< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1598. sayfa)
-
-
Samsung'un Endurance olanını bulabilirsen al en iyisi o ama piyasa'da çok fazla sahte ürün var orjinalini ayırt etmek imkansıza yakın satıcısı Amazon - Hepsiburada - Trendyol bulursan ancak öyle alınır. Samsung'tan sonraki en iyi alternetif Türkiyede satıcısı Amazon.com.tr olan Sandisk Max Endurance uyumluluk sorunu yaşayacağını düşünmüyorum öneriler marka anlaşmalarına göre yapılır.
-
Ben alirken amazonda sandisk max enduranca 550 liraydi 128 lik. Piyasaya gore iyi fiyat ve güvenilir satici olmasi yuzunden aldim. Satici amazondu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende aynı karti aldım. Daha önce trendyoldan class10 SanDisk almistim 128 lik. Ddpai ile kullanıyorum ancak arka kamera bi süre sonra çizgi çizgi oluyordu. Karti başka kamerada da denedim onda da aynı sorun oldu. Şimdi bu yeni kart ile deneyeceğim umarım sorun olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arac içi kamera lazım, malum İstanbul trafiği 700mai m300 dışında öneri var mıdır. 2000 TL max butce
Merhaba bende n3 pro modeline karar verdim hardwire kit de alacağım, park anında hareket olunca kayıt yapıyor mu o modül ile ? Bir videoda o şekilde gördüm de yoksa sadece darbe anında mı kayda geçiyor emin olamadım. n5 + radar modülü düşünüyordum ancak biraz pahalı geldi.
-
Hocam hangi hafıza kartını kullanıyorsunuz memnun musunuz? Sayfasında max 128GB destekliyor 256GB veya 512GB takarsak sıkıntı çıkarır mı?
-
Hocam ürünü aldıysanız hangi hafıza kartını kullanıyorsunuz memnun musunuz? Sayfasında max 128GB destekliyor 256GB veya 512GB takarsak sıkıntı çıkarır mı?
-
Merhaba. Cihazda hareket sensörü yok, G sensörü var yani park halinde sarsıntı anında kayda başlar. Bu acil durum kaydını ayrı kaydediyor ve silmiyor. Marş anında uyarı veriyor deniyor, ben çakmaklıktan bağladım yani park anında kayıt yapmıyorum. Kaç saatte aküyü 12V'ye düşürüyor test edebildiniz mi?
-
N3 pro park modunda hangi seçenekler olduğunu bilmiyorum ancak park modu hareket veya darbe modları çalışma mantığı benzerdir. Şöyle ki: bu modlarda kamera sürekli aktiftir fakat devamlı kayıt halinde değildir.Her anın son 15 saniyelik görüntü kaydını tampon bellekte tutar. Hareket modunda iken hareket algılandığında yada darbe modunda darbe algılandığında 15 saniye öncesinden itibaren sonraki 30 saniyelik kısmı da silinmeyecek şekilde ro klasörüne kaydedilir. Bu klasör içeriği kameranın normal döngülü kayıt esnasında silinmez.
Aracınız dizelse akü koruma ayarını mümkün olduğunca yükseğe ayarlayın bence. Park esnasında kayıt alsın derken akü voltajı düşerse akünün marşa gücü yetmeyebilir. Viofo a129 duo ile başıma geldi. 2-3 kez takviye ile çalıştırma durumu yaşadım. Zaten en fazla da 5-6 saatlik kayıt oluşuyordu...
Bilgi için teşekkür ederim 5-6 saat için değmez bence.
-
ben ddpai z50 kullanıyorum, bu ayarda akü koruma açık. arabam clio 5, 55bin kmde ve henüz akü hiç değişmedi, ona rağmen günlük ortalama 40dk araç kullandıktan sonra timelapse modunda 1 günden fazla park halinde kayıt yapıyor. Aküye pek güvenemiyorum ama yine de böyle bir kayıt süresi iyi bence. tabi arabayla artık kısa mesafede start-stop'un çalışmadığını (ki bu durumdan şikayetçi değilim) ve marştan önce kontak açık bekleyince sık sık arabanın kendisinin akü koruma moduna girdiğini söylemem gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahfilvar -- 8 Ekim 2024; 22:10:1 > -
A229 cift kamera kullanıyorum. Park modulunu 11.8 volta ayarladim. 2 gun araliksiz park modunda düşük kalite video modunda çekim yapmış. Aküden yana bir sıkıntı olmadı. Bence sizin akunuzde bir problem olmali 2 3 kere takviye etmek zorunda kaldiysaniz...
Sigortadan akım almak için 500-600 liraya satılan kabloların mantığını anlamıyorum.
zaten kameranın yanında verilen çakmak adaptörünün içinde 12v=>5v convertor var. bunun ucu çakmağa girmiyor da sigorta kutusuna giriyor diye neden bu kadar fazla fiyat isteniyor?
-
park modülünü 11,8 volt akü koruma ayarında ne zamandan beri kullanıyorsunuz?
Bildiğim kadarıyla akü 11,8 v iken 1,5 dizel motorun marşını ancak gıy gıy gıyyy diye çevirir. Sizin aracınız kaç cc ve benzinli mi dizel mi?
Sürekli park modunda her seferinde kameradan dolayı 11,8 v a düşen akü sizin aracınızı çalıştırsa bile kısa vadede ömründen ömür gider demedi demeyin.
-
Aracim benzinli 1.6 turbolu. 2 haftadır kullanıyorum. Hic 11.8 e dusmemiski kaydi hic durdurmamis. Akünün ömründen yemesi konusu inkar edilemez zaten. 5 yil degilde 3 yil kullanırım benim için cok maddi külfet olusturacak bi parca degil akü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triptofan -- 11 Ekim 2024; 13:19:15 >
Lexar 64 Gb 633x kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama wifi ile telefona atıyorum görüntüleri daha çok. Bu cihazın tek sıkıntısı wifi çok yavaş, geriye sarıp görüntü izlemek işkence. Onun dışında acayip memnunum.
-
en fazla kullanım süreniz ne kadar oldu? kullanım sırasında aşırı ısınma vb bir durum gözlemlediniz mi acaba? bir de hafıza kartı hangi marka aldınız, uyumluluk sorunu olmaması için?
-
Hiçbir ısınma hissetmedim daha doğrusu kontrol etmedim bunu. Zaten kapasitörlü bir alet, küçük olduğu için takıp unutuyorsunuz. Hafıza kartı olarak SanDisk High Endurance U3 64 gb almıştım, sanırım 300 TL civarıydı fiyatı.
GPS yok ama hareket halindeyken tehlikeli bir durum olursa örneğin bir bir araç kırmızı ışıkta geçerse gibi o anın kaydını otomatikman algılayıp ayrı bir dosyaya kaydediyor. Bu çok hoşuma gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X