Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.321
Cevap
869
Favori
1.778.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16131614161516161617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben senin mesajını görüp aldım. Ama ddpai nin mobil uygulaması berbat. Salla pati uygulama yapmışlar. Mail bombardımanına tutmak lazım uygulamayı düzeltmeleri lazım.

• bace3434 kullanıcısına yanıt
    Bu ürünün kutusunda 24 saat modülü çıkıyor mu? Ayrı satılıyor diye biliyorum. Muhtemelen için koydular ondan bu fiyata çıkardılar 700 tl lik bir üründü. 1529 mını 2x varken bunu almak her türlü hata
  • Merhaba, ön ve arka için ne önerirsiniz bütçe kısıtlı.
  • Kolivva06 kullanıcısına yanıt

Ddpai

Ddpai n5 dual aldım 3600 e
  • park kıtı ayrı olur ama uyumlu alıcan

• ddpai menu tasarım olarak kalıte olmasada iş olarak iş goruyor zaten pek kullanılmıyor ara ara kullanırsın

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Nereden aldınız hocam garantili mi bu ürün? Kalite olarak iyi midir?

Evet garantili mikado sitesinden aldım, kalitesini kullandıkça anlayacağız ilk kez bu tarz bir ürün alıyorum sd kart aldım onun gelmesi ile kurulumunu yapacağım.
  • Dostlar

70MAI A510
    Rc 11 arka için

Bunları tercih ettim park modu için kablo baktım çok pahalı alternatif var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolivva06 -- 5 Ocak 2025; 16:4:25 >
  • Resimdeki ürünü alsam, type c park kiti ile 24 saat park modunda kullanabilir miyim, cihazda g sensör olduğu için bu cihazı almaya karar verdim multimedya olarak da kullanılır diye, çünkü arabada kasetçalar var. Araç içi kamera Tavsiyesi Araç içi kamera Tavsiyesi Araç içi kamera Tavsiyesi

Park kablosu orijinal olmalı ki farklı seçenek yok diye biliyorum.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Arka kamera fiyatına kablo satıyorlar ya nasıl bir düzendir bu

Türkiye'ye hoşgeldiniz.

Hocam park kısmını kullanmak istemiyorum, araba çalışınca kamera otomatik elektrik alsın istiyorum bu yapılır mı? Aküye zarar vermeden?

Siz sigorta bağlama kablosundan bahsediyorsunuz sanırım. Çünkü kamerayı çakmak girişine kutudan çıkan aparatla bağladığınızda zaten kontak açılınca kamera da çalışacak.

Çakmaklık boşta kalsın istiyorum, fusetap kablosu ile mi sigorta kutusuna bağlatmam gerekiyor?

Evet o kabloyu bağlamak gerekiyor. YouTube da montaj örnekleri bulabilirsiniz ya da tanıdık bir oto elektrikçi varsa işi bilen ona taktırın.

Teşekkürler hocam.

• sonuc olarak ulke dısundan kamera getırtılemıyor bır yolu yok degılmı

https://tr.aliexpress.com/w/wholesale-ara%C3%A7-kamerasi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 6 Ocak 2025; 18:21:9 >
  • 
Sayfa: önceki 16131614161516161617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.