Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.028
Cevap
863
Favori
1.760.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15951596159715981599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu kamerada tali yoldan çıkan araç tek suçlu değil, sağınızda bozuk satıh işareti ve d200'ün o bölgesinde hız limit 50 km/h olarak belirlenmiş. Siz hem tabelaya yanaşırken yavaşlamamışsınız hemde solunuzda kamyonet olmasına rağmen üstüne kırmışsınız (yavaşlasanız gerek kalmayacaktı).

Aracın önünüze atlaması sonrası hızınız şöyle,

Araç içi kamera Tavsiyesi

Azıcık yavaşlayın işe geç kalır ama kaza yapmazsınız en azından.

• Evet hızım maksimum 55 olmalıydı, o konuda suçluyum. 70 km hızla gidiyorum ama pikapın üstüne kırma sebebim kadının yola atlaması zaten. Ben tekerleklerinin hareket ettiğini gördüm ama hani gıdım gıdım araçlar burnunu çıkarır ya, öyle yapacak benden sonra da yola çıkacak sandım. Bu bakmadan attı kendini yola. Yavaşlasam kaçma şansım olmayacaktı, o sebeple aracı geçtikten sonra frenledim. Yandaki pikap da mevzuya uyanıp kenara kaydı Allah'tan, yoksa sıkışacaktım. Benim suçum limitin biraz üzerinde olmak, kadının suçu aynaya bakmadan yola atlamak.

• Bugün aracın aynasını kırdıkları için uzun zamandır ertelediğim araç kamera işini halledeyim dedim.

Ddpai z40 ile viofo arasında kaldım ama daha önce Viofo A119V2 kullandığım için yine şaşmayayım dedim. Çok fazla para harcamak istemediğim için Mini serisi almayı düşünüyorum.

Var mı yorumu olan?

• CengizhanK024 C kullanıcısına yanıt

Sizinle aynı kriterlere sahiptim. Çünkü aracımın camı hem eğimli hem de orta kısımda eyesight kameraları olduğu için oraya takamıyordum yani daha kenarda olacağı için küçük bir kameraya ihtiyacım vardı. Gümrük kısıtlaması olmadan önce daha yakın zamanda Garmini Mini 2 Amazon’da 5.500TL ye satılıyordu. Şu anki fiyatları çok pahalı açıkçası. Ben de evdeki 2 araca da KAWA Mini 3 ve U3 hafıza kartı aldım. Açıkçası oldukça küçük ve görüntü kalitesi beni tatmin etti. Tavsiye ederim 1400 TL gibi bir fiyatı vardı.

Kapasitörlü bir kamera ve uygulamadan videolara ulaşmak da çok kolay.

Kameranın olduğu yere silecek ulaşamadığı için oradaki ıslaklık görüntüyü etkilemiş ama özellikle gece ve bu zor şartlardaki performansını görün istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 1 Ekim 2024; 19:41:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamerayı yenilemeyi planlıyorum. Aklımda 3 model var, hangisini tavsiye edersiniz?

Viofo A139

Viofo A139 Pro

Viofo A229 Plus

• Arkadaşlar Merhaba,

A119/V3 'ü aldım fakat temiz bir bağlantı için beni yönlendirebilir misiniz?

Aracım Clio 5 ve hangi tip fuse tab holder almam gerektiğinden ya da fuse tab holder almam gerektiğinden emin değilim.

Aracım hala garanti kapsamı içinde olduğu için servisten yapıp yapmama arasında bir fark olur mu ?

Son olarak park mode 'u kullanmayacağım ve hangi sigortaya bağlamak gerektiğinden emin değilim.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• maniavolkan kullanıcısına yanıt

Park modülü kullanmayacaksanız direk cakmakliktan alınan usb sarĵ ile besleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt

Fakat ortada bir kablo görüntüsü olsun da istemiyorum. Fitillerin altından sigorta kutusuna götürmeyi istiyorum.

