Sizde hangi kamera var hocam ? gnet gonx diye set var birde 360+980h set var ikisinde park kitine kadar bunlar hakkında bilginiz var mı? ayrı ayrı almakla uğraşmak istemiyorum |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1613. sayfa)
-
-
Ben 70Mai A510 set almıştım, yani A510 ön kamera + RC11 arka kamera + Samsung Evo 2024 128gb hafıza kartı ile kullanıyorum.
Bahsettiğiniz modeller hakkında bilgim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 26 Aralık 2024; 17:37:11 > -
Herkese merhaba. Arac haftada 3 gun 30km lik yolu git gel yapıyor. Araç kamerası olarak ne önerirsiniz? Bütçe 2bine kadar olabilir. -
Arkadaşlar araç kamerasını monte ettim. Videoyu indirip izledim. Ters çekmiş. Yani ben sola dönerken araç sağa dönüyormuş gibi gösteriyor. Sağımdan araç geçerken solumdan geçiyor gibi çıkıyor. Niye böyle oldu? Marka Dpmai mini pro. Ters mi taktım yoksa normali mi böyle. Bir de uygulaması berbat. Ne zaman kayıt ediyor ne zaman etmiyor hiçbir şey anlamadım. Kullanımı çok kötü. Ayrıca videoları 1 dk 1 dk bölerek kaydediyor buna çözüm yok mu?
-
hocam a510'da 500mah batarya olduğu yazıyor. Kamera kapalıyken güç kablosunu taktım 1 saat kadar bekledim sonra güç kablosunu çıkarıp açmaya çalıştım açılmıyor sanki içinde batarya yok gibi sizde de öyle mi veya ayarı falan mı var acaba. Güç kablosunu çekincede hemen kapanıyor batarya beslemiyor kamerayı.
-
Mini 2x ile verilen cama yapıştırma etiketini 2 ye bölerek kullansak bir sıkıntı olur mu? Kamerayı takacağım yerde kötü bir goru tu oluşturuyor çünkü -
Uygulama ayarlarından saga sola cevirme var onu seçebilirsiniz ordan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazgüvercin1907 -- 29 Aralık 2024; 13:29:48 > -
Çok mu büyük? bende aldım kargo getiremedi bir türlü. -
Kamera küçük ama o cama yapıştırılan etiketler büyük geldi gözüme o yüzden sordum.
-
Merhaba banada yardımcı olabilir misiniz?
-
Olayim hocam. Elektrik bilginiz nedir ? Avometreniz varmidir veya bu oto elektrikcilerin kullandığı ışıklı kontrol kaleminden ? -
Ddpai mini pro ben de alıp takmıştım aracıma. Ayarlarını incelerken şu ekran görüntüsünü almıştım. Ekranı sağa sola çevirme gibi şöyle bi seçenek var. Bu ayarı değiştirerek bi kontrol edin isterseniz. 1 er dk lık kayıt süresini ben de değiştiremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 29 Aralık 2024; 16:34:23 > -
Sıkıntı olmaz. Hem oğlumun aracı için hem de kendi aracıma aldığımı ddpai mini pronun cam etiketini yarıya keserek taktım. Bana da büyük gelmişti. Böylelikle elimde yedek etikette kalmış oldu.
-
70mai ürünlerini önerir misiniz? -
merhaba,
arka kamera için,
70mai
RC06
veya RC11
kutu içinden kablosu çıkıyor mu?
malum arka kamera uzunca kablo lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 29 Aralık 2024; 20:51:32 > -
tek usb ye ne demek hocam?
nasıl birleştireceksiniz.
ben kullandıgımız samsung+xiaomi telefonumu da düşünerek kaliteli bir cihaz almıştım, ama onda 1 usbA bir de typeC var.
