye düşünürken istanbula geldikten sonra yine kayıt yapmaya başladı.

Neden saçmaladı acaba? Var mı fikri olan? Bütün ayarlar aynı.

• Gnet gonx nasıldır kaç zamandır ön arka kamera bakıyorum , işin içinden çıkmayorum, aracı sıfır aldım, park modu aküyü bitirir diye bir sıcak bir soğuk bakıyorum bütçe maks 5k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

sicaktan etkilenme belki?

• cseyfe kullanıcısına yanıt
    Anlamadım ki. İstanbulda da günboyu güneş altında bodrumda da öyleydi. Bodrumda gece de kayıt yapmıyodu istanbulda gece gündüz kayda devam ediyor. Anlam veremedim valla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Havadaki nem oranından etkilenen kamera komponentleri mi var acaba?

Genelde antalyadan mersine kadar güney kesimindeki nem yüksek olur ama bodrum ile istanbulda bulunduğunuz yerin nem durumlarını karşılaştırmak gerek...

edit: kamerayı da yeni almıştınız değil mi?

bir aylık ve viofo a129???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 17 Eylül 2024; 11:35:54 >

Aynen öyle hocam. Akü değerleri mi düştü dicem arabayı ara ara çalıştırıp öyle denedim yine kaydetmedi oteldeyken.

Ama dediğim gibi istanbulda sürekli kayıt halinde. Ev garajı işyeri yol kenarı vs hiç farketmiyor. İlk kurduğumda da öyleydi. Hiçbi sorun yoktu. Sadece bodrumda kaydetmemeye başladı o da sadece park halindeyken. Hareket halinde yine kaydetmede sorun yoktu. Anlam veremedim valla.

Hatta bodrumda aracı stop ediyodum. Bi süre sonra kamera kendini kapatıyodu sigortadan elektrik alamıyor şeklinde. Ama istanbulda böyle bi durum olmadı. Stop edersem kayıt modu değişip kaydetmeye devam ediyor 1 saatlik kayıtlar halinde hızlandırılmış olarak.

• Bilinmedik dandik bir markanın, (en azından yurtdışında) bilindik bir marka adıyla amazonda hileli satışına örnek...

Vantrue aslında sony sensör ve novatek işlemci kullanan bir marka

Amazonda amazon satıcısı dışında ürün alırken dikkat..!

Araç içi kamera Tavsiyesi

orijinal vantrue n1 pro

Araç içi kamera Tavsiyesi

MİEKO 2999 liraya sattığına dual diyor. Trendyol'da son sorulan soruya "ön ve arka kamera dahildir" yazmış. Ama bazılarına da (birkaç hafta önce) arka kamera yok demiş. Açıklamalar görseller vs. hep arka kameralı. Alıp denemek lazım. Veya MİEKO'dan alan varsa bizi aydınlatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 20 Eylül 2024; 19:43:53 >

canvas select plusi kamerada denedin mi hocam?

128 gb fiyati uygun. memnunsan alayim ben de

Kamera bataryalıysa aynısı eski bataryalı araç kameramda başıma geldi çakmaklıktan asla güç almıyordu bilgisayara baslayınca güç aldı sonra tekrar çakmaklıga bağladım güç almaya başladı muhtemelen bataryası ölmeye başlamış

Denedim, geçen hafta kameraya takmıştım. Denizli'den Anamur'a da kesintisiz 7 saatlik yolculuk yaptım. Görüntüleri inceledim ön-arka kayıtlarda hiç bi sorun olmadı. Uzun vadeli kullanımda nasıl olur bilemem...

ekleme: ben amazondan 128gb 349 tl ye almıştım, biraz önce bazı satıcılardaki yorumları okudum kamerası 60fps 4k olanlarda bu kart hata veriyormuş. Benim kameram ön-arkayı 30fps 1920x1080 kayıt yapıyor her 2 şer dk lık kayıtlar 248mb boyutunda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 21 Eylül 2024; 7:46:49 >
  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt
    1 ay bile olmadı hocam alalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15931594159515961597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.