• maniavolkan kullanıcısına yanıt

Benimde Aracım Clio 5 Tarif ettigim şekilde yaparsnız kablo gözükmez Tavan arasına sokun sonra devam ettirin Sağ Kapı direk plastigini çekin zaten tırnagı çıkar onun altına sokun oradan devam edin sonra fitillere indirin fitillerden sonra aşagıda torpidonun alt kısmından sokun ve çakmaklıga kadar getirin kablo bu şekilde görünmüyor zaten.

• Merhabalar jado d330 kameram son zamanlarda sapıtmıştı açılıp kapanıyordu sürekli park modu kablosu ile bağlıydı , çakmaklık kablosu ile denedim sorunsuz çalışıyor
    Sanırım park modu kablosunda sorun var ne gibi çözüm öneriniz var veya park modu kabloları standart mı başka modelin kini alsam çalıştırırmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadirdaglar kullanıcısına yanıt

Çoğu park modu kablosunda akü Voltaj koruması var belli bir voltajın altında elektrik gelince kendini kapatır akü voltajınız düştüyse ondan çalışmıyor Araçla uzun yol yapınca akü modunda devreye girerse bilin ki akü

• SpinalTap kullanıcısına yanıt
    A229 plus 3 kamerali modelini aldım. Geldi. Daha uygulamadım. Yarın uygulayacağım. Bana en mantıklısı bu geldi piyasaya bakinca hocam.

• Triptofan kullanıcısına yanıt

A229 benim de aklıma yatan model. Sanırım ben de onu alacağım. Halihazırda araç kamerası var A118C2 ama 8 yıl oldu takalı ve artık ilk günkü performansı vermiyor.

• kullanım sırasında cekım ıcın kullanılan kamera dısında

ayrıca yattıgı yerde 7 gun 24 saat cekım ıcın soyle bır sıstem kullanılabılır

arka camın kose kısmına 1 tane 360 derece ceken,lensı assagı bakacak sekılde kamera basassagı montajlı olcak

usb ucu ıse arka koltuk oturma yerı emnıyet kemer tokasında duracak sekılde montajlı olucak

bızde power bankı evde sarj edıp,aractan ın bın sırasında koltuktakı usb ye tak cıkar yapıcaz

boylece arac parkdeyken heryerı sureklı ceker basıt ıs

• Ddpai Ddpaı Mola N3 Pro için iki karttan birini almayı düşünüyorum.

Hangi kamera ve kartı sorunlu veya sorunsuz ne süredir kullandığınızı belirtebilir misiniz?

• selamlar, Viofo A129 PRO DUO 4K sipariş ettim bekliyorum gelmesini.

bunu powerbank'e taksak sıkıntı olur mu?

powerbank 20.000mah xiaomi, onu da usb den şarja taksam araç çalışırken şarj etse. ne dersiniz?

(park şarj olayını yapmak istemiyorum araç garantisini etkiler diye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adabeyi -- 5 Ekim 2024; 20:28:29 >
  • crazyslamdunker kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera için endurance bir kart tercih edin.sandisk viofo kingston vs. marka farketmeksizin endurance olan yani bir yandan silip bir yandan kayit yapmaya cok daha dayanikli olan kayit cihazlari kameralar gibi cihazlar icin üretilmiş karttir bunlar..

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt
    Aracın içinde sürekli 20 bin mahlik pil taşımak sigorta kutusundan elektrik almaktan daha tehlikeli bence. Özellikle sicak havalarda surekli cakmakliktan sarj olurken...Ben de viofo a229 plus montajı yaptım garantisi devam eden aracima. Elektrigi de fuse tap lerle sigortadan aldım. Bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum kaliteli bir işçilik ile

• Triptofan kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazyslamdunker kullanıcısına yanıt

Yarı yol'da bırakır bunlar Samsung olanı kullandım Çok az araç kullanımıma ragmen 10 Ay'da bozuldu. Amazonda satıcı kendisi olan Sandisk Max Endurance'ı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 15951596159715981599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.