Arka kamera da alırsam o zaman o bu cihazıda kullanamayacak mıyım acaba?
veya bir adaptör alırım typeC den usbA ye çeviren, ama bu seer de 2slot da sürekli dolu olacak, telefon mu şarj edemem acaba?
veya Her Telefonu şarj edeceğim zaman arka kamera kablosunu tak/çıkar yapsam bozmam herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 29 Aralık 2024; 20:52:9 > -
çok basit
kamerayı bu sekılde takıcaksın yanı yazıya bakarsan duzgun okunması gerekıyor
ama bu sekılde takmıssınız önden bakabılırsınız yanı tersse sagı solda gosterır....soluda sagda gosterır
aslında kamerada gyro yazılımı var tam tavana bakarken 0 derecede duruyor eger ılerıye cevırırsenız goruntu duz oluyor
eger gerıye cevırırsenız tepe noktasında sıfırlayıp,sonra goruntu yıne duz gosterıyor
boylece bassagı gostermıyor....ama yazılımda eksıklık var,solu sagda sagıda solda gosterıyor yanı otomatık olmuyor
bunuda cep telefon yazılımla yapıyorsunuz..goruntucu cevır secenegı ıle duzgun gosterıyor hemde ddpaı yazısı ıle tarıh bozulmadan oluyor
daha sonra kamera kapansa acılsada telefondakı tus ayarı aynı kalıyor sıfırlamıyor ayarları hafızada saklıyor
ama tarıh saatı nereden bulup duzgun ayarlıyor ınternetede baglanmıyor,yada ıcınde pılmı varkı ayarı sıfırlamıyor
bunlarıda bılmek zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 29 Aralık 2024; 21:17:8 >
-
500mah li-on batarya yalnızca kameraya güç geldiğinde çalıştırmak için kullanılıyor.70mai telefonlardaki gibi kapasite belirtmek için yazmıyor aslında kapasitörlü değil demek için yazıyor.
70mai lerin dikiz aynalı modelleri(d04 için konuşuyorum yenileri net bilmiyorum) hariç diğerleri güç gelmeden çalışmaz. Dikiz aynalı modelleri güç olmadan da çalışır, bataryalarından 7/24 çekim yapmazlar ama uyarı algıladıklarında araba çalışmıyor olsa bile hardwire kite ihtiyaç duymadan kendi kendilerini açarlar ve 1dakikalık kayıt yaparlar(bunu dolu bataryasıyla 3-4kez yapabiliyordu benimkisi fazlasına ihtiyacım olmadı). Ha tabi 3-4 yıl sonra bataryaları öldüğü için artık bu özelliği çalışmamaya başlar. Ayrıca dikiz aynaları modeller geri görüş kamerası olarak da kullanılabiliyor.
Aslında güncel teknolojik bataryalarla en iyisi dikiz aynalı modeller fakat aracın kendi dikiz aynası olmasa keşke. Aracın dikiz aynasını söksek ve yerine direkt bunları takabilsek muazzam olurdu. ( karartmalı ayna işini de çözmek gerek tabii)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 29 Aralık 2024; 21:22:16 >
-
bunun uzerınde 2 adet usb var yanı bırıne kamera takılırken dıgerı bos duruyor
etıkette 2.4 amper yazıyor
yanı kamera 2 amperle calısıyor ama 0.4 ılave demek pılı sarj etmek deme oluyor
bunda 2 usb de 2.4 mu onu yazmamıslar olcmek lazım
eger ıkısıde 2.4 se o zaman 2 adet aynı kamerayı bu tek cakmaklıga takmak olur,ama kamera beslemesı olurmu bıde bu cakmaklıktan toplamda 4.8 amper akım gecınce ısınma erıme yaparmı test etmek lazım
-
RC11 alın hocam.
Kablosu en az 1 metre uzun. Onu da üst döşemeden geçirirken ya arka camın üstüne ya da tavana uygun bir yerlere yedire yedire gidin, sonra kablo çok uzun kalıyor.
Ön kameranın üstünde arka kamera için giriş oluyor, arka kamera da ön kamera gücünden besleniyor yani. Benim A510 kutudan çift usbli çakmak girişi çıkmıştı, birini kamera kullanıyor, diğerini de arabanın kablosuz şarj pedinin usbsini bağladım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X