Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.468
Cevap
873
Favori
1.784.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam aldınız mı cihazı ?

Araç içi kamera Tavsiyesimagiyoutube
    DDPAI M5S Car Stereo ราคา 11,990฿ Shopee: https://bit.ly/42U7YhT Lazada: https://bit.ly/42SgcY0 ----------------------------------------------- • สเป็ค • - รองรับ Apple CarPlay & Android Auto แบบไร้สาย - หน้าจอสัมผัส 8.9" แบบ HD - ความละเอียดกล้องหน้าสูงสุด 2K 1440P มุมมอง 135 องศา - ความละเอียดกล้องหลัง Full HD - สามารถใส่ Micro SD Card ได้สูงสุดถึง 256 G ----------------------------------------------- ♫ เพลงจาก Artlist.io ♫ #DDPAI #กล้องติดรถ #carplay ------------------------------------------------------------- Disclaimer : วิดีโอนี้ได้รับการสนับสนุนจากผู้จัดจำหน่าย แต่เนื้อหาของวิดีโอ ทางช่อง magi เป็นคนกำหนดและรีวิวอย่างตรงไปตรงมา 100%
    https://www.youtube.com/watch?t=429&v=VH4-pOVwhfE&feature=youtu.be

ddpai nin de bu modeli satılıyor tr de de acaba geri görüş ile birlikte bunu mu alsam diyorum ? navigasyon için falan da iyi olur. Ama orta yerde çok görüşü kısıtlar mı ?

• baronsavas B kullanıcısına yanıt

gece görüşünü zaten kızılötesi ile yapıyor ve bu yuzden siyah beya çıkıyor diye biliyorum.

kızılotesi kapalı olursa ışık olduğu sürece video düzgün olur.

• balomer kullanıcısına yanıt

Ben aldıktan sonrada stok bitmişti sonra yine geldi tekrar gelir büyük ihtimalle

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Ben bu hafta alacağım ama çakmaklı değilde sigortaya bağlayıp park modunda kullanılabilir mi? onu çözemedim. Özelliğinde G sensör var çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • false6 kullanıcısına yanıt

Viafo a129 duo ir modeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih33yucel F kullanıcısına yanıt

Kizilotesinde iken goruntu kırmızı agirlikli ve renkli oluyor. arka cam rezistansindanmi nedir sanki rezistans parlama yaptığı icin gece gorusune geçemiyor.

• Arkadaşlar 70mai kameram var. Sigorta kutusuna ekstra aparatını alarak bağlattım. Bu aralar park modunda bir süre kayıt yaptıktan sonra kamera kendini kapatıyor. Neden olabilir. Araç 2022 model. Akü iyi durumda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • baronsavas B kullanıcısına yanıt

IR olmayan versiyona ait firmwarede bu sorun düzeliyor. Yalnız IR kameraya IR olmayan firmware yüklemek riski size ait. Üreticiye mail atıp sorun derim.

• yine iş bana dustu anlatayım

senın kamerada ır led var,bu ır ledler gunduzleyın sıyahı mor renk cekebılıyor nedenı ır lamba montajı var dıye

sıyah rengı sıyah cekmeyebılır bu ayrı mesele

ir ledı hıc bır işe yaramaz sadece 30 cm ısık verır hepsı yanı abıdık gubıdık ıstır

senın ır oromatıkte oldugı ıcın karanlık ortamda yanar...aydınlık ortamda soner

ayardan ır yı kapa cunku bır ıse yaramaz

ır led gozle gorulmez ona cep telefon kamerasını tutarsan ekranda kırmızı yandıgını gorursun

ır acık olursa sıyah beyaz ceker

aslında ır ledler ıcını ac sok kır at yada boya sur yada bantla kapa bır ıse yaramaz

sadece zıfırı karanlıkta araba ıcını aydınlatarak ceker ama goz gormez

Araç içi kamera Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 10 Ocak 2025; 1:38:43 >

• Sorunun, arka camdaki rezistansın parlamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Kamerayı aşağı yukarı oynattığımda görüntü kısa süreliğine düzeliyor, ancak ardından tekrar siyah beyaz moda geçiyor. Bu parlamayı kalıcı olarak nasıl engelleyebileceğim konusunda çözüm önerilerinizi bekliyorum. (CPL Flitre ır model için üretilmediği bilgisini aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baronsavas -- 10 Ocak 2025; 10:7:14 >
  • lajsuney kullanıcısına yanıt
    Akü belirli bir seviyenin altına düşünce kapatması gerekir zaten aküyü korumak adına ?

• murat18100 kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakkında bilgim yok

• 70mai s500 ü aldım dostlar , iyisini kötüsünü tecrübe edeceğiz artık , 128 gb lik Samsung evo yeterli olur mu ?

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç saat kayıt alıyor 128 gb lık olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 11 Ocak 2025; 14:9:19 >

Aynı set bende var. Gayet iyi bir set. 128gb fazlasıyla yeterli. 6 ayda bir karta format atarsınız zaten. Benim kameralarda yıllardır 128lik olur. Ben Extreme Pro serisi tercih ediyorum. Diğerleri Antalya sıcağına dayanmıyor.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de iznikteyim Antalya kadar olmasa da sıcak oluyor yine ,

Bunu almayı düşünüyordum , sıcaklık ile sd kart sapıtma yapıyorsa , tecrübenize istinaden bahsettiğiniz modeli alayım link atar mısınız ?

Bir de 6 ayda bir format atarsanız derken ? 6 ayda bir bozuluyor mu kartlar ?

Düzenleme forumda sorun yaşayanları görünce max endurence modelini sipariş geçecektim , max endurence sitede 15 yıl garantili , sizin bahsettiğiniz model ömür boyu garantili görünüyor . Siz ne zamandır kullanıyorsunuz hocam ? Özelden numaranızı rica edebilir miyim ? Bazı sorularım olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 11 Ocak 2025; 15:3:43 >

Saatine bakmadım ama fazlasıyla yetiyor, merak etmeyin hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben Amazon satıcılı olarak aldım. Bizimkilere de vatandan aldırdım. Sundisk'in, Samsung'un, Kingston'un alt serilerini ve A-Data'nın alt serilerini hep bozdum. Garantiden paralarını aldım. En son bıktım Extreme Pro aldım. 1 yıldır sıkıntı yok çok şükür.

6 ayda bir temizleme olayıysa bozulma değil içiniz rahat olsun. Kamera derin bir çukura girince acil durum kaydı alıyor. Haliyle gereksiz sabit kayıt kalıyor. Onları temizlemek için ben 6 ayda bir temizliyorum. Yoksa 2 yılda bir temizlediğim aile aracı da var. Hatta onun kartı ucuz model hala bozulmadı ilginç şekilde. 5 yıllık kart. Aslında olay 7/24 kayıt, sıcak havada kayıt gibi olaylara bakıyor.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Hocam bu s500 ün park modu kiti up02 imiş . Park kiti kullanıyor musunuz ? Aracınız nedir ?

Benim araç Grand c max. Her araçtaki kutu yuvası farklı oluyormuş micro mini vs diye ? Bu kiti her türlü aracımda kullanabilirim değil mi ?

Bu arada 64 lük max endurance 600 tl idi , siparişi iptal edip 780 tl ye Amazon satıcıdan extreme pro 128 lik olarak siparişi değiştirdim . Umarım ben de sorun yaşamam hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 11 Ocak 2025; 20:5:25 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam .

• 
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.