meıko satısı bıtırmıs yorum adı ustunde kısıye gore degısıyor,yandan gecen aracı vıdeo durdur plaka gorunuyor onu yazan kısı vıdeo durdurmadan bakmıs |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1612. sayfa)
-
-
Ddpai Ddpaı MINI2X
https://www.hepsiburada.com/ddpai-mini2x-arac-ici-kamera-pm-HBC00007CRGW2
dik duran kamera ne ısınıze yarıcak hemde 1700 tl
www.hepsiburada.comDdpaı Mını Pro 1296P UHD 330 Derece Görüş 24 Saat Park Modu Fiyatıhttps://app.hb.biz/QQQLluowFS1q1350 varken
-
Merhaba,
Bana göre 5-6 bin TL bile pahalı. O kadar uçup kaçmaya gerek yok. Ön-arka kamera olsun derseniz çok iyi modelleri en fazla 4-4,5 bandında bulursunuz. Ön kamera bana yeter derseniz 1,5-3 arası güzel modeller var. 5bin üzeri bir kameraya vermek bana göre yazık, gereksiz. Güncellemesi sağlam olsun, sorunsuz yazılımı olsun, dayanıklı olsun demek lazım öncelikle, sonuçta sürekli hafıza kartına veya kameraya bakacak değilsiniz. Birçok arkadaşım 70mai m300 veya 1s gibi uygun modeller kullanıyor, kaza vs önemli anlarda da fazlasıyla işlerini gördü. Yine karar sizin.
-
Kamera dik durmuyor tabi ki , MiniPro modeli ile aralarındaki farkı gösteren sadece aşağıdaki görseli bulabildim. Sanırım yeni bir model MINI2x
-
mini 2x almak daha mantıklı değil m ibu tabloya göre?
-
Geçen hafta miniproya niyetlenmiştim ancak stokta kalmamış. Yukarıda arkadaşın paylaştığı videoları izledim çekim kalitesi yeterli geldi. Yine de 1350 Tl'ye almaya niyetlenmişken mini2x modelini gördüm o yüzden sormak istedim. Bence de daha mantıklı ancak herhangi bir doğru düzgün yorum vs. göremedim internette o yüzden tereddüt ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKRV0B5AOE -- 24 Aralık 2024; 13:58:49 > -
Arkadaslar yaklaşık 1 senedir 70mai m300 kullanıyorum fakat son zamanlarda kayıta başlamamaya ve sürekli mobile phone connected hatası veriyor. Başına gelen var mı ? Telefonu bagladıktan sonra kayıta baslıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye dik durmak zorunda onu anlamadım 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam dediğiniz gibi ön arka olan çok pahalı olmayan ne alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam önce bütçe belirlemelisiniz. Sonrasında o bütçedeki marka/modellere bakıp youtube örnek videoları izlemenizi öneririm. Sonrasında karar verdiğiniz birkaç modeli akakçe gibi sitelerde takibe alın, şu yılbaşı muhabbeti kapsamında uygun fiyata denk getirirseniz alır geçersiniz. Yoksa bana göre ön-arka 4-5 bin üzeri pahalı, başkasına göre 10-12 binlik model normal gelebilir.
-
arac kamera usb sınde 2 bolum var,ıkısıde calıstırıyor,uzerınde amper yazmıyor gıbı
ön ile arka kamerayı tek usb ye takan varmı sorun olmaz dımı akım gecısı ısınma vs
-
Hocam bütçe maksimum 4-5 k yorube videolarının çoğunun reklam olduğunu düşünüyorum açıkçası
hocam merhaba bende araştırma yapıyordum bir kaç aydır en sonunda a510+rc11 set aldım vatandan hafıza kartı olarak sizde sandisk olduğunu belirtmişsiniz 128 gb class 10 MB-MC128SA kodlu kartı buldum sizdeki ile aynı mı kontrol edebilir misiniz sorun yaşamayayım takınca
-
Merhabalar, ben Samsung Evo 2024 128gb almıştım hocam. V30 olması video işlemede önemli. Bugüne kadar farklı ürünlerde kullandığım hiçbir Samsung hafıza kartında sorun yaşamadım. Olay olduğunda da sorunsuz bir şekilde kameraya wifi ile bağlanıp hızlıca telefona indirebiliyorum.
Samsung EVO Plus microSD Hafıza Kartı 128 GB, U3, V30, A2, MB-MC128KA/TRamazonSamsung EVO Plus microSD Hafıza Kartı 128 GB, U3, V30, A2, MB-MC128KA/TRhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09HKGYB4V?ref=cm_sw_r_apan_dp_7JQE9BAVA0GYVQVPC68X_2&ref_=cm_sw_r_apan_dp_7JQE9BAVA0GYVQVPC68X_2&social_share=cm_sw_r_apan_dp_7JQE9BAVA0GYVQVPC68X_2&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Bu ayın başında yine arkadan bir araç çarptı. Örnek olarak a510 video kaydını ekleyeyim. Kameraya güncelleme gelmiş, görmediğim için hız, tarih bilgisi görünmüyor. Arka cam da kar vs sonrası kirliydi, yoksa RC11 çekimini beğendim ben. Fikir vermesi amacıyla yüklüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam sipariş veriyorum hemen
Sizde hangi kamera var hocam ? gnet gonx diye set var birde 360+980h set var ikisinde park kitine kadar bunlar hakkında bilginiz var mı? ayrı ayrı almakla uğraşmak istemiyorum
Ben 70Mai A510 set almıştım, yani A510 ön kamera + RC11 arka kamera + Samsung Evo 2024 128gb hafıza kartı ile kullanıyorum.
Bahsettiğiniz modeller hakkında bilgim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 26 Aralık 2024; 17:37:11 >
Herkese merhaba. Arac haftada 3 gun 30km lik yolu git gel yapıyor. Araç kamerası olarak ne önerirsiniz? Bütçe 2bine kadar olabilir.
Arkadaşlar araç kamerasını monte ettim. Videoyu indirip izledim. Ters çekmiş. Yani ben sola dönerken araç sağa dönüyormuş gibi gösteriyor. Sağımdan araç geçerken solumdan geçiyor gibi çıkıyor. Niye böyle oldu? Marka Dpmai mini pro. Ters mi taktım yoksa normali mi böyle. Bir de uygulaması berbat. Ne zaman kayıt ediyor ne zaman etmiyor hiçbir şey anlamadım. Kullanımı çok kötü. Ayrıca videoları 1 dk 1 dk bölerek kaydediyor buna çözüm yok mu?
-
hocam a510'da 500mah batarya olduğu yazıyor. Kamera kapalıyken güç kablosunu taktım 1 saat kadar bekledim sonra güç kablosunu çıkarıp açmaya çalıştım açılmıyor sanki içinde batarya yok gibi sizde de öyle mi veya ayarı falan mı var acaba. Güç kablosunu çekincede hemen kapanıyor batarya beslemiyor kamerayı